Já si přivezu Fast v pondělí. Bude to 1,4 T-GDi v manuálu výbava BoS, tedy Style s navi. Ale i Style má kufr v sociální verzi s podlahou v podobě papundeklu, který ve mně vyvolal vzpomínky na

](./images/smilies/eusa_wall.gif)

Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Moje poznatky: auto jede s tříhrnkem(ten mám já v testu) slušně,dokonce velmi slušně-až na hluk-uklidní se po 90km/hod. Ale naladěný mi přijde líp,než v klasické i30-že by lepší zpřevodování? Ale v Koně jede zatím nejlíp ze všech vozů,co jsem jej testoval.shawt píše:Auto jede super, v zatackach sedi, podvozek dobre tlumi nerovnosti a narazy a uvnitr je relativne ticho, ale mam takovy divny pocit stisnenosti oproti moji i30 a nejsem si jist, ze je to pouze vyhledem zpet...viz foto.
Motor, spokojenost, na 3ku taha super...turbo dela sve.
Jinak kocar se vejde do kufru uplne bez problemu a jeste je tam misto na kufr. Je to tedy slabsi vybava bez mezi podlazky. A man. klima, shitacke radio mi k tomuto vozu nesedi.
Pozor pokud chcete zvednout sterace kvuli myti oken, tak smula, brani tomu kapota.
Z Milovic do Prahy je celkem slusne spojeni vlakem - jezdi to snad co hodinu primo na Masarycku.Mr. HYUNDAI píše:Trochu se kolem obchodu s nemovitostmi motám (kolega se tím baví, tak koriguji smlouvy atp.) a 32 zájemců není 32 kupujících. Milovice jsou celkem dobrý, snad jen jedna část nemá nejlepší pověst. Dojíždění je krapet vopruz, ale dá se to vydržet a poznáš spoustu cestiček spoustou obcí
.
Krize a pokles cen nemovitostí přijde, je otázka kdy a jak silná, tedy o kolik ceny klesnou/spadnou.
Ne, ja bydlim porad v NJ, ale bracha tam jeste donedavna bydlel a ja obcas jezdim do prahy na sluzebky a prespaval jsem u nej. Jinak jsem docela hledel jak se to mesto v relativne kratkem case vyraznym zpusobem meni/rekonstruje/stavi. Z toho co mi bracha rikal se tam stehujou hlavne mlade rodiny s deckama.shawt píše:Jsi z NJ, ale bydlis v Milovicich? Na vlak jsem koukal, ale jinak jsou ty Milovice pry docela dira, dle jednoho znameno. Ja tam nikdy nebyl.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |