[quote="Mirus30Jak vytrhl z kontextu? Napsal jsi ze by ti z i30 hucela hlava, tak mas bud super citlivy sluch, nebo si trochu prehanel, nic vic....
Kup si aktualni AutoTip a zjistis kdo je KRAL v testu na 100.000km od AutoBildu
[/quote]
Samozrejme, vyberieš si z textu len niečo a potom sa tým oháňaš. Čítal si aj 1 vetu pred tým a tiež 1 vetu potom??? - že väčšina ľudí radšej bude riešiť menej hlučné auto ako ten tvoj viac prvok, keď si môže vybrať? Potom to čo si vytrhol z kontextu dáva trochu iný zmysel, nie? Na toto, aby človek počul ten hluk od kolies naozaj netreba nejaký extra citlivý sluch, aby si dokázal porovnať 3-4 rôzne autá. Opakujem, porovnával som len s Leonom, Octaviou II a Astrou J, s ktorými som niečo odjazdil! Kľudne môže byť i30 tichší ako x ďalších áut vo svojej triede, porovnávam len to čo som reálne jazdil. Teda buď nemáš nič najazdené na týchto autách čo som ja jazdil, alebo si jazdil na úplne iných autách, ktoré som zas ja nejazdil a oproti tomu považuješ i30 za tiché auto.
Možno sa t i nepáči, že niekto napíše čo si myslí o i30. Ja nemám problém a ani nikdy som nemal u akéhokoľvek auta napísať do príslušného fóra, čo je na ňom zlé a naopak vyzdvihnúť klady. Spravil som to už aj u Tucsona. Má svoje muchy, ale je to fajn auto. Ako som písal, mne sa i30 páčila a aj páči, ale toto jednoducho nezvládli v porovnaní s konkurenciou. Dúfam, že si v novej generácii zoberú príklad od iných značiek, odporúčal by som napríklad novú Astru K - vyskúšať a hlavne pozrieť ako jednoducho, ale účinne sú vyriešené podbehy a to aj v úplne základnej výbave s najlacnejším motorom - kúpená jedna v rodine pred mesiacom, čiže reálna skúsenosť, nie nejaký článok v novinách. Pozri si rebríček spoľahlivosti podľa nemeckého TUV za rok 2016 - i30 je na 111. mieste a pozri s i konkurentov kde sú... Takže niekto napíše jedno a niekto druhé, všetko záleží aj od konkrétneho kusu, takže s tým testom by som bol opatrnejší.
A myslím, že tu to za seba aj uzavriem, nemá to zmysel ďalej rozpitvávať, hlavne ak dialóg viazne vytrhávaním viet z kontextov.