Alfovo Ela - Kladivo na Octavii :)
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Re: Alfovo Ela :)
Stačilo ti rozměř A nebo AX ? Díky
Hyundai ELANTRA 1,6 MPI STYLE 97 kw-132hp, browngrey
- Reklama
To uz nevim. Ty udaje jsem opsal rovnou z faktury, kde jsem objednaval
http://www.autodoplnky-prodej.cz/
http://www.autodoplnky-prodej.cz/
Hyundai ELANTRA 1,6 MPI STYLE 97 kw/132hp
Vendeline, mel jsi originál deflektory?Vendelín píše:Alfe,já je tam měl a sudal jsem je po první jízdě po dálnici.Ten hluk se nedal poslouchat.Mám je ve sklepě,jestli někdo má zájem,DARUJI!!! Pouze osobní odběr.
- koblihakoliba
- *
bomber06 píše:jj mě se to bez znaků líbí více, udělal jsem to i na minulém autě accent , a jinak jsem si tam nechal dát folie 5% a na střechu černou lesklou folií vypadalo to hned líp, aspon tedy můj názor.
nazdar, ako si dával dole tie nápisy? btw je nejaký výstupok alebo diera v kufrových dverách pod znakom? žeby som aj ten dal dole
mne osobne sa to tiež nepáči, takže by som to rád dal dole na mojej fresh new i30
fólie som dával aj ja 5% všade, s nimi má auto oveľa lepší look
3/2016 - ? Hyundai i30cw FL Family 1.6MPi 88kw white sand
3/2009 - 3/2016 Suzuki SX4 GLX 1.5 benzín 73kw silky silver
Hele opatrne jsem zajem pod napisy nožem a tahnul k sobe odloupnou se ti napisy a zustane ti tam takovy lepidlo tak to jsem uz musel nehtama, aby sis to neposkrabal to uz je asi vse jinak znak jsem nezkousel nikdy sundat jen napisy se znakem ti bohuzel nepomuzu
Alf: bohuzel to nema cenu myt, to pocasi si znas dela srandu uz chci dat letnaky
Alf: bohuzel to nema cenu myt, to pocasi si znas dela srandu uz chci dat letnaky
- Mr. HYUNDAI
Já na sundavání nápisů používám rybářský vlasec, tuším, že materiál je nylon. A zbytky lepící vrstvy pak nehtem a technickým benzínem.
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
24. (OPEL 1.) Mokka-e Ultimate
24. (OPEL 1.) Mokka-e Ultimate
přesně jak píše Mr.HYUNDAI tak já akorát nožem jinak mám stejný postup
- koblihakoliba
- *
ďakujem páni, nôž doma mám, aj tech. benzín.. už len aby prestalo pršať v BA a idem nato
3/2016 - ? Hyundai i30cw FL Family 1.6MPi 88kw white sand
Nemáte někdo zkušenosti se vzduchovými KN filtry do našich Elanter ? Přemýslim o koupi svíček denso iridium power(ty same co ma Alf) a chtěl bych i ten filtr ? poradte dekuji
Svíčky Denso ano. Autorizovaný servis si uctuje za svíčky NGK - 4kusy/1038,20 Kč. Svíčky Denso Iridium Power( 4 kusy) mně i s dopravou + s dobírkou vyšly na 1 342Kč. Které vydrží vice a davaji vetsi zapalovaci vykon je asi jasne
O záruku neprijdes, Hyundai s nima nemá problém, autorizovany servis také ne( protože musíš pouzit svicky stejného teplotního rozsahu,na značce nezaleží), ted mne delali i diagnostiku a vse OK. Pokud pouzijes primo ty, které jsou delane na nas vuz, nemas se ceho bat.
At uz olej a nebo svicky, jsem vždy konzultoval s . Vuz je prece jenom ještě v zaruce. Protože ale vždy pouzivam komponenty s parametry odpovidajicím pro muj vuz, tak je vse v poradku.
Filter ne. Alespon za me ne
O záruku neprijdes, Hyundai s nima nemá problém, autorizovany servis také ne( protože musíš pouzit svicky stejného teplotního rozsahu,na značce nezaleží), ted mne delali i diagnostiku a vse OK. Pokud pouzijes primo ty, které jsou delane na nas vuz, nemas se ceho bat.
At uz olej a nebo svicky, jsem vždy konzultoval s . Vuz je prece jenom ještě v zaruce. Protože ale vždy pouzivam komponenty s parametry odpovidajicím pro muj vuz, tak je vse v poradku.
Filter ne. Alespon za me ne
- Přílohy
-
- 295424_201506081921081.jpg (141.02 KiB) Zobrazeno 446 x
Zítra jedu opet do Strakonic. Budou me menit tesneni - viz foto. Pokud budou pasovat original ofuky, tak je vezmu.
Dnes jsem byl opet v mycce. Auto jsem mel zase za.rany jak jetel. Rucne bych umyl jen trochu spinavy, ale tohle? To neslo. Navíc nemam moznost wapky. Takze jsem zajel opet k OMV.
Cojsem si vsimnul, ikdyz mam navoskovano jenom prirodnim voskem( brazilskou karnaubou), tak chemie v mycce me je vosk nesunda a co jsem koukal, tak ani nevznikknou mikroskrabance. Takze pokud je auto dobře navoskovano, tak by to mělo chranit před kartaci. Nebo se pletu?
Kazdopadne dnes opet navoskuju.
Jinak Ela ted dostava zabrat tak 3X tydne v Šumavských hvozdech na okreskách nevalných kvalit a to většinou v plnem obsazeni. Spotreba dle PP 6,3 -6,4
Dnes jsem byl opet v mycce. Auto jsem mel zase za.rany jak jetel. Rucne bych umyl jen trochu spinavy, ale tohle? To neslo. Navíc nemam moznost wapky. Takze jsem zajel opet k OMV.
Cojsem si vsimnul, ikdyz mam navoskovano jenom prirodnim voskem( brazilskou karnaubou), tak chemie v mycce me je vosk nesunda a co jsem koukal, tak ani nevznikknou mikroskrabance. Takze pokud je auto dobře navoskovano, tak by to mělo chranit před kartaci. Nebo se pletu?
Kazdopadne dnes opet navoskuju.
Jinak Ela ted dostava zabrat tak 3X tydne v Šumavských hvozdech na okreskách nevalných kvalit a to většinou v plnem obsazeni. Spotreba dle PP 6,3 -6,4
- Přílohy
-
- P1050837.JPG (88.18 KiB) Zobrazeno 423 x
-
- P1050833.JPG (56.91 KiB) Zobrazeno 423 x
Alfe: kolik chtějí za originály ofuky?
To těsnění je pěkný na své ele jsem si toho nevšiml, není to o nějakých přípravků takhle popraskaní
jinak moje ela je stále v servisu už to bude druhý týden a zatím asi nemají řešení, říkali že vyměnili páčku to bohužel nepomohlo tak prý jedou po kabelech a postupně měří kde je chyba. Tak jsem zvědaví kdy to bude hotové.
To těsnění je pěkný na své ele jsem si toho nevšiml, není to o nějakých přípravků takhle popraskaní
jinak moje ela je stále v servisu už to bude druhý týden a zatím asi nemají řešení, říkali že vyměnili páčku to bohužel nepomohlo tak prý jedou po kabelech a postupně měří kde je chyba. Tak jsem zvědaví kdy to bude hotové.
Na tesneni( v cervenem kruhu) se prislo nahodou při 3. garancni kontrole, kdy prijimaci technik okukoval Elu a prisel na to. Pry, že to má byt uplne rovne, zadne zkrabaceni. Pry to ještě nikdy nereklamoval, ale ze to zkusí. Během 3 dnu volal, že to v Praze schvalili a ze se to bude cele menit. Tak proc ne, když je to v zaruce a uznaj to.
Kolik stoji deflektory presne nevim, uvidim az na miste. Kazdopadne jestli je koupim, tak poridim foto
Kolik stoji deflektory presne nevim, uvidim az na miste. Kazdopadne jestli je koupim, tak poridim foto
Svicky Denso uz mam 6 mesicu a pohoda. Fungují na jednicku. Zadne problémy. Kdo je chce zkusit, tak klidne do toho. Jen si vyberte ten zpravny typ pro svůj vuz. Prechod na ne byl znatelny hlavne na 2,3,4, a trochu i na 5 stupen. Auto jako by ozilo. Netreba pak moc plynu aby auto jelo srovnatelne jako na předchozí svicky.
Takže diky většímu zapalovacímu vykonu netřeba na plyn moc slapat a melo by se to odrazit na mensi spotrebe. Kdo ale jezdi jako hovado, tak bude mit spotřebu porad vysokou
Takže diky většímu zapalovacímu vykonu netřeba na plyn moc slapat a melo by se to odrazit na mensi spotrebe. Kdo ale jezdi jako hovado, tak bude mit spotřebu porad vysokou