Hyundai sraz Morava 2007
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
ubytování
Zítra jedu do atc, o místa není problém, tedy co já vím. Zjistím a řeknu, nicméně každý kdo chce postel mít bude.
Pokud jde o tu uzávěru a trasu jak naznačil Felotron, další varianta je jet stále po silnici - hlavní tah na Uh. Hradiště, odbočit na Staré Město a ve Starém Městě na Zlín a pak Velehrad. Toto je pohodlnější a asi i rychlejší varianta.
Simulace trasy - start-Buchlovice okres Uherské Hradiště - cíl - Velehrad okres Uherské Hradiště -přes - Staré Město u Uherského Hradiště.
Mělo by vám to ukázat kudy jet po hlavních cestách.
Rade622
Pokud jde o tu uzávěru a trasu jak naznačil Felotron, další varianta je jet stále po silnici - hlavní tah na Uh. Hradiště, odbočit na Staré Město a ve Starém Městě na Zlín a pak Velehrad. Toto je pohodlnější a asi i rychlejší varianta.
Simulace trasy - start-Buchlovice okres Uherské Hradiště - cíl - Velehrad okres Uherské Hradiště -přes - Staré Město u Uherského Hradiště.
Mělo by vám to ukázat kudy jet po hlavních cestách.
Rade622
Už sem nechodím, pokud mě chcete nakontaktovat, pak na mail.
Pozor Změna
Pozor změna místa pro sraz
Když jsem si dnes chtěl pro klid duše a hlavně podle hesla - důvěřuj ale prověřuj - potvrdit, že je v ATC Velehrad
vše v pořádku narazil jsem na neviditelnou ruku trhu a ta mi vyfackovala.
Celý kemp je zaplněn turisty s karavany z ekononicky silnějších států evropské unie. Pro nás mají vyhraženo místo tak
odhadem 50x60 metrů MEZI caravany. Původní sliby jsou v nedohlednu.
Takže tímto říkám majiteli Judr. Hubertu Rýcovi - NE.
Netoužím se s dříve narozenými původně západními turisty mačkat ve frontě na cokoliv.
Proto jako okamžitou reakci na vzniklý problém vyhlašuji změnu campu.
Ubytování je zajištěno tentokrát již na 100% v ATC Smraďavka.
Je to to samé jako loni, tady na loňských stránkách jsou nějaké fotky http://hsrazmorava.wz.cz --
Popis cesty:
Pokud pojedete od Brna:
Projedete Buchlovské hory, minete v odbočku na hrad Buchlov, pak po levé straně odpočivadlo s
bistrem Tramp. Začnete sjíždět z kopce a po pravé straně uvidíte autobusovou zastávku a směrovou
tabuli Buchlovice - odbočíte doprava. Sjedete z hlavní silnice a na křižovatce pojedete dolů z
kopce. Samozdřejmě že po silnici, polem by jste se tam dostali také, ale jen pokud
by nebylo pooráno. Dál to je stejné pro oba směry příjezdu, i od Uherského hradiště - Slovenska, Otrokovic
či Zlína. Cesta vede kolem vodní nádrže, tu minete po levé ruce, pokračujete stále rovně, u obchodu - stánku mírně
doprava kolem velké budovy lázní do malého kopečka a po projetí asi padesáti metrů lesem uvidíte camp.
Vstup do něj je vedle hospody, recepce unimo buňka.
Pro směr od Zlína, Otrokovic či Slovenska:
Po obchvatu objedete Uherské Hradiště směr Brno. Projedete pod křížením dvou silnic stále po hlavní na Brno.
Přijedete do místa, kde v mírném kopci jsou po obou stranách silnice benzinky. Po asi 300 metrech je odbočka
na Buchlovice. Odbočíte do prava z hlavní silnice a na křižovatce (dáváte přednost) doleva, směrovka Smraďavka
a jedete mírně doprava z kopce,dále je to jako pro směr od Brna. Vyhněte se Uherskému Hradišti, hlavně
v sobotu a neděli.
Budou tam slavnosti vína a jak je Hradiště špatně průjezdné v obyčejné dny, bude to ještě horší.
Tady jsou dvě mapy, jedna základní na ní je kemp a druhá letecká s naznačenou cestou pro oba směry - sjezd
z hlavní na odbočce na Buchlovice.
http://img88.imageshack.us/my.php?image ... kl1ge8.jpg
http://img88.imageshack.us/my.php?image=mapalet2fi9.jpg
Camp je ve vyhledávači na mapách.
V loňském teď již zamčeném tématu -Účast na prvním ročníku Hyundaisrazumorava - se to taky probíralo, kolem str 9 - 10 jsou nějaké informace.
Doufám, že vás to nerozhodí, drobná útěcha - někteří již znají cestu.
Všechno ostatní zůstává zatím v platnosti, drobné změny se dozvíte co nejdříve.
Rade622
Když jsem si dnes chtěl pro klid duše a hlavně podle hesla - důvěřuj ale prověřuj - potvrdit, že je v ATC Velehrad
vše v pořádku narazil jsem na neviditelnou ruku trhu a ta mi vyfackovala.
Celý kemp je zaplněn turisty s karavany z ekononicky silnějších států evropské unie. Pro nás mají vyhraženo místo tak
odhadem 50x60 metrů MEZI caravany. Původní sliby jsou v nedohlednu.
Takže tímto říkám majiteli Judr. Hubertu Rýcovi - NE.
Netoužím se s dříve narozenými původně západními turisty mačkat ve frontě na cokoliv.
Proto jako okamžitou reakci na vzniklý problém vyhlašuji změnu campu.
Ubytování je zajištěno tentokrát již na 100% v ATC Smraďavka.
Je to to samé jako loni, tady na loňských stránkách jsou nějaké fotky http://hsrazmorava.wz.cz --
Popis cesty:
Pokud pojedete od Brna:
Projedete Buchlovské hory, minete v odbočku na hrad Buchlov, pak po levé straně odpočivadlo s
bistrem Tramp. Začnete sjíždět z kopce a po pravé straně uvidíte autobusovou zastávku a směrovou
tabuli Buchlovice - odbočíte doprava. Sjedete z hlavní silnice a na křižovatce pojedete dolů z
kopce. Samozdřejmě že po silnici, polem by jste se tam dostali také, ale jen pokud
by nebylo pooráno. Dál to je stejné pro oba směry příjezdu, i od Uherského hradiště - Slovenska, Otrokovic
či Zlína. Cesta vede kolem vodní nádrže, tu minete po levé ruce, pokračujete stále rovně, u obchodu - stánku mírně
doprava kolem velké budovy lázní do malého kopečka a po projetí asi padesáti metrů lesem uvidíte camp.
Vstup do něj je vedle hospody, recepce unimo buňka.
Pro směr od Zlína, Otrokovic či Slovenska:
Po obchvatu objedete Uherské Hradiště směr Brno. Projedete pod křížením dvou silnic stále po hlavní na Brno.
Přijedete do místa, kde v mírném kopci jsou po obou stranách silnice benzinky. Po asi 300 metrech je odbočka
na Buchlovice. Odbočíte do prava z hlavní silnice a na křižovatce (dáváte přednost) doleva, směrovka Smraďavka
a jedete mírně doprava z kopce,dále je to jako pro směr od Brna. Vyhněte se Uherskému Hradišti, hlavně
v sobotu a neděli.
Budou tam slavnosti vína a jak je Hradiště špatně průjezdné v obyčejné dny, bude to ještě horší.
Tady jsou dvě mapy, jedna základní na ní je kemp a druhá letecká s naznačenou cestou pro oba směry - sjezd
z hlavní na odbočce na Buchlovice.
http://img88.imageshack.us/my.php?image ... kl1ge8.jpg
http://img88.imageshack.us/my.php?image=mapalet2fi9.jpg
Camp je ve vyhledávači na mapách.
V loňském teď již zamčeném tématu -Účast na prvním ročníku Hyundaisrazumorava - se to taky probíralo, kolem str 9 - 10 jsou nějaké informace.
Doufám, že vás to nerozhodí, drobná útěcha - někteří již znají cestu.
Všechno ostatní zůstává zatím v platnosti, drobné změny se dozvíte co nejdříve.
Rade622
Naposledy upravil(a) rade622 dne 04 zář 2007, 19:00, celkem upraveno 1 x.
ceník
Ceník je tady - http://www.mujweb.cz/www/smradavka/
Jsou to jejich stránky, ale nepropadejte zoufalství, vše se v radost obrátí.
Rade622
Jsou to jejich stránky, ale nepropadejte zoufalství, vše se v radost obrátí.
Rade622
- Pajk
- **
- Kontaktovat uživatele:
Tak to celkem slušnej podraz od pana kempysty.Bohužel si nějak zapoměl uvědomit,že nikdo z nás k němu už zřejmě nikdy nepřijede.Ale to ho zas tak asi nebude mrzet.Má přece svoje lukrativní cizince.Jinak Smraďavka je super až na tu vodu-maličko smrdí.To nám co pijem pivko a víno zas tak nevadí....
Lantra kombi 1.6-G4GR,r.v. 97
ABS,klima,dálka
ABS,klima,dálka
chlapi nezoufejte je to jen o par hodu rezervou vedle než původní místo .. to ja teprve začnu "bojovat" .. dnešní stav - viz foto
Hyundai Santa FE 2.2 CRDi
Škoda Fabia 2.0 LPG
bejvávalo ..
Škoda octavia 1.9 TDI 4x4
Pontiac trans sport 2.3 16v LPG
Hyundai sonata 2.0 16v LPG (2x)
Renault 21 1.8 LPG
Š 120 LPG
Š 110 R
Škoda Fabia 2.0 LPG
bejvávalo ..
Škoda octavia 1.9 TDI 4x4