Mexican - AccSon (son of Accent) - TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium

Založte si své téma a představte svůj nový Hyundai Tucson ostatním

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
milosh
Administrátor

Re: Mexican - AccSon (son of Accent) - TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium

Příspěvek od milosh »

Smutny je, ze casto ma majitel auta nastudovano vic informaci nez ty technici :roll:
Reklama

dibarbora

Příspěvek od dibarbora »

Pri tom oleji skontroluj či Ti dobre tesní puzdro olejového filtra... ja som sa po 30km vrátil do servisu aby vymenili "netesniaci" tesniaci O-krúžok so setu olejového filtra a ešte to poistili tmelom... mal som pod filtrom na "šusplechu" olejový fľak...
Hyundai Tucson NX4 Shine+, 1,6TGDi, 110,1kW, 2WD MT6 bez náznaku hybridu
ex.Hyundai i30 kombi PDe Family 1.4 T-GDI 6st.
Hugo11
**

Příspěvek od Hugo11 »

A dava furt /v kontextu popsanych casovych komplikaci/ smysl jezdit do Hodonina? To je s Balvinem tak spatna zkusenost? Nebo cena?
Mexican
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mexican »

ak si dobre vybavujem, tak vo Viste som bol celkovo 21x s Accentom a 2x s Tucsonom. Stalo sa mi myslim 3x celkovo, ze by to auto nebolo hotove ten den. Mne sa odtial celkom dobre pracuje, teraz je kusok odtial velmi prijemna kaviaren takze okrem ranneho vstavania (cesta mi trva hodinu) to pre mna nema v zasade ine negativa. Servis mi prijde poctivy, ved Accent bol servisovany skoro vylucne len tam (a doma teda :-D

Pre mna je aj Balvin a Pokorny uprimne celkom nanic, co sa tyka dopravy z a do servisu (resp je to podobne casovo). Navyse Pokorny odmietal vlastny olej (takze by to boli vzdy minimalne 1500-2000kc navrch, s Balvinom som mal zle skusenosti s Accentom a aj cenovo si myslim, ze by som si nepolepsil. V kontexte s cenami co tak vidim aj u Tucsona vo vlaknach o 1. a 2. prehliadkach si hovorim, ze cenovo som dost na spodku cenoveho spektra
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Odpovědět

Zpět na „Tucson III - Auta členů“