I já bych už dneska koupil asi i30, ale v combiDEXTER píše:ak by som ja teraz kupoval auto jednoznacne by som zvolil i30 pred rokom boly ceny bohuzial ovela vyssie

Moderátoři: Martun, Moderátoři
I já bych už dneska koupil asi i30, ale v combiDEXTER píše:ak by som ja teraz kupoval auto jednoznacne by som zvolil i30 pred rokom boly ceny bohuzial ovela vyssie
Konecne sa budes vozitJOFO píše:ked som sa vcera pytal, tak jedna START+Klima bola prave volna na sklade a este jednu vo vyssej vybave mali dnu ako predvadzacku..
vyskusal som si ako to vizera dnu a ake je to pohodlne a hned som si ju zajednal.. este musia zmenit srotovne z accentu na i30 a v pondelok idem zaplatit
I já bych koupil jiné auto (i30)JOFO píše:mne vcera zahlasil predajca, ze ti co objednali v mrci by ASI mali dostat svoje accenty koncom juna/zaciatkom jula.. ale ze garantovat to nevie ani importer... vtedy som stratil nervy a zobral tu i30 co im este stala na sklade
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |