![Mr. Green :mrgreen:](./images/smilies/icon_mrgreen.gif)
edit Limitz : přesunuto do správné kategorie
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
A co jsi čekal?romo23 píše:No nevim kde na to chodite,ale ja mam spotrebu pres 7l na sto a to je maras.mam najetych 8000 tkm.ze by mi natural 95 hodil 1l a vic nevim
neboj, ono tak dlouho jezdit nebudešquinnet píše:Takže ako nový majiteľ i30ky sa podelím o skúsenosť so spotrebou; auto som prevzal tento piatok v Banskej Bystrici, natankoval benzín OMV MaxxMotion 95 a zamieril na diaľnicu smer Veľký Krtíš cez Zvolen a Senohrad. Trasa je dlhá približne 80 km, z toho 15 km diaľnica, jedna 2 km kolóna vo Zvolene (prerábka križovatky), cesta plná dier a jeden menší "horský prechod" a následné klesanie, teplota 2 až 4 °C - palubný počítač ma ohodnotil na 5,9 l/ 100 km. Po diaľnici som šiel striedavo medzi 100 až 130 km/h a zvyšok cesty som sa snažil udržať otáčky nad 2000 RPM. Z miestnej diskusie viem, že PP klame o pol litra, ale aj tak ma tá spotreba prekvapila.
ak si myslel štýl jazdy, tak budem; vysoké otáčky používam len na predbiehanie; keby reálna spotreba na okreskách ostala na reálnych 6,5 l tak som spokojný; už som sa dopredu zmieril, že tak nízku spotrebu ako na starom Accente mať nebudem - v lete okolo 5,7 litramikkian píše:neboj, ono tak dlouho jezdit nebudešquinnet píše:Takže ako nový majiteľ i30ky sa podelím o skúsenosť so spotrebou; auto som prevzal tento piatok v Banskej Bystrici, natankoval benzín OMV MaxxMotion 95 a zamieril na diaľnicu smer Veľký Krtíš cez Zvolen a Senohrad. Trasa je dlhá približne 80 km, z toho 15 km diaľnica, jedna 2 km kolóna vo Zvolene (prerábka križovatky), cesta plná dier a jeden menší "horský prechod" a následné klesanie, teplota 2 až 4 °C - palubný počítač ma ohodnotil na 5,9 l/ 100 km. Po diaľnici som šiel striedavo medzi 100 až 130 km/h a zvyšok cesty som sa snažil udržať otáčky nad 2000 RPM. Z miestnej diskusie viem, že PP klame o pol litra, ale aj tak ma tá spotreba prekvapila.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |