Neberu, urcite ne new, na to nemam...vcera sem objednal radio
![Shhh :-$](./images/smilies/eusa_shhh.gif)
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Kupoval jsem zde a matky, byt ne moc pekne a krouzky k tomu dali pri montazi v pneuservise v Motole. Za me spokojenost, navic montaz vyjde na cca. 600Kc tusim.lys píše:Shawte, kde jsi kupoval ty Borbety na zimu? A dali k tomu i matky atd? Díky za info.
dík, já je právě zvažuju na léto, dost se mi líbí, jinak já je tam jen objednám, jsem ze zlína, takže se mi nevyplatí jezdit do prahy to potom skompletovatshawt píše:Kupoval jsem zde a matky, byt ne moc pekne a krouzky k tomu dali pri montazi v pneuservise v Motole. Za me spokojenost, navic montaz vyjde na cca. 600Kc tusim.lys píše:Shawte, kde jsi kupoval ty Borbety na zimu? A dali k tomu i matky atd? Díky za info.
https://www.alukola-levne.cz/alu-kola-b ... 5x108-et45
A je to závěrka 4x4 nebo závěrka diferenciálu?Axel.Foley píše: Lock je něco jako uzávěrka, zamkneš tím 4x4 napevno. Funguje to tuším jen do 40 km/hod., pak se vypne.
Nakonec ne, protoze mi davali lepsi cenu, ale mimo Ali. Nakonec jsem vzal viz odkaz za 290. Tak snad to dorazi bez cla, melo by dle prodejce a bude vse funkcni.slavican píše:Bral si nakonec ten witson?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |