![Hyundai :hyu:](./images/smilies/eusa_boohoo.gif)
![Brick wall ](*,)](./images/smilies/eusa_wall.gif)
robil: Proč nezkusíš Prostějov? Nebo Vyškov? Rýmařov je tady v poho, ačkoliv pro někoho už trochu z ruky.
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
5500,-?Axel.Foley píše:Slunko: Ani se neptej... řeknu to tak - servisza ceny BMW
robil: Proč nezkusíš Prostějov? Nebo Vyškov? Rýmařov je tady v poho, ačkoliv pro někoho už trochu z ruky.
Co by chtěli? Auto je v záruce!Slunko606 píše:Kolik chteji? Na jakou motorizaci?Axel.Foley píše:robil: Předpokládám, že máš auto v Horimex-u. Děkuji, stačila mi návštěva ohledně zjištění ceny servisní prohlídky na Tucsona
robil píše:Co by chtěli? Auto je v záruce!Slunko606 píše:Kolik chteji? Na jakou motorizaci?Axel.Foley píše:robil: Předpokládám, že máš auto v Horimex-u. Děkuji, stačila mi návštěva ohledně zjištění ceny servisní prohlídky na Tucsona
Mám úplně to stejné, kde se došlo na omezení 100.000km?JirkaN píše:Já mám 5 let bez omezení najetých kilometrů .
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |