uličníci - street car spotter!
Moderátoři: black_sheep, Tringi, Moderátoři
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: uličníci - street car spotter!
tyyy foeee. za 75 shnilotinu . taky dobry
Hyundai Scoupe 1994 prodano
Hyundai COUPE FX 2.0 16V 1998 prodano
Fabia 1,9TDI prodano
Octavia II 1,9TDI
Fabia 1,9TDI prodano
Octavia II 1,9TDI
- Reklama
- black_sheep
- Moderátor
tady u nas nic nic nic...
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
black_sheep: ale jo, videl sem cca predevcirem jedno coupe 1.gen, na kruhaci u tipsport areny.....
Hyundai S-Coupé GTTurbo r.v.1993 - potvora červená
já viděl včera v Brně jedno stříbrné GK 2.0 s křídlem, kousek od Boby-centra, ale nefotil jsem, nechtělo se mi z kapsy tahat mobil..
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
- black_sheep
- Moderátor
ja vim o jednom stribrnym, to je v jednom dvore u domu nad kolejema.. pak taj jezdil spoluzak s cernym a ja s modrym, pak jsem tady potkal pulse jednou nebo dvakrat v tom svetle modrym, dvakrat jednoho chlapka v cervenym takovym pobouranym a jinak prd.. a to je prosim za cely 4 roky co jsem v liberci...-JxD- píše:black_sheep: ale jo, videl sem cca predevcirem jedno coupe 1.gen, na kruhaci u tipsport areny.....
I ❤ cars
Cena ujde, ale stav vozu už tomu neodpovídal. Podběhy byly prohnilý, všude možně autíčko kvetlo a v kufru byl bazén jak na koupališti. Sice s ev tom zas tak moc neorientuju, ale na tak zbědovaný stav mi přišla cena docela vysoká A co jsem se dozvěděl od pánů bazaristů, tak to autí tam už stojí skoro dva rokyshotik píše:tyyy foeee. za 75 shnilotinu . taky dobry
Daewoo Racer 1,5 rv 95 55kw
Hyundai Coupe 2,0 rv 00 102kw
- black_sheep
- Moderátor
to je uplne typicky.. ja mam pocit ze ty nejhorsi kusy chodej do bazaru coupe tady bylo na sautu krasny cerveny a to vypadalo od soukromnika jinak dlouho nic solidniho..
I ❤ cars
Moje řeč. Když jsem poprvé začal koukat po coupátku, tak jsem viděl v jednom bazaru krásný červený (z dálky) a když jsem přišel blíž, tak se mi skoro chtělo brečet. Už jsem si představoval, jak si to drandim po ulici a nakonec z toho nic nebylo. Bazének, rez a plno pavučin:( Když už koupit tak asi ne z bazaru, i když člověk může mít štěstí. Nakonec hledání toho správnýho coupátka mi trvalo dva a půl roku ,ale mám hoblack_sheep píše:to je uplne typicky.. ja mam pocit ze ty nejhorsi kusy chodej do bazaru coupe tady bylo na sautu krasny cerveny a to vypadalo od soukromnika jinak dlouho nic solidniho..
Daewoo Racer 1,5 rv 95 55kw
- black_sheep
- Moderátor
ja jsem shanel koupatko taky dlouho projel jsem jich asi deset a uz to skoro vypadalo ze se budu te myslenky muset vzdat ale nakonec jsem koupil dobre bych reklMM píše:Moje řeč. Když jsem poprvé začal koukat po coupátku, tak jsem viděl v jednom bazaru krásný červený (z dálky) a když jsem přišel blíž, tak se mi skoro chtělo brečet. Už jsem si představoval, jak si to drandim po ulici a nakonec z toho nic nebylo. Bazének, rez a plno pavučin:( Když už koupit tak asi ne z bazaru, i když člověk může mít štěstí. Nakonec hledání toho správnýho coupátka mi trvalo dva a půl roku ,ale mám hoblack_sheep píše:to je uplne typicky.. ja mam pocit ze ty nejhorsi kusy chodej do bazaru coupe tady bylo na sautu krasny cerveny a to vypadalo od soukromnika jinak dlouho nic solidniho..
