S0T0: za posledni 4 roky co je mam, tak nikdy, ani kdyz me staveli Italove nebo Nemci a ja je mel v parabolach (Elantra).
Mam teplotu 4300K, ktera treba v cockach vypada spis jak "vylepseny bily zarovky". Nemam to pro paradu, je mi jedno, jak to vypada, hlavne, ze konecne vidim, protoze i30 jinak sviti sakra mizerne - hned druhy den po koupi auta jsem jel na technickou, jestli mi svetla seridi a tam se mi vysmali, ze to je nastaveny dobre. No cumel jsem jak tele na novy vrata. Jestli me Hyundai necim fakt s***, tak tim, ze modely v nizsich tridach si muzou o xenonach v ramci vybavy leda tak nechat zdat. Pritom je to dneska tak dostupna technologie. Jenze si zrejme mysli, ze by si za to u blbyho korejce nikdo nepriplatil. Pro me treba prinosnejsi nez ESP, MHD, THC, ČKD a podobny blbosti...zvolil jsem verzi Premium (mam na ne slevu z 2500Kc na 1400Kc) a urcite jsem udelal dobre. Svoje uplne prvni xenony jsem kdysi v roce 2007 kupoval za 4000Kc a reklamoval jsem je casteji, nez zavady na i30. Cena sla neuveritelne dolu, pritom kvalita nahoru. Nicmene nehodlam tu rozsirovat polemiku o HIDkach, to uz tu na clubu bylo mockrat, nazory jsou pestre (negativni nazory chapu, podle zakona to tam nema co delat, me zase vadi jak oslnuje Fabie uz od vyroby a jeste si nekdo dovolil pustit je na silnici - ale je to podle litery, tak to nejsou pirati, ja samozrejme ano
). Proto bych to tak nejak uzavrel. Kdo chce, at si je da, kdo nechce, tak nechce.