Příště vyjedu o den dříve.....MICHAL77 píše:Borku a za 3) tak pomaláBorek píše:Na obranu Martuna musím přiznat,že jsem dorazil poslední.Ale mám k tomu dva důvody-1)měl jsem to hrozně daleko(20km) a za 2)než nalodím svůj harém....
.....
![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Příště vyjedu o den dříve.....MICHAL77 píše:Borku a za 3) tak pomaláBorek píše:Na obranu Martuna musím přiznat,že jsem dorazil poslední.Ale mám k tomu dva důvody-1)měl jsem to hrozně daleko(20km) a za 2)než nalodím svůj harém....
.....
Koukám že asi pořádně slavíš! když máš takovéto nápady..Vilda píše:Chlapci .... atestaci jsem úspěšně udělal a tak trochu slavima pomalu začínám mít roupy na jarní sraz
.....
Něco se mi v kotrbě začíná už líhnout .....
No osobně myslím že Ti toto nevyjde, sice máš asi ŘP, ale tento druh přepravy lidí už je dávno zakázaný, pak nevím zda máš skupinu "D". No a navíc pokud to má na veteránskejch číslech tak to může být problém. Co profesní průkaz?Vilda píše:Chlapci .... atestaci jsem úspěšně udělal a tak trochu slavima pomalu začínám mít roupy na jarní sraz
tenhle byl dost dobrá prda
a nastavil laťku hodně vysoko !!! Ten jarní by měl být zase ještě lepší, než tenhle a tak prosím zapněte závity, ať do jara vymyslíme další, ještě suprovější akci ..... máme na to dost dlouhých zimních večerů
![]()
Něco se mi v kotrbě začíná už líhnout ..... ne v osobácích jako spanilka po Orlických horách letos s Rossem , ale na vojenském náklaďáku z druhé světové války ... GM náklaďák - velkej plaťák ( asi jako V3eska velikostí ) s dřevěnýma, podélnýma lavicema .... a vyrazit projížďkou třeba do vojen. muzea v LešanechAuťák vlastní kámoš a už jsem s ním párkrát jel .... papíry na to mám, takže by se asi jednalo o stránku finanční ... zdarma by nám to asi nepučil
ale to asi nikdo, že .... hodim s ním řeč, co a jak ... a dal bych na vědomí. Myslim, že projižďka jarní krajinkou v odkrytém náklaďáku na korbě a v krásném jarním povětří může být přímo úchvatná
je to samozřejmě jen návrh, který může rychle skončit .... na něčem, ale prubnu to ......
nic na beton neslibuju ...
No to ano, ale hádej se že jedeš jen tak pro zábavu s něčím co na Tebe není napsané..... Je to malinko složitější.Gandalf píše:Profesní průkaz je potřeba v případě, že se tím živíš, ale nikoliv pokud jde o soukromou jízdu. Ale je fakt, že transport na otevřené korbě bez zákonné výjimky možný není.
Vilda píše:Déčko mám a profesní průkaz s psychotesty taky ..... hádat se nechci, až všechno zjistím dám vědět. Nevim jak to dneska funguje, ale co vím, tak na military klubu dokonce vozili svatby
pokud chces dneska jezdit jako ridic z povolani tak musis mit psychotesty s neurolodgickym vysetrenim na hlavu udelas ,je platna do 50 let,potom je 55,pak 60 a pak co 2 roky,kazdy rok absolvovat skoleni na profesni prukaz ,ktery se meni co 5 let,samozrejme podle skupiny RP ktere vlastnis a aby toho nebylo malo tak musis co 2 roky (do 50let)absolvovat lekarskou preventivku a pokud jezdis v noci tak 1x za rokMICHAL77 píše:Vilda píše:Déčko mám a profesní průkaz s psychotesty taky ..... hádat se nechci, až všechno zjistím dám vědět. Nevim jak to dneska funguje, ale co vím, tak na military klubu dokonce vozili svatbyna co to potřebuješ????
Tak nějak mě to živíMICHAL77 píše:na co to potřebuješ????
A to jenom proto aby ho opláchly od prachuVilda píše: Josef : Dobrej nápadjá mu to navrhnu ... stejně ta herka vyjede tak dvakrát do roka
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |