Hyundai sraz Morava
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
Tak kdyžtak napiš Rademu SZ ne mail.On to celý pořádá....Teda jestli se nepletu.HIHIHIjindrix píše:Bude-li třeba nějaké pomoci na srazu či před ním, dejte vědět, pokud budu moci rád pomůžu. Jindrix
Hyundai Coupé 2.0 16v
138 vraníků a 4 očíčka..Krásný očíčka
GREY SHEEP (ŠEDÁ OVCE) tohoto klubu, ale nejsem sám!!
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem přiobjednal ještě týden máčení kol autíčka ve slané mořské vodě. Vracíme se v sobotu-tu sobotu konání srazu. Přemýšlím,že se vracíme přes Mikulov na Brno,zda neodbočit a alespoň v neděli ráno poznat osobně pár nových tváří(hlavně Radeho se musím zeptat na olej a svíčky-vždyť víte,že na to čeká. )
Bude tam ještě v neděli dopoledne někdo?Ukážu vám nákladního Tiburona-zítra si jedu pro střešní nosič(bednu na střechu mám z druhého auta.)V autě mám všechno,ale autolednička je malá,tak šup s domácí lednicí(šniclema) na střechu.
Bude tam ještě v neděli dopoledne někdo?Ukážu vám nákladního Tiburona-zítra si jedu pro střešní nosič(bednu na střechu mám z druhého auta.)V autě mám všechno,ale autolednička je malá,tak šup s domácí lednicí(šniclema) na střechu.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Borku,třeba já tam budu ještě v neděli určitě.Přese jen to mám kolem 350km,tak toh pořádně využiju a na toho náklaďáka jsem dost zvědavejBorek píše:Tak jsem přiobjednal ještě týden máčení kol autíčka ve slané mořské vodě. Vracíme se v sobotu-tu sobotu konání srazu. Přemýšlím,že se vracíme přes Mikulov na Brno,zda neodbočit a alespoň v neděli ráno poznat osobně pár nových tváří(hlavně Radeho se musím zeptat na olej a svíčky-vždyť víte,že na to čeká. )
Hyundai Coupé 2.0 16v
..
ja tam taky budu do nedele doufam ze tam tentokrat poznam vsechny
členy clubu
A kyrgliku asi te sklamu ale sprinty asi nebudu jezdit tak me to nebudes moct vratit pac scoupatko vubec neni cas a furt nemuzu doladit ventil
ale to nevadi ne??
ja si jedu hlavne odpocnout pac je to sileny to vedro a porad silene prace
konici chcou porad zrat a ted toho sena jeeeeee uz to neni kam davat
farmari nechces si prijet pro nejaky seno?
členy clubu
A kyrgliku asi te sklamu ale sprinty asi nebudu jezdit tak me to nebudes moct vratit pac scoupatko vubec neni cas a furt nemuzu doladit ventil
ale to nevadi ne??
lancia kappa 2.0 v5 20v 114kw
vysnene auto hyundai xg 350
Re: ..
V poho Lubine Tak si spolu dáme alespoň pivčo,hm???lubin1281 píše:ja tam taky budu do nedele doufam ze tam tentokrat poznam vsechny
členy clubu
ale to nevadi ne??
Hyundai Coupé 2.0 16v
Hele Jirko,koukej ji ukecat.....Musíte oba určitě přijet.Já tam budu mít taky přítulku,asi a s kym by se tam bavila kdyby tam ta tvoje nebyla???Vlastně ani neví kolik holek tam tak budeJirka píše:U mě to asi bude nápodobný, vypadá to že ze soboty na neděli se budem vracet od moře, takže jsem chtěl zajet, ale mladej se moc nechce... Třeba ji ještě ukecám a při nejhorším řídím já, takže s tím nic nenadělá
Takže teprve uvidím co bude
Hyundai Coupé 2.0 16v
Re: ...
Jasan pocitam s tebou ...lubin1281 píše:vito videl bych to ze zase pojedu s tebou ju?a navrat az k veceru pac to nemame tak daleko jako z mimone co ty na to?
A co Milos ??? jede ??? Jeste se nezaregistroval ... nebo jsem neco prosvihl ???
Coupe 2.0 r.v. 2005 GK - 105.1/6000
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
Lantra 1.6 r.v. 1992 16V G4CR DOHC 84/6200
...
jua doufam ze pojede ale furt jezdi nekam na montaze do prahy tak nevim jiste
a pocitac ma jen jeho sestra tak on ho ho moc nevyuziva takze jeste neni prihlasenej
kazdopadne uz su zase natesenej na srazik
a pocitac ma jen jeho sestra tak on ho ho moc nevyuziva takze jeste neni prihlasenej
kazdopadne uz su zase natesenej na srazik
lancia kappa 2.0 v5 20v 114kw