![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Brano:diiks moc..
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Tebe aspon nekricia bielou farbou ako mne kricali, ja uz som bol stara firma v casti kde byvam...Patrick píše:hmm tak legalne v TP niesu.. kedze su to 15" a v TP mam 14", snad nebudu velke problemy s fizlami a si ich nevsimnu..aj ked asi si ich dam postupom casu zapisat..
Brano:diiks moc..ty si neriesis nejake kola??
a myslis ze pojdu zapisat do TP legalne? lebo aj kopa ludi co sa tomu venovala mi povedali ze to uz proste nejde a nepomoze im ani ze maju znamosti....ide iba to na co su homologizacne listy a na 15" na nase auto nie suPatrick píše:hmm tak legalne v TP niesu.. kedze su to 15" a v TP mam 14", snad nebudu velke problemy s fizlami a si ich nevsimnu..aj ked asi si ich dam postupom casu zapisat..
Fulli píše:a myslis ze pojdu zapisat do TP legalne? lebo aj kopa ludi co sa tomu venovala mi povedali ze to uz proste nejde a nepomoze im ani ze maju znamosti....ide iba to na co su homologizacne listy a na 15" na nase auto nie suPatrick píše:hmm tak legalne v TP niesu.. kedze su to 15" a v TP mam 14", snad nebudu velke problemy s fizlami a si ich nevsimnu..aj ked asi si ich dam postupom casu zapisat..
zober jemny brusny papier a obrus rozmer na pneu a mas pokojzdena píše:Taky sem na to koukal,ale i podle konfigurátoru kol je tam 185/55.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |