Mexican: já teď přešel po létech vzdoru na Waze... a to z jednoho prostého důvodu.. jezdím po klientech a je lepší zadat název firmy, kterou si to stáhne z netu, než jít nejdřív na google a hledat přesnou adresu a tu pak přepisovat do sygicu... ale je fakt, že od té doby mi nestačí nabíječka v autě
[/quote]
Přiznám se bez mučení, že navigaci moc nepoužívám, jsem stará škola a rád někdy bloudím. Ale ano, někdy se hodí.
Často tady čtu, jak pořád všichni aktualizujete a jste z toho nešťastní, že to nedělá tohle a neumí tohle a že vlastně ty aktualizace jsou krok zpět.
A jeden uznává jen Waze a druhý teda Waze v žádném případě atd. Taková trochu rozmlsanost moderní doby, mi to přijde.
K věci.
V Tucsonu mám od koupě navigaci, jakou nevím. Co zadám, tam mě zavede. Zaujalo mě to zadání podle názvu firmy - umí to. Zobrazení mapy mi vyhovuje, dokonce na dálnici krásně zobrazí sjezd z ní, to se mi líbí. Když mi docházel benzín, byl jsem upozorněn i s nabídkou nejbližší pumpy. Parkoviště, obchody, lékárny, pumpy, všechno tam je.
Fakt teda nevím, co pořád řešíte.
Co vím, že ji asi aktualizovat nebudu, když pořád čtu, že aktualizace je krok zpět.