Ale oni by se tam " zmestili "andrej21 píše: by sa tam DL nezmestili.

Moderátoři: Martun, Moderátoři
Ale oni by se tam " zmestili "andrej21 píše: by sa tam DL nezmestili.
Tak teď nevím, jestli to myslíš vážně, nebo s "posměškem"rokolo píše:A co si takhle koupit "diodové žárovky", které by pasovaly do mlhovek a využívat tak mlhovková světla![]()
![]()
Jó? A tos to už viděl na Ácovi? Nebo na jinejch?rokolo píše:Martun: V podstatě jsem to myslel vážně, protože jsem si všimnul, že již někteří řidiči takto využívají původní mlhovková světla k dennímu svícení....
Jestli myslíš to, jestli se něco nachází pod mlhovkou v těch plastech, tak tam jsou držáky na seřizování mlhovek a poté jejich samotné uchycení (2 šrouby + 2 pružiny) Takže to musíš kolem prořezat, aby se ti tam ta světla vešla. Ale jak to tam bude vypadat bez mlhovek, tak to Ti nepovímGandalf píše:Zřejmě by se musela kromě žárovek měnit celá parabola a samozřejmě způsob zapojení a do toho se žádnému výrobci doplňků asi nechce. Je to otázka poptávky, kolik lidí by chtělo měnit mlhovky za denní svícení a ještě za to platit...
Ale když už se o tom diskutuje - jak většina z Vás ví ze srazu, já žádné mlhovky nemám a chci to do prostoru pod nimi taky dát. Znamená to, že tam mám malinko lepší prostor nebo ta mlhovka do prostoru "pod" nijak nezasahuje?
Všim jsem si toho u mnohem dražších aut, ale bylo to asi tak 3-4x. Právě mne to to zarazilo, že to byly klasické mlhovky. Bohužel jsem se nepodíval, jestli jim svítili zadní světla, protože to mohly mít nějak upravený. Třeba ještě na někoho narazím....Martun píše:Jó? A tos to už viděl na Ácovi? Nebo na jinejch?rokolo píše:Martun: V podstatě jsem to myslel vážně, protože jsem si všimnul, že již někteří řidiči takto využívají původní mlhovková světla k dennímu svícení....
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |