Mám tu taky pár foto z odtahovky, nemyslim že to je hezkej pohled, ale když bys je chtěl poslat písni mi.Dráček píše:jj, byl jsem to ja, fotky budou, popis cele story taky, tak jeste vydrzte...Hujer píše:Mam takovej dojem ze tu brzo pribudou fotky jedne cervene lantricky,
kterou sem dnes dopoledne odtahoval.Dost clenu ho zna,nastesti se mu nic nestalo,ale auto je na odpis!
Nehody
Moderátoři: Farrael, Engineer, Moderátoři
- Reklama
- black_sheep
- Moderátor
au to fak byla takova rana? nebo je lantra tak papirova?peety píše:Mám tu taky pár foto z odtahovky, nemyslim že to je hezkej pohled, ale když bys je chtěl poslat písni mi.Dráček píše:jj, byl jsem to ja, fotky budou, popis cele story taky, tak jeste vydrzte...Hujer píše:Mam takovej dojem ze tu brzo pribudou fotky jedne cervene lantricky,
kterou sem dnes dopoledne odtahoval.Dost clenu ho zna,nastesti se mu nic nestalo,ale auto je na odpis!
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
Vcera tragicky zahynul Colin McRae a jeho syn
...skoda ich
http://www.bleskovky.sk/cl/6/172869/McR ... elikoptery
...skoda ich
http://www.bleskovky.sk/cl/6/172869/McR ... elikoptery
- M.a.d.y
- Kontaktovat uživatele:
Collina, je škoda........
Ta Praha teda musela vypadat, když koukám na toho Focuse....
Ta Praha teda musela vypadat, když koukám na toho Focuse....
Vozy:Renault 5 -zlikvidováno přes střechu, Ford Fiesta -Likvidace kůli neschodě s TP, Renault Clio 1,6 16V RSi 79kW(107koní) -nyní ještě mám(k prodeji), Hyundai Accent -s ním jezdím
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
Řidič:Služebáky - Ford Tranzit -valník, Ford Focus, Ford Focus C-Max
Slibene foto zdeDráček píše:jj, byl jsem to ja, fotky budou, popis cele story taky, tak jeste vydrzte...Hujer píše:Mam takovej dojem ze tu brzo pribudou fotky jedne cervene lantricky,
Hyundai Lantra 2.0 GLS 16V 1998 - RIP 10.9.2007 kolem 2 hodiny rano
Hyundai Lantra 2.0 GLS 16V 2000 (2001 uvedeno do provozu) Facelift - Aktualne funkcni
Hyundai Lantra 2.0 GLS 16V 2000 (2001 uvedeno do provozu) Facelift - Aktualne funkcni
- black_sheep
- Moderátor
-
- Kontaktovat uživatele:
No jo.. máme tu veselo
Jednou za čas praskne potrubí, většinou v zimě.. je to mazec... takový zpestření
Neboj.. Ochcávku už mi hledá kámoš policajt.. ale tady v Bolce jich jezdí asi dvěstě
Sranda.. to bych si musel povodit všechny kdo jeli kolem, ale že jich bylo..
Ta Audina, ta to valila jak nějakej parník.. to je opravdu loď, fakt k ní to přirovnání sedí
Jednou za čas praskne potrubí, většinou v zimě.. je to mazec... takový zpestření
Neboj.. Ochcávku už mi hledá kámoš policajt.. ale tady v Bolce jich jezdí asi dvěstě
Sranda.. to bych si musel povodit všechny kdo jeli kolem, ale že jich bylo..
Ta Audina, ta to valila jak nějakej parník.. to je opravdu loď, fakt k ní to přirovnání sedí