Moderátoři: Martun, Moderátoři
Presne také isté dôvody, akurát dĺžka "len" 182cmJOFO píše:fabie stoja v zaklade za prd.. aspon u nas Fabka Spring nemala ani elektricke okna a zrkadla a dokonca ani ABS co je podla mna standard.. a cenovo vychadzala lacnejsie o smiesnych 10k Sk. A ked som objednaval, tak tiez bol najblizsi termin dodania az v juny.. takze by som cakal zhruba rovnako ale rozdiel v uzitkovej hodnote je znacny
auto som vyberal podla priestrannosti a pohodlia... samozrejme aj cena bola dolezita kedze nemam zbytocne peniaze pod kobercomked som si sadol do hociakej takejto "plechovky" ala Fabia, tak som sa necitil velmi pohodlne a v zadu uz vobec.. ja so svojimi 192cm a dlhymi nohami som mal problem najst vhodne auto za rozumny peniaz... ked som si sadol do Accenta, tak uz bolo hned rozhodnute.. v tejto cene som nenasiel nic pohodlnejsie a priestrannejsie..
hmmm. nuz zmenit to ide, aj ked mozno zavisi od importera. konkretne cakame na seat new ibiza a stala sa taka vec ze nase auto uz objednane sparovane s dotaciou s pridelenym tyzdnom vyroby nakoniec bude vyrobene az v juni a pride v juli, avsak na predajnu prisiel ten isty model farba vybava ako nase este nevyrobene a na ziadost predajcu to importer prehodil a v najblizsich dnoch ideme uz pre auto. takze zmenit by to malo ist, ale mozno len pri tej istej cene...JOFO píše:tak to mas dobre.. mne predajca ani za ten svet nevie zmenit objednavku.. uz som viackrat skusal, ale vzdy to skoncilo na tom ze srotovne sa viaze na konkretny voz resp objednavku ze je to problem zmenit... bol som ochotny si aj priplatit za dynamic alebo elegance, len aby som uz mohol jazdit.. odkedy nemam auto som ako bez nohy a aj moj biznis tym trpi kedze mam problemy sa presuvat k zakaznikom alebo na servis ak sa vyskytne nejaka porucha...
Nemusí byť ani tá istá cena, písal som že som zmenil z Active bez metalízy na Dynamic s metalízou._miv_ píše:hmmm. nuz zmenit to ide, aj ked mozno zavisi od importera. konkretne cakame na seat new ibiza a stala sa taka vec ze nase auto uz objednane sparovane s dotaciou s pridelenym tyzdnom vyroby nakoniec bude vyrobene az v juni a pride v juli, avsak na predajnu prisiel ten isty model farba vybava ako nase este nevyrobene a na ziadost predajcu to importer prehodil a v najblizsich dnoch ideme uz pre auto. takze zmenit by to malo ist, ale mozno len pri tej istej cene...JOFO píše:tak to mas dobre.. mne predajca ani za ten svet nevie zmenit objednavku.. uz som viackrat skusal, ale vzdy to skoncilo na tom ze srotovne sa viaze na konkretny voz resp objednavku ze je to problem zmenit... bol som ochotny si aj priplatit za dynamic alebo elegance, len aby som uz mohol jazdit.. odkedy nemam auto som ako bez nohy a aj moj biznis tym trpi kedze mam problemy sa presuvat k zakaznikom alebo na servis ak sa vyskytne nejaka porucha...
no vazeny teraz idem od predajcu tak ma vytocil ze accenty nebudu ani v septembri Vazeny odrbuju nas o vybavu serme na nich kia rio 7530€ uz aj s vybavou idem tamkamasutra píše:no nam sa zacal nejaky ten 13 tyzden. cize 3 mesiace zachvilu. ani stale ani stopy. volali sme do BA... vyhovaraju sa.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |