PODZIMNI Sraz New Accent a jiných hyundai - PEVNOST HANIČKA
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Re: PODZIMNI Sraz New Accent a jiných hyundai - PEVNOST HANI
Martun: Tak co se týká čistoty, rozhodně se nemusíš obávat osamocení
Sice možná v pátek auto umyju, ale jen pokud by bylo dost teplo a nepršelo, abych ho na zimu navoskoval. Jinak to nechám na později a budu doufat, že přijde ještě nějaký teplejší víkend...
Zdenda: Tak doufám, že Ti to vyjde... když nejde o postup Takže Tvůj vláček dalších dvou aut byl tak jako tak zrušen?
Počasí: Tak podle dnešní iDnes by to v dané lokalitě nemělo být špatné (pátek i sobota oblačno bez deště, 16-17°C):
http://pocasi.idnes.cz/?d=dnes
Sice možná v pátek auto umyju, ale jen pokud by bylo dost teplo a nepršelo, abych ho na zimu navoskoval. Jinak to nechám na později a budu doufat, že přijde ještě nějaký teplejší víkend...
Zdenda: Tak doufám, že Ti to vyjde... když nejde o postup Takže Tvůj vláček dalších dvou aut byl tak jako tak zrušen?
Počasí: Tak podle dnešní iDnes by to v dané lokalitě nemělo být špatné (pátek i sobota oblačno bez deště, 16-17°C):
http://pocasi.idnes.cz/?d=dnes
Accent 1.4i Active - Continental Silver (10/2008-4/2015) prodáno
- Reklama
Pánové, event. dámy, nechci být za puntičkáře, ale sraz v kempu je v 10 hod, tak zkuste svůj domácí start vhodně načasovat, ať potom zbytečně nedoháníme čas při spanilé jízdě... už by pak nebyla spanilá
Já to mám jen něco přes 100 km, ale i tak je plánování třeba
Já to mám jen něco přes 100 km, ale i tak je plánování třeba
Já to ještě nemyl, stačí deštík.Martun píše:Jinak vážení, aby vás přešly choutky nějak leštit vaše ... dneska jsem to prohnal myčkou a tím tentokrát končím.. není čas, v pátek slavíme narozky, bůh ví kdy se vrátím a v sobotu nebude čas.. Tak to s tím leštěním nepřehánějte, ať nejsem čunče sám..
milo58
ix20 Style, 1.6 CVVT (92 kW) blue, TWR-Cool Red, tempomat,
parkovací asistent s obrazem ve zpětném zrcátku od 7/2012
parkovací asistent s obrazem ve zpětném zrcátku od 7/2012
Tak koukám že se asi nikdo nepřidá..........
.........
Tak koukám, že se nám účast na srazu začíná pěkně ztenčovat škoda ..... a co se týče mytí auta ... tak samo, že ho umeju, ale mám divnej pocit asi potkám po cestě deštík ..
Ale co .... už to není o naleštěnosti stejně ty Vaše káry znám už zpaměti a tentokrát tam jedeme obdivovat něco jinýho, než naše dávno okoukané Accenty
Takže bych trochu pozměnil kriteria .... není důležitý bejt naleštěnej, ale zúčastněnej !!!!!!!
Ale co .... už to není o naleštěnosti stejně ty Vaše káry znám už zpaměti a tentokrát tam jedeme obdivovat něco jinýho, než naše dávno okoukané Accenty
Takže bych trochu pozměnil kriteria .... není důležitý bejt naleštěnej, ale zúčastněnej !!!!!!!
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
Nemějte strachy," poručil jsem větru dešti" dnes ráno to vypadalo na déšť, ale teď je nad Žamberkem modrý strop a sem tam malý mráček, teplota v 10,00hod 12st. Jinak na odbočce do kempu budou cedule HYUNDAI a šipka a kdyby byl nějaký problém s parkovištěm, které je přímo na odbočce do kempu, tak platí varianta "BÉ" a sejdeme se přímo v kempu(mám to domluvené u majitele). Ale to by bylo napsané na cedulích. Nakonec já tam budu stejně čekat. Takže zítra v 10,00hod, snad se sejdem na čas .
- Přílohy
-
- BABETA.jpg (106.51 KiB) Zobrazeno 1854 x
Getz 1.4 r.v. 2008
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Tvoje mini starosti bych chtěl mít-víš co to dá práce,než vydrhnu celý bunkr ,když přijede taková honorace až z Prahy .Štěstí,že odpadá mytí oken :idea:a luxování koberců ,jinak bych to nestihl uklidit a naleštit .Vilda píše: ..... a co se týče mytí auta ... tak samo, že ho umeju, ......
Jo a vyjednal jsem vám vyjímku ze zákazu vjezdu.Můžete přijet až k bunkru-pravda,úředníci to nechtěli povolit,tak jsem to musel "schovat" pod akci-"rekonstrukce dobývání Haničky".Tak se nelekněte,až vám při příjezdu budou malovat náckovské kříže na dveře. .
Poznámka-zásoby OSTRÉ munice už jsou v pevnosti,účast na vlastní nebezpečí .
Momentálně jsou Orlické hory zalité sluncem.Občas nějaký ten mráček,ale když bude zítra počasí jako dnes,tak to bude dobrá akce.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
No, jestli už dnes Blesk007 realizoval tu dvojdenní verzi, tak má moc pěkné počasí Zítra podle aktuální předpovědi pro tuto lokalitu zatím uvádějí oblačno, o stupeň tepleji než dnes a pravděpodobnost srážek 0%. Tak se necháme překvapit
Já to dnes stihl, auto umyl a nakrémoval, tedy nikoliv kvůli Vám ale protože to touhle dobou vždycky dělám při pěkném podzimním dnu. Dál už budu do jara jen občas oplachovat
Ale umytím jsou teď líp vidět všechny ty škrábance. Tak ne, že budete chodit kolem auta, litovat ho a vykládat něco o přerážení nebo sekání rukou. Už jsme si to sami odstonali dost...
Tak zítra v 10 h na viděnou
Já to dnes stihl, auto umyl a nakrémoval, tedy nikoliv kvůli Vám ale protože to touhle dobou vždycky dělám při pěkném podzimním dnu. Dál už budu do jara jen občas oplachovat
Ale umytím jsou teď líp vidět všechny ty škrábance. Tak ne, že budete chodit kolem auta, litovat ho a vykládat něco o přerážení nebo sekání rukou. Už jsme si to sami odstonali dost...
Tak zítra v 10 h na viděnou
Chlapi, dneska bylo v Ústí n. Orlicí - 20 km od Žamberka - pěkně, slunečno, občas mráček, ale jinak pěkně . Zítra by mělo být u nás ještě tepleji, tak snad bude lepší počasí než na Křemešníku ... Tak zdárec zítra
Citroen Berlingo Multispace Shine, 1,6 BlueHDi 120 MAN6 bílé barvy, září 2016
ix20 1.4 CVVT 66 kW Tricolor reed, březen 2013
NewAccent 1.4 i Alpha Style Indigo blue, duben 2010
Tak tak, dneska na Pardubicku taky skoro celý den azůro..
Tak zítra zdarec!
Tak zítra zdarec!
HYUNDAI IX55 3.0crdi V6 176KW
prodáno
NISSAN X-TRAIL 1.6 DCI 96KW
KIA SORENTO XM FL 2.2 145KW
NISSAN MURANO 3.5 V6 188KW
HYUNDAI GRANDEUR 3.3 V6 173KW
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Koupeno: 03.08 ukradeno 02.14
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Tak jen taková rychlovka. Velké poděkování ROSSOVI za skvěle připravený sraz. I spanilá jízda po okolí klikatými silničkami neměla chybu! Prohlídka Haničky z Rossovi strany naprosto OK, chybku to mělo ze strany zaměstnanců Haničky .. Max počet ůčastníků mohlo být 55 , sloučili 2 skupiny a špatně sečetli... chudák Ross s manželkou museli zůstat venku... a ve výsledku ještě do počtu 55 chybělo 6 lidí..
I za výběr restaurace dostává Ross jedničku s hvězdičkou. Nějaké foto dodám později. Spíše nějaké momentky..
I za výběr restaurace dostává Ross jedničku s hvězdičkou. Nějaké foto dodám později. Spíše nějaké momentky..
HYUNDAI IX55 3.0crdi V6 176KW
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
prodáno
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi
Přesně tak, jak píše Marťas, díky Rossovi za pořadatelskou službu pro - super zvládnuto . Díky i všem zúčastněným přespolním, kteří to nemají zrovna nejblíž , počasí také vyšlo, jídlo na jedničku. Tak zase někdy někde na jaře zdárec
Tady posílám odkaz na foto : http://zovik.rajce.idnes.cz/Sraz_Accent ... 29.9.2012/
Tady posílám odkaz na foto : http://zovik.rajce.idnes.cz/Sraz_Accent ... 29.9.2012/
Naposledy upravil(a) zolda dne 01 říj 2012, 16:02, celkem upraveno 1 x.
Citroen Berlingo Multispace Shine, 1,6 BlueHDi 120 MAN6 bílé barvy, září 2016
Ross nezklamal, tenhle sraz měl kromě skvělých lidí (jak je zvykem), také nejbohatší program, velmi dobrou restauraci a spanilou jízdu nádhernou krajinou. Velké díky za mne i tatínka
Pár snímků: http://gandalf007.rajce.idnes.cz/HS-Hanicka_-_09_2012/
Jo a pro zvědavce - po příjezdu ukazoval "ulhaný" PP spotřebu 5,4. Čekal jsem lepší, ale i tak to jde
Pár snímků: http://gandalf007.rajce.idnes.cz/HS-Hanicka_-_09_2012/
Jo a pro zvědavce - po příjezdu ukazoval "ulhaný" PP spotřebu 5,4. Čekal jsem lepší, ale i tak to jde
Naposledy upravil(a) Gandalf dne 30 zář 2012, 10:05, celkem upraveno 1 x.
Tak přátelé už jsem ze srazu doma, fotky vylepeny na rajče, tak se mrkněte. - http://jopaso.rajce.idnes.cz/Hyundai_sr ... _29.9.2012 - Josef