Tak jsem projel ix35 :-)
Moderátor: Moderátoři
Re: Tak jsem projel ix35 :-)
Koleos je priserka na 4 kolech. Staricka Multipla je proti tomu krasna
To se fakt Ti Frantici vyrabi v Korei?
To se fakt Ti Frantici vyrabi v Korei?
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- Reklama
- Mr. HYUNDAI
Koleos je fakt made in Korea. Vyrábí to přímo Samsung, který je součástí skupiny Renault.
Co máš proti původní Multiple Designérsky to byl naprosto geniální výtvor
Co máš proti původní Multiple Designérsky to byl naprosto geniální výtvor
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
24. (OPEL 1.) Mokka-e Ultimate
Nic proti ni nemam, jen je to vseobecne brano jako osklivka. Mne se kupodivu asi i libi, to se presne neda urcit
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- Mr. HYUNDAI
Multipla je zvláštní tím, že se na ni nemůžeš dívat jako na jiná auta. Obvykle se na auto podíváš jako na celek a pak začneš vnímat detaily. Multipla je přesně obrácený případ, z jednotlivých detailů musíš složit celek. Třeba zadní lampy mají tvar srdce a v nich umístěný blinkr má tvar šipky. Předek je z čistého profilu hlava delfína atd...
Asi znám i jinou Multiplu
A hlavu delfína nepřipomíná ani náhodou
Holt pamětník
http://www.multipla.wz.cz/src/fiat_600_multipla.htm
Ale jinak máš pravdu, už tehdy byla zvláštní
A hlavu delfína nepřipomíná ani náhodou
Holt pamětník
http://www.multipla.wz.cz/src/fiat_600_multipla.htm
Ale jinak máš pravdu, už tehdy byla zvláštní
- Mr. HYUNDAI
Ano, ano. Prapůvodní Multipla, to ještě auta měla duši, to už se, bohužel, nikdy nevrátí .
To auto ma dusi - dusi tunera
- Přílohy
-
- multipla20new9je.jpg (40.01 KiB) Zobrazeno 1852 x
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- Mr. HYUNDAI
Pane Bože
podla informacii predajcov a technikov okrem podvozku s pohonom 4x4 vsetko (myslim techniku, spracovanie - nie design, atd.)Mr. HYUNDAI píše:Jen by mě zajímalo co je na triu C-Crosser, 4007 a Koleos francouzského?
a hlavne zaruka a jej uplatnovanie, detto asistencne sluzby, pristup servisakov a predajcov.
Napr. mne sa jedine u predajcov francuzskych znaciek v BA a ZV stalo, ze na predvadzacku pouzivali auta ktore si zakaznik objednal.
"Pridite v pondelok, mame tu to auto, mozete sa previezt, zakaznik si ho pride zobrat v stredu." alebo "Sice take auto k dispozicii nemame, ale do 2 tyzdnov pride, ma ho zakaznik objednane, tak to nejako zorganizujeme aby ste sa mohol previezt." - pekne nie ?
By ste sa divili kolko krat som sa s tymto stretol konkretne u Renaultu a Citroenu.
U hyundai som novacik a len dufam ze bude vsetko ok aj po kupe auta a ze pojem zaruka a asistencne sluzby bude len pojem
Inak na margo Peugeot HDI alebo VW Tdi pouzivanych u danych modelov - radsej to konstrukcne novsie crdi ...
2013 Hyundai ix35 2,0 CRDi 135 kW 4x4 Premium Navi (6MT)
(paket design + paket pre zle cesty + sun / winter packet + safety packet)
spotreba - dlhodoby priemer 7.2 L / 100 km (3/3 RT na tempomate)
najazdene - 55.000 km
najazdene - 55.000 km
- Mr. HYUNDAI
Zmínil jsem to jen jako perličku, jak moc je svět dneska globalizovanej. Ale na zmíněném trojlístku není francouzského nic kromě turbodieselů, znáčků a upraveného designu. Záruky, asistence atd. to už je jiná věc.
