Asi tak proč by mohli chtít klíče třeba kvůli Imobilizéru že třeba!!!!!!Silva píše:Taky nevím proč chtějí klíče ,ale řekli mi že mám donést všechny klíče k autu tak je radši beru
Kolísání otáček při studeném startu Accent 1,4 .
Moderátoři: Martun, Moderátoři
- Reklama
- peter1205
- *
- Kontaktovat uživatele:
Ja idem skúsiť zajtra do servisu TN na blind. Možno sa mi pošťastí a nájdu si na mňa tú pol hodinku, aby mali ďalšieho spokojnejšieho zákazníka.
Hyundai Accent 1.4i - Elegance - Leaf green - 2007
recenzia môjho auta: http://moje.auto.cz/peter1205/hyundai-a ... nce-1.html
Takže zrovna jsem přijela ze servisu jsem vytočená jak už zas dlouho ne samozřejmě jsem jedna s těch mála co jim nový sw přehrát nejde takže jsem tam jela naprosto zbytečně a už ani nevěřím, že se toho přehrátí dočkám,bylo mi řečeno, že prostě na některé čísla karoserií to zatím nejde a že si musím počkat na další cd
Accent 1.4 Dynamic - NATURAL GRAY
- ZdeněkSvoboda
To je nějaké divné není??
Ještě jsem neslyšel, aby to šlo jenom na některé karoserie???
Pevné nervy přeju.
Ještě jsem neslyšel, aby to šlo jenom na některé karoserie???
Pevné nervy přeju.
Současnost: Škoda Octavia combi 1.6 TDI 77kW (chip na 96kW), Elegance (2012)
Minulost: Hyundai Accent 1.5 CRDi 81kW, Elegance (5/2008 - 8/2015)
Otcovo: Hyundai i20 1.2i 57kW, Inclusive Plus Comfort (9/2011)
Minulost: Hyundai Accent 1.5 CRDi 81kW, Elegance (5/2008 - 8/2015)
Otcovo: Hyundai i20 1.2i 57kW, Inclusive Plus Comfort (9/2011)
No já už právě nervy s tímto ztrácím ,těšila jsem se, že bude konečně problém vyřešen a nakonec jsem spíš ztratila naději, mám sto chutí to předat právníkovi a odstoupit od smlouvy člověk si koupí nové auto právě proto, aby s ním problémy neměl a bez starostí jezdil a nakonec toto.....
- ZdeněkSvoboda
Kamil píše:Ale to by šlo.Jako neodstranitelná vada.Podle zákona mají měsíc na reklamaci.Potom je nárok na výměnu výrobku,nebo odstoupení od smlouvy,tudíž navrácení peněz.To přeci nejde,aby nové auto dělalo takovou neplechu.Ať mi nevykládají,že o tomto problému při prodeji nevěděli.
no to je to co mně štve právě nějvíc ze všeho ,že když auto prodávali -loni v srpnu tak už o tomto problému hajzlíci věděli