někomu se libí to a jinému ono
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Interier Ely se mi opravdu libi vice nez u Rapida. Jak jsem ale psal, každému si libi něco jiného a každý dava prednost necemu jinemu. Ja sehnal Elantru v nejvyšší vybave za cenu Rapida. Vzhled, cena a reference na zahraničních forech rozhodly o tom, ze jsem si koupil Elantru. Pokud bych mel i dnes stejnou volbu a na nove auto nasetreno cca 300 tis koupil bych znovu. V bazaru jsem kupovat nechtel a zadny znamy zrovna auto neprodaval.
O i30 jsem také premyslel, bohužel byl i drazssi nez Ela. Navic se mne u i30 nelibil zadek. S atmosférou Ely jsem spokojen a i v zime se vejdu v pohode do 6 l. A to ted jezdim skoro každý den prez krpály na Sumave do Nemecka a tam i po dalnici klickuju mezi kamionama pak jedu centrem města kde jsou i celkem zacpy.
Jak jsem uz nekde na foru psal, nikdy jsem nebyl zaslepenym příznivcem zadne znacky. Hledal jsem pouze nove auto, ktere by mne za svoje prachy poskytlo největší protihodnotu. Zatím jsem tedy spokojen. Pokud budu mit priste na auto třeba 600 tis bude volba urcite jina. Nebo si koupim novou Elantru znova a jako bonus pak pojedu na rok do Thajska, kde se budu budu valet na plazi, popijet drinky a necham se masirovat polonahyma devama
PS:jen doufam, ze do me zase nejaka krava nenacouva, to bych pak uz asi sedel nekde jinde
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)