Jen co vylezu z postelu a prestanu brat antibiotika tak ho nafotim

Moderátoři: amaize, Moderátoři
Amaize jakou ty mas spotrebu s tou 1.2?amaize píše:tak to máš blbý, nové auto a marod, kdo budei20 "luftovat" jak říkáme my na moravě
a ta barva nemá chybu , i když jsem byl nakloněn té bílé kávě champań silver
Uz jsou k tem doplnkum ceny? nemas tuseni?dj.brouk píše:Amalfi píše:Vypada pekne - jak ty kola, tak se mi libi cerne oramovani mlhovek. Vzadu je videt, ze je tam pridan spoiler na patych dverich. Predni maska s nasavacim otvorem pod znakemobsahuje taky cerny plast. V pripade ze by to byl Style s chromovanym dilem na kterem je ten znak, tak to muze vypadat taky dobre. Mno doplnky jsou fajn. Asi bych je snesl ... zalezi ovsem na cene.
Dal mi katalog všech doplňků(v angličtině)
a teď jen čeká na konkrétní ceny.![]()
Amalfi píše:Uz jsou k tem doplnkum ceny? nemas tuseni?dj.brouk píše:Amalfi píše:Vypada pekne - jak ty kola, tak se mi libi cerne oramovani mlhovek. Vzadu je videt, ze je tam pridan spoiler na patych dverich. Predni maska s nasavacim otvorem pod znakemobsahuje taky cerny plast. V pripade ze by to byl Style s chromovanym dilem na kterem je ten znak, tak to muze vypadat taky dobre. Mno doplnky jsou fajn. Asi bych je snesl ... zalezi ovsem na cene.
Dal mi katalog všech doplňků(v angličtině)
a teď jen čeká na konkrétní ceny.![]()
Tak to nevím,nuluju počítač,jen když tankuju do plna.mirek.www píše:
kolik ti to tak zere ve meste? diky
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |