Venous píše:Zdravím,
Potřeboval bych poradit s problémem se senzorem.Přezul jsem na zimní gumy,odjel jsem z pneuservisu,3 senzory mi postupně pozhasínaly když se načetly,ten posledni (pravy přední) mi zhasl až po delší jízdě,ale zůslala mi dál svítit ta oranžová kontrolka mezi budíky.Ještě jsem tu pravou přední zkontroloval na benzince a nafouklá je správně. nevíte co to je?
Dík za odpověd
Ve čtvtek jsem přehodil na zimní sadu. Kola jsem dal na stejnou pozici jako byly minulý rok. První krátká jízda do práce vše ok. Kontrolka nesvítila, žádný varovný hlašení. Při zpáteční cestě mi zůstala svítit oranž. kontrolka bez hlášky nízkého tlaku = snímače nevidí senzory. První mě napadlo taky, že jsou TPMS v prd.li. Ale dnes při cestě do Prahy se po cca 5km objevila hláška nízkého tlaku ve všech pneu. U benzínky jsem je tedy dofoukl, měly kolem 2 atm. Něž jsem se vrátil domů (asi 25km), tak postupně mizely symboly podhuštěných kol. S posledním kolem zhasla i kontrolka.
Tak si myslím, že jestli jsi jezdil jen kratký trasy, tak tomu nech čas a dostatek km, aby se to srovnalo. Teprve potom to řešit přes servis.