Tak dúfam že to už bude pravda. Vraj čakajú väčšiuu dodávku vozidiel, tak uvidím

Moderátoři: Martun, Moderátoři
velmo zaujimaveextremado píše:No akurát som dovolal s importérom. Vraj do maximálne 3-4 týždňov by som sa mal voziť.
Tak dúfam že to už bude pravda. Vraj čakajú väčšiuu dodávku vozidiel, tak uvidím
tak tak.. keby som chcel naftovy, tak moze byt do tyzdna.. tie maju no sklade v slovinsku.. len benzinove su nedostatkoveJOFO píše:s dislami nebol taky probelm.. len na benzinaky sa caka..
kde v slovinsku?extremado píše:tak tak.. keby som chcel naftovy, tak moze byt do tyzdna.. tie maju no sklade v slovinsku.. len benzinove su nedostatkoveJOFO píše:s dislami nebol taky probelm.. len na benzinaky sa caka..
no mne ho doniesli odtial za cca 5 tyzdnov.ZdeněkSvoboda píše:V Koperu ve Slovinsku
Vašek1948 píše:31.března, poslední den akce u prodejce jsem neodolal ceně a motoru a objednal jsem si Accenta 1,5 CRDi VGT - Elegance. Chtěl jsem ho dodat v květnu (abych měl čas prodat dosavadní auto) a odvezl jsem si ho domu 22. května.
To byl jejich normální termínjohnkk píše:Vašek1948 píše:31.března, poslední den akce u prodejce jsem neodolal ceně a motoru a objednal jsem si Accenta 1,5 CRDi VGT - Elegance. Chtěl jsem ho dodat v květnu (abych měl čas prodat dosavadní auto) a odvezl jsem si ho domu 22. května.
gratulujem , nech dobre sluzia inak by si ho mal kedy?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |