Genesis Coupé facelift 2012
Moderátor: Moderátoři
- LiberaleMiguel
- **
Re: Genesis Coupé facelift 2012
pecka ty brzdy, konecne neco poradneho
Hyundai Coupe FX 2,0 DOHC 102kW, Black&Silver
- Reklama
Mne by teda vubec nevadilo kupovat starsi model (to jsem kupoval i tricitku a ne o jeden, ale o dva facelifty starsi). Kdyz pak vezmu rozdil 569 a novinka dejme tomu za 869, to je 300 litru a z Tringiho infa nevidim duvod, proc bych priplacel. To berte ciste hypeteticky, u me nakup Genesisu z provozne-ekonomickych duvodu rozhodne nepripada v uvahu.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- black_sheep
- Moderátor
bohužel letos kupuju byt, takže na ptákoviny nebudou peníze proto ještě jezdím v lantře a letos ji vyměnim za další ojetinu na chvíli (dva, tři roky) ale ojetej genesis coupé si koupím, do tý doby na to bude navíc bych musel prodat coupé a to nepřipadá v úvahu. hodnota auta někde kolem 50 a budu rád, a to bych byl blázen. to auto je naprosto bez jediný vady, rzi nebo pazvuků. dneska už je výběr kolem 30 za coupé, ale to hezký kousky jsou mezi nima jen výjimečně. ale nemá to daleko k tomu že ceny první generace padnou na cenu generálky brzd a pomalu vymizí ze silnicBorek píše:Mě se ten předek(nárazník a zvlášť ten otvor před chladičem ala stará Elantra) u staré verze vůbec nelíbil.
Tohle vypadá lépe,ale třeba předek Velosteru je hezčí.Jsem zvědavý jak bude vypadat na živo-třeba to bude lepší(ta megatlama ala Peugeot,jednou snad skončí jen s dírou přes celý předek a ušetří tak plast na nárazníky ).
Blacku,když se ti líbí ta původní verze,tak teď je ta správná chvíle na nákup-v prodejnách už skladovky cenově padají o statisíce,protože po příchodu faceliftu do salónů během pár týdnů,bude každý chtět "poslední"model a tyhle by tam zůstaly.
Naposledy upravil(a) black_sheep dne 23 led 2012, 13:52, celkem upraveno 1 x.
I ❤ cars
Driving a Mazda MX-5 and a BMW M3 E46 convertible.
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
History: Mondeo ST 220, Focus ST 170, Lancia Prisma Integrale, Hyundai Scoupe LS
- black_sheep
- Moderátor
ty 4x4 v gen. coupé nevěřím. korejci vždycky slibovaliTringi píše:Farraeli, tohle jsou už předběžné oficiální informace.
Vyjma té poznámky o 4×4 AWD na rok 2015 můžeš brát všechno co jsem v posledním příspěvku uvedl s 99% jistotou za hotové.
A pro fotky facelifu mrkni na balíček z ulozto.cz, který jsem sem dal pár příspěvků zpátky.
I ❤ cars
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Hardcam-v případě i30 jsi udělal dobře,protože nákupem "starší" verze jsi ušetřil a nebylo nad čím přemýšlet,když novější nic nového,lepšího...nepřinášela(kromě černých světel a tvaru nárazníku,což jsou bezvýznamné blbinky).U Genesisu budou dost velké změny-od zvýšení výkonu o desítky kw,i z fotek viditelně lepšího vnitřku,palubky(výbavou i provedením)....až po ty změny vzhledu.
Zajímavé byly facelifty Tiburonů-tam byly nejvybavenější první verze-při každém dalším faceliftu auto oškubávali(od chybějící elektroniky,přes vyjížděcí držáky nápojů až po lacinější díly jako pneu a pod.).
Jsem na facelift Genesisu v reálu zvědavý,ale zatím mě za srdce moc nechytil(předfac.se mě ani nelíbil).Navíc,člověk si říká,jestli dnes takové auto může každodenně přinášet radost-tím myslím supr výkon,ALE silnice a dálnice v katastrofálním stavu,všude radary,pol.auta s radary,vypatlaní měšťáci,co se také snaží s radary naplnit městské pokladny,navíc hustý provoz,drahý benzín.....pomalu se není kde svézt a k tomu přeci sporťáky jsou . Cena Genesisu také není zanedbatelná a jako u každého nového auta,po nákupu strmě klesá.
Tak si možná raději za ty peníze koupím dvoudomek s Blackem . Tenhle rok chci jedno auto vyřazovat,tak pokud mě facelift Genesisu zklame stejně jako předchozí verze,tak koupím ještě jednoho málo jetého a za ušetřené peníze.....
Zajímavé byly facelifty Tiburonů-tam byly nejvybavenější první verze-při každém dalším faceliftu auto oškubávali(od chybějící elektroniky,přes vyjížděcí držáky nápojů až po lacinější díly jako pneu a pod.).
Jsem na facelift Genesisu v reálu zvědavý,ale zatím mě za srdce moc nechytil(předfac.se mě ani nelíbil).Navíc,člověk si říká,jestli dnes takové auto může každodenně přinášet radost-tím myslím supr výkon,ALE silnice a dálnice v katastrofálním stavu,všude radary,pol.auta s radary,vypatlaní měšťáci,co se také snaží s radary naplnit městské pokladny,navíc hustý provoz,drahý benzín.....pomalu se není kde svézt a k tomu přeci sporťáky jsou . Cena Genesisu také není zanedbatelná a jako u každého nového auta,po nákupu strmě klesá.
Tak si možná raději za ty peníze koupím dvoudomek s Blackem . Tenhle rok chci jedno auto vyřazovat,tak pokud mě facelift Genesisu zklame stejně jako předchozí verze,tak koupím ještě jednoho málo jetého a za ušetřené peníze.....
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
- 89majlo96
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
http://www.youtube.com/watch?v=alROWZ57yew&feature=fvsr
http://www.youtube.com/watch?v=0jh8n72p ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=ZEbYIT4a ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=0jh8n72p ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=ZEbYIT4a ... re=related
1,4i CVVT občas nezaškodí pozdraviť obmedzovač...
Borek: mne by ale stavajici vzhled, jaks ty popsal trochu Elantroidni, vubec nevadil. Rozhodne ne za ty penize, kukuc je sympatickej, jeste po staru, ne fluidni. A jestli budu mit 303 koni nebo jeste vic, tak to vzdycky proti dvoulitru bude rozdil jako prase...
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Elantroidním vzhledem bych ho asi nenazval-nebo lépe řečeno-Elantru,Veloster a i40 považuji za krásná,celkově vzhledově vyvážená auta.U faceliftu nechali staré linie auta a naroubovali fluidní předek .Samozřejmě,jak jsme psali-pokud přihlédneme k současné výprodejové ceně a ceně faceliftovaného(předpokládám,že bude na stejné úrovni,za co se prodávalo staré),tak ta stará verze je nyní "koupitelná"a dají se jí odpustit i některé otřesné věci a řešení .
Kdy se tady ukáže facelift na salonech?Má někdo info?
Kdy se tady ukáže facelift na salonech?Má někdo info?
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Hyundai USA už má oficiální specifikace: http://www.hyundainews.com/us/en-us/201 ... tions.aspx
Zajímavé je že došlo zvýšení hmotnosti nového modelu:
U 2.0 je to o nějakých 30 kg, a u 3.8 o 20 kg, záleží na konkrétní verzi, automatická převodovka přibrala ještě víc.
Zajímavé je že došlo zvýšení hmotnosti nového modelu:
U 2.0 je to o nějakých 30 kg, a u 3.8 o 20 kg, záleží na konkrétní verzi, automatická převodovka přibrala ještě víc.
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Říkáš těžší o 20kg? To bych tipoval,že je zvýšením výkonu palubního počítače o jednoho Korejce.Pal.počítač má víc funkcí a ty tři ťamíci už to nestíhali počítat(spotřeba,dojezd.....).Tak teď sedí za palubkou čtyři.
Prohlížel jsem tech.data z odkazu-je vidět,že tohle není běžný facelift,ale pořádný řez do celého auta.Zvlášť do techniky-to se u faceliftu moc nedělá.Nejen výkon šel řádně nahoru,ale navíc 8st.automaty.To jsem zvědavý,jak to bude řadit.Už se mě to zdá dost stupňů,ale proč ne?
Prohlížel jsem také videa-Zadní světla jsou hezčí,bok-už jsem si tak nějak zvykl na ten prolis okna ,ale na kráse nepřidá.Nasávání vzduchu na kapotě-pokud je funkční,tak OK.Daleko krásnější jsou mlhovky a LED pásky(ty původní mlhovky na stojato vypadaly blee ).Přední světla a tvar nárazníku-OK,jen nemůžu rozdýchat tu prapodivnou masku-černou traverzu v obrovské tlamě .Navíc představa,že na ni přidělám bílou značku -tak nevím,jestli se na to bude dát dívat .Chci se zeptat,co je to za ohavnou kulatou zátku v té černé plastové traverze masky,na pravé straně?Připadá mě,že nějaký šílený designér tam umístil díru na tažný hák-to tam snad v reálu nebude .
Vnitřek se viditelně také posunul k lepšímu.Nic zvlášť pěkného to není(střed.konzole je tak divně pokroucená a ovladače poházené),ale budiž.Konečně multiméd.centrum,místo rádia s černým displejem .
Není moc dobře vidět na sedadla-z videa se zdá,že z kůže udělali polokůži .Hlavně jestli vykopali to šílené ovládání sedadla řidiče .Vyslyšeli i stesky na chybějící zaplastování motoru-nebyl to zrovna pěkný pohled na tu změť trubek a drátů .Kryt není nic moc,ale lepší než nic.
Jo a to plast. křídlo ala garáž z 80tých roků,bych raději urazil sekyrou.To je v dnešní době laciných aut s el.křídly opravdu hnus. Byl bych raději,kdyby se prodávalo bez něho,jako a každý se mohl rozhodnout,případně vyvrtal díry sám.
No,jsem velice zvědavý jak vypadá v reálu.
Prohlížel jsem tech.data z odkazu-je vidět,že tohle není běžný facelift,ale pořádný řez do celého auta.Zvlášť do techniky-to se u faceliftu moc nedělá.Nejen výkon šel řádně nahoru,ale navíc 8st.automaty.To jsem zvědavý,jak to bude řadit.Už se mě to zdá dost stupňů,ale proč ne?
Prohlížel jsem také videa-Zadní světla jsou hezčí,bok-už jsem si tak nějak zvykl na ten prolis okna ,ale na kráse nepřidá.Nasávání vzduchu na kapotě-pokud je funkční,tak OK.Daleko krásnější jsou mlhovky a LED pásky(ty původní mlhovky na stojato vypadaly blee ).Přední světla a tvar nárazníku-OK,jen nemůžu rozdýchat tu prapodivnou masku-černou traverzu v obrovské tlamě .Navíc představa,že na ni přidělám bílou značku -tak nevím,jestli se na to bude dát dívat .Chci se zeptat,co je to za ohavnou kulatou zátku v té černé plastové traverze masky,na pravé straně?Připadá mě,že nějaký šílený designér tam umístil díru na tažný hák-to tam snad v reálu nebude .
Vnitřek se viditelně také posunul k lepšímu.Nic zvlášť pěkného to není(střed.konzole je tak divně pokroucená a ovladače poházené),ale budiž.Konečně multiméd.centrum,místo rádia s černým displejem .
Není moc dobře vidět na sedadla-z videa se zdá,že z kůže udělali polokůži .Hlavně jestli vykopali to šílené ovládání sedadla řidiče .Vyslyšeli i stesky na chybějící zaplastování motoru-nebyl to zrovna pěkný pohled na tu změť trubek a drátů .Kryt není nic moc,ale lepší než nic.
Jo a to plast. křídlo ala garáž z 80tých roků,bych raději urazil sekyrou.To je v dnešní době laciných aut s el.křídly opravdu hnus. Byl bych raději,kdyby se prodávalo bez něho,jako a každý se mohl rozhodnout,případně vyvrtal díry sám.
No,jsem velice zvědavý jak vypadá v reálu.
- LiberaleMiguel
- **
to kolecko vepredu je urcite dira na tazny hak. Jinak to asi pujde tezko vyresit. Ja treba mam auto naodtahnutelne
Kridlo se mi na tomdle hodne libi stejne jako na nasem Coupe, bez kridla mi to Coupe prijde take nejake divne
Kridlo se mi na tomdle hodne libi stejne jako na nasem Coupe, bez kridla mi to Coupe prijde take nejake divne
Hyundai Coupe FX 2,0 DOHC 102kW, Black&Silver
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Taky jsem si asi zvykl.Borek píše:bok-už jsem si tak nějak zvykl na ten prolis okna ,ale na kráse nepřidá.
Bohužel neníBorek píše:Nasávání vzduchu na kapotě-pokud je funkční,tak OK.
Měla by to být perforovaná ventilovaná kůže.Borek píše:Není moc dobře vidět na sedadla-z videa se zdá,že z kůže udělali polokůži
Jednou si ho koupím a přivezu na srazBorek píše:No,jsem velice zvědavý jak vypadá v reálu.
Nemůžu si pomoct, ale genesis bude mít asi velkou konkurenci a cenovka bude asi hodně podobná
- Přílohy
-
- toyota.jpg (105.63 KiB) Zobrazeno 667 x
Bylo: Hyundai Coupé 1.6 1997
Hyundai Trajet 2.0 CRDI 2005
Hyundai Lantra 1.6 J2 kombi
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
200 koní vůči 270, případně 350?
To by Toyota musela být hodně lehká.
To by Toyota musela být hodně lehká.
Já nekoukal na motor, ale na vzhled. I ten interier se mi zdá hezší u toyoty, ale toyotu jsem naživo neviděl a ani genesis facelift, takže nemmůžu srovnávat .
Bylo: Hyundai Coupé 1.6 1997