Moderátoři: Martun, Moderátoři
pěkně si to napsal ,bys měl dělat prodejce u HyundaiDavid C3 píše:čaute lidi. Zdravím majitele i potencionální kupce.
Tak Accnet CRDi mám od pátku a sem maximálně spokojen (vlastně víc než sem čekal) a to sem docela "náročný". Vím, že hodnotit auto tak brzo vlastně ani nejde ale napíšu jen pár poznatků. za 5 dnů najeto 1000km !!!!!!
1) maximálně se to auto lide libí! i těm co říkali že je to mrdka dokud sem jim to nepůjčíl
2) motor neuvěřitelně tichý a pružný a čekám že po 5 tis km to bude ještě lepší. Spotřeba na prvních 1000km asi 5,7 L dnes po 200km většinou kopce v okolí Zlína spotřeba 5,3L ! klidná jízda jedu do 4L. např Zlín - Uh. 60km
3) prostorný interier mam 195 cm
4) hned sem vypnul podle návodu klimu trochu vadilo jak se to pořad pouštělo
5) zrcátka jsou hrozně přehledná kdo jezdí s Fabkou nebo C3 tam jsou docela mala
6)vůbec nemám pocit nějakých náklonů v zatáčkách. mam 15 alu 195/55/15 možna to taky trochu pomůže podvozku na jistotěC3 to se teprve naklání. takže podvozek moc dobrý a to mám optavdu dost najeto i jiných autech...
7) zlatá velmi praktická! skoro pořad čisté ani prach na tom není vidět.
o moc lepší oproti C3 jsou brzdy ty kotouče vzadu dělají moc a i váha vuzu. .
Prostě auto je parádní a když někomu řeknu cenu a půjčím mu Accenta tak jdou do kolen. Dnes známemu ukazuji nastartovaný motor a on říká ŠKODA ŽE TO PĚKNÉ AUTO NEDĚLAJÍ V DIESLUTO MĚ FAKT DOSTALO...
![]()
![]()
![]()
![]()
ŘÍKAM TO JE NAFTA! nějak nechapal....
Velmi pekne auticko a tie elektrony naozaj urobia svoje, skvely vyber
jj byl sem několikrát na Bratislavské 2. Hodinu sem pak stal naproti tomu autosalonu Alfa Romeo.. jj přiznávám seSchwarzie píše:Jestlis dnes kolem oběda (mezi 11 - 12) zahýbal z Bratislavské doleva na Koliště směrem k nádraží a máš furt převozku, tak jsem tě zahlídl zezadu.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |