Tak jsem koukal na ceník Oktávií, 1.4 TSI 103 kW, střední výbava, tak něco jako Elentra +/-, 500 tisíc, tak že za 470 po slevě by se snad dala - to je fakt moc
![Sad :-(](./images/smilies/icon_sad.gif)
. Přiznám se, že mě moc nebaví ta jejich proklamovaná výhoda, že si auto můžu nakonfigurovat jak chci, těch tisíc položek v komfigurátoru mě deprimuje
![Sad :-(](./images/smilies/icon_sad.gif)
, chci celek, který jakžtakž jezdí - tedy aspoň těch 90 kW, klimatizaci, kožený volant a řadičku, USB vstup na flashku, tempomat, elektrony a jsem spokojený - myslím, že nejsem moc náročný.
Podle mne jsou auta dnes zbytečně převybavená a tu výbavu nikdo plně nevyužije, spíše je na škodu a překáží, když se auto prodává a něco z elektroniky nefunguje. Co mě úplně vytáčí, jsou pak lidi, co mají auto za mega, to znamená, že handsfree je 100% ve výbavě a oni telefonují s mobilem u ucha - takovým bych z fleku bral řidičáky s odůvodněním, že když si to neumí nakonfigurovat, tak nemá nárok řídit auto.
Co na to plato co lepí jako mucholapka, ptal ses už v servisu jestli s tím jsou schopni něco udělat?