Ono by se totiž dalo říct, že na už dneska není korejského taky skoro nic. i10 a i20 se vyrábí v Indii, Accent, Matrix a H-1 v Turecku, i30 v Česku, ix35 na Slovensku. Většinu nabídky máme za sebou a ještě jsme do Koreje nedorazili. Sonaty a Grandeury se sice vyrábí v Koreji, ale v Asanu, což je mateřská továrna KIA Motors, jen SantaFe a ix55 jsou pro Evropu vyráběny v mateřském závodě v Ulsanu. Před 10 lety naprosto nemyslitelný stav .
Nevím jak funguje asistenční služba, už jsem pár měl, firmou jich taky neprošlo zrovna málo, ale nikdy nebyla potřeba Záruka funguje výborně, v záruce jsou i věci, o kterých by se Ti u jiné značky ani nesnilo (výfuk, tlumiče, kotouče).
Ono by se totiž dalo říct, že na už dneska není korejského taky skoro nic. i10 a i20 se vyrábí v Indii, Accent, Matrix a H-1 v Turecku, i30 v Česku, ix35 na Slovensku. Většinu nabídky máme za sebou a ještě jsme do Koreje nedorazili. Sonaty a Grandeury se sice vyrábí v Koreji, ale v Asanu, což je mateřská továrna KIA Motors, jen SantaFe a ix55 jsou pro Evropu vyráběny v mateřském závodě v Ulsanu. Před 10 lety naprosto nemyslitelný stav .
Nevím jak funguje asistenční služba, už jsem pár měl, firmou jich taky neprošlo zrovna málo, ale nikdy nebyla potřeba Záruka funguje výborně, v záruce jsou i věci, o kterých by se Ti u jiné značky ani nesnilo (výfuk, tlumiče, kotouče).
To som sa celkom potesil , dufam ze tak isto spokony budem aj ja.Mr. HYUNDAI píše:... Nevím jak funguje asistenční služba, už jsem pár měl, firmou jich taky neprošlo zrovna málo, ale nikdy nebyla potřeba Záruka funguje výborně, v záruce jsou i věci, o kterých by se Ti u jiné značky ani nesnilo (výfuk, tlumiče, kotouče).
este zhruba 10 dni a mal by byt u mna
najazdene - 55.000 km
najazdene - 55.000 km
No, uvidime, jak jim pobezi dodavky. O toto auto je zajem vetsi, nez sami predpokladali, je to podobne, jako pred 3-mi lety s Qashqaiem u Nissanu. V Anglii jela linka na 3 smeny a stejne nestihali, cekal jsem na auto 5 mesicu.....Ted mi prodejce rikal, ze jen on jich prodal u nas ve meste za jediny tyden 14 a ze nikdo nevi, jak to bude chodit, jestli to bude v dubnu, kvetnu a nebo treba i v srpnu.....
Dnes cca o 11:30 videny tahac plne nalozeny ix35-kami. Isiel som oproti a v tej rychlosti som zaregistroval urcite aspon jednu bielu a viacero striebornych. Smeroval od krizovatky Vrtizer (nedaleko Povazskej Bystrice) smerom na juh. Mozno tam uz bola aj ta milan74kb-ova.
Atos-Prime 2005-2010
ix35 2.0i Style 4WD Benzín 3.5.2010-24.10.2013
ix35 2.0i Style 4WD LPG-Elpigaz2 24.10.2013- ...
ix35 2.0i Style 4WD Benzín 3.5.2010-24.10.2013
ix35 2.0i Style 4WD LPG-Elpigaz2 24.10.2013- ...
Co vim od meho prodejce, tak denne jezdi tech kamionu ze Ziliny nekolik, ale jezdi do cele evropy......
jj, striebornu cakam aj ja, ale ten silnejsi diesel a manual a ten asi bude az v aprili, takze zatial sa len tesit a cakat
najazdene - 55.000 km
najazdene - 55.000 km