Mexican - AccSon (son of Accent) - TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium

Založte si své téma a představte svůj nový Hyundai Tucson ostatním

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Mexican
Kontaktovat uživatele:

Re: Mexican - AccSon (son of Accent) - TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium

Příspěvek od Mexican »

nacitanu teoriu som mal a je to divne. Pac nedavno (doslova par tyzdnov dozadu) som soferoval jednu i30 s dct a stonic s dct. V oboch pripadoch mali auta cca 4000km a prejav mi prisiel uplne iny. Mne ta Kona HEV prave prisla, ze radi fakt ako prevodovka v Tucsone HEV, proste extremne plynulo. Spiatocku to ma tiez komplet elektricku. Proste neviem, ale akceptujem to - novemu majitelovi sa sposob funkcnosti a priebehu prevodovky pozdava - to je asi zaklad. Riesili sme aj zaruku a predajca tvrdil, ze komplet motor-prevodovka je zaruka 5 rokov. Kontroloval to podla VIN. Z toho som mal obavy, ze by na DCT bola zaruka len 2 roky ako tu zaznelo na fore

Pocitam, ze kedze je motor emisnej normy 6, tak to nebude z tych pruserovych starsich edicii. CoC/velky TP s typom motoru som zatial nevidel, mrknem na to. Ako som spomenul v sportovom rezime sa to neboji radit v Dcko pokojne pri 4500-4700 otackach, takze ten motor urcite dostane svoje a paradoxne bude jazdit v zdravsich otackach ako u mnohych majitelov manualu, ktori to cmrndaju v 1600-2000 otackach takze snad karbonizacia nebude temou dna. Jazdia skor okresky a cca 15+ trasy.
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Reklama

Odpovědět

Zpět na „Tucson III - Auta členů“