I ❤ cars
-
- Kontaktovat uživatele:
ja mam taky coupe z bazaru a jezdi jak vitr:))))) jent o zpapalo drobet financi no ale tak kdyz s nima cloveka nema co delat ze )) JOKE
Hyundai Scoupe 1994 prodano
Fabia 1,9TDI prodano
Octavia II 1,9TDI
Fabia 1,9TDI prodano
Octavia II 1,9TDI
- black_sheep
- Moderátor
tak klobouk dolu - ty ses do nej pustil a dokazal jsi ze kdyz clovek chce tak to jde ja to tak mel se scoupe, ktery jsem koupil vcelku zanedbany a musel jsem do nej tlacit penize, jenze pak mi tri roky slapalo bezvadne a dva roky jeste ted jezdi v ostrave bez dalsich potizi... mam pocit ze u coupe a scoupe je situace stejna.. v podstate u vsech starejch sportaku, coupatek to bude stejny.. proste vetsina lidi na to sere a jen je pouziva - jezdi s nima jako prase a nestara se.. v podstate to vsecko smeruje k tomu ze jsou auta spotrebni zbozi, coz je libi i prodejcum, automobilkach.. ale kdo to pak po tech cunatech opravovat?? porad se mluvi o ekologii a kdyz bude mit auto zivotnost z 20ti let zkracenou na 10 a min tak se bude muset vyrabet jednou tolik..shotik píše:ja mam taky coupe z bazaru a jezdi jak vitr:))))) jent o zpapalo drobet financi no ale tak kdyz s nima cloveka nema co delat ze )) JOKE
I ❤ cars
- DEDe
- Kontaktovat uživatele:
po brne jezdej 4 stribrny co potkavam a vetsinou je to jeden znas poznaj se takle:
1) moje vic poznavacich znaku a bez kridla
2) George - ma kridlo 2.7mu a ma Kulaty tuscani znaky--- Jezdi kolem pionyrske
3) Vasco - 1.6 tku na plyn ma ty vydechy pro plnyn vzadu zboku a nalepku a taky kridlo---maka u vystaviste takze asi jezdi tasto tam kolem
4) Jeden novej od M-palace s brnenskou SPZ a bez kridla odrenej pravej bok vzadu a CZ nalepka stribrna vzadu a stav nevypada nic moc - ten jezdi u m palace a pak smer do centra )
Pak jedine ze by si KUPIS udelal vylet z hustopeci u brna Ten se ted pochlubil ze ma to vyssi kridlo s brzdovym svetlem.
Vsechny jsou do 2003 rocniky videl sem v brne i 2005 2x tku ale myslim si ze to nekdo jen projizdel ale Vasca Georga i toho dalsiho cas od casu potkavam vcelku pravidelne po brne.
1) moje vic poznavacich znaku a bez kridla
2) George - ma kridlo 2.7mu a ma Kulaty tuscani znaky--- Jezdi kolem pionyrske
3) Vasco - 1.6 tku na plyn ma ty vydechy pro plnyn vzadu zboku a nalepku a taky kridlo---maka u vystaviste takze asi jezdi tasto tam kolem
4) Jeden novej od M-palace s brnenskou SPZ a bez kridla odrenej pravej bok vzadu a CZ nalepka stribrna vzadu a stav nevypada nic moc - ten jezdi u m palace a pak smer do centra )
Pak jedine ze by si KUPIS udelal vylet z hustopeci u brna Ten se ted pochlubil ze ma to vyssi kridlo s brzdovym svetlem.
Vsechny jsou do 2003 rocniky videl sem v brne i 2005 2x tku ale myslim si ze to nekdo jen projizdel ale Vasca Georga i toho dalsiho cas od casu potkavam vcelku pravidelne po brne.
Hyundai Tuscani 2,7 Elisa - 12/2003
- KUPIS
- **
- Kontaktovat uživatele:
DEDe Rád dojedu na nějakej malej Brněskej srázek.Dohodni hošany(majitelé coupé)a dáme kafíčko...SO nebo NE????Na večer ???
A zrovna se dohodnem ohledně té tvé věci....
A zrovna se dohodnem ohledně té tvé věci....
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Včera jsem jedno stříbrné GK potkal u Hornbachu kolem 20,00 hod. v Brně.Kdopak to byl?
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Tak mám takovej pocit, že jsem včera viděl ve Třebový u benziny naproti Koradu káru DEDeho, teda alespoň myslím Moc pěkný auto!
Hyundai Coupé 2.0, 97 - prodáno, goodbye "H"
Hyundai Accent 1.3 GLS, 95 - prodáno
Hyundai Accent 1.3 GLS, 95 - prodáno