No ved kto bude na tom kancelarskom okruhu jazdit sam, asi vyhlasili sutaz cim vacsia kravina tym vyssia odmena, takze ucastnikov bolo iste dost... nemam uz slov, NEPOVINNE ZIAROVKY A POISTKYalarm píše:Takuto blbosť nemôže človek vymyslieť sám, niekto mu musel pomáhať....
Úpravy i30 - tuning
Moderátoři: 89majlo96, Moderátoři
Re: Úpravy i30 - tuning
- Reklama
Zatial mi nie je jasné toto:
(9) Pneumatiky pre vozidlá kategórie M a N a ich prípojné vozidlá môžu byť opravované iba odborne podľa podmienok uvedených v technickej norme18) alebo podobnej technickej norme týkajúcej sa opravy pneumatík. Na núdzový dojazd môže byť pneumatika opravená svojpomocne pomocou schválených prípravkov aplikovaných vstreknutím roztoku do pneumatiky alebo predvulkanizovanými opravnými materiálmi bez demontáže pneumatiky. Všetky poškodené miesta na pneumatike musia byť opravené. Nepripúšťa sa použitie duše do neopravenej bezdušovej pneumatiky. Opravené pneumatiky môžu byť použité len v tej istej alebo nižšej kategórii rýchlosti a nosnostnej kategórii. Pri zmene kategórií musí byť pôvodné označenie odstránené a nahradené novým trvalým označením. Ak nie je možné po oprave použiť pneumatiku ako bezdušovú, musí byť označenie „TUBELESS" na obidvoch bočniciach pneumatiky odstránené. Pripúšťa sa použitie duše v prípadoch drobných prepichov alebo drobných poškodeniach behúňa s následnou stratou tesnosti bezdušovej pneumatiky.
TO ZNAČI NEOPRAVENEJ!!!!
Ako u hotentótov.
Tak môže či nemôže
(9) Pneumatiky pre vozidlá kategórie M a N a ich prípojné vozidlá môžu byť opravované iba odborne podľa podmienok uvedených v technickej norme18) alebo podobnej technickej norme týkajúcej sa opravy pneumatík. Na núdzový dojazd môže byť pneumatika opravená svojpomocne pomocou schválených prípravkov aplikovaných vstreknutím roztoku do pneumatiky alebo predvulkanizovanými opravnými materiálmi bez demontáže pneumatiky. Všetky poškodené miesta na pneumatike musia byť opravené. Nepripúšťa sa použitie duše do neopravenej bezdušovej pneumatiky. Opravené pneumatiky môžu byť použité len v tej istej alebo nižšej kategórii rýchlosti a nosnostnej kategórii. Pri zmene kategórií musí byť pôvodné označenie odstránené a nahradené novým trvalým označením. Ak nie je možné po oprave použiť pneumatiku ako bezdušovú, musí byť označenie „TUBELESS" na obidvoch bočniciach pneumatiky odstránené. Pripúšťa sa použitie duše v prípadoch drobných prepichov alebo drobných poškodeniach behúňa s následnou stratou tesnosti bezdušovej pneumatiky.
TO ZNAČI NEOPRAVENEJ!!!!
Ako u hotentótov.
Tak môže či nemôže
Naposledy upravil(a) alarm dne 20 lis 2009, 13:48, celkem upraveno 1 x.
Accent 94 .... 1998-2003
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
i 30 COMFORT 1,4 continental silver 2007 (predaný)
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
Treba sa spytat hovorcu MDPaT... teda ak sa to stihol uz nadrilovat
§ 7
Svetelné zariadenia vozidiel
(1) Na vozidlách sa smú počas prevádzky v cestnej premávke používať len svetelné zdroje a zariadenia, v predpísanom počte a s predpísanou farbou vyžarovaného alebo odrážaného svetla, ktoré sú pre daný druh a kategóriu vozidla predpísané. Svetelné zariadenia na vozidlách musia spĺňať ustanovené technické požiadavky, podľa ktorých musia byť homologizované alebo typovo schválené ES.
(2) Iné svetelné zariadenia, ako sú predpísané a povolené pre daný druh a kategóriu vozidla, v predpísanom počte a s predpísanou farbou vyžarovaného alebo odrážaného svetla, alebo ktoré sú povolené ďalej podľa odsekov 3 až 9, nesmú byť na vozidle umiestnené.
Z tohoto vyplýva, že žiadne xenóny,úpravy zadných svetiel na diody, žiadne tuningy žiaroviek, skrátka tak ako má byť.
Predpokladám že doplnkové obrysové ledky môžu byť, ak majú certifikáciu, DRL môžu byť -podľa bodu 2) sú povolené.
Asi žiadne modré svetielka vonku za jazdy, ani smerom dole, ani na obrysoch.
Zabudol som na niečo?
Svetelné zariadenia vozidiel
(1) Na vozidlách sa smú počas prevádzky v cestnej premávke používať len svetelné zdroje a zariadenia, v predpísanom počte a s predpísanou farbou vyžarovaného alebo odrážaného svetla, ktoré sú pre daný druh a kategóriu vozidla predpísané. Svetelné zariadenia na vozidlách musia spĺňať ustanovené technické požiadavky, podľa ktorých musia byť homologizované alebo typovo schválené ES.
(2) Iné svetelné zariadenia, ako sú predpísané a povolené pre daný druh a kategóriu vozidla, v predpísanom počte a s predpísanou farbou vyžarovaného alebo odrážaného svetla, alebo ktoré sú povolené ďalej podľa odsekov 3 až 9, nesmú byť na vozidle umiestnené.
Z tohoto vyplýva, že žiadne xenóny,úpravy zadných svetiel na diody, žiadne tuningy žiaroviek, skrátka tak ako má byť.
Predpokladám že doplnkové obrysové ledky môžu byť, ak majú certifikáciu, DRL môžu byť -podľa bodu 2) sú povolené.
Asi žiadne modré svetielka vonku za jazdy, ani smerom dole, ani na obrysoch.
Zabudol som na niečo?
Accent 94 .... 1998-2003
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
§ 7, vyhláška č.
(2) Iné svetelné zariadenia, ako sú predpísané a povolené pre daný druh a kategóriu vozidla, v
predpísanom počte a s predpísanou farbou vyžarovaného alebo odrážaného svetla, alebo ktoré sú povolené ďalej podľa odsekov 3 až 9, nesmú byť na vozidle umiestnené. Za svetelné zariadenia podľa tohto paragrafu sa nepovažujú zadná tabuľka s evidenčným číslom vyžarujúca svetlo pri zapnutom osvetlení vozidla) a systém osvetlenia vnútorného priestoru autobusov vozidiel kategórie M2 a M3 podľa osobitného predpisu alebo podľa predpisu EHK č. 107.
Takze na osvetlenie SPZ si mozem dat aj modru ziarovku, len pokial viem kopa ludi dostalo pokutu za zle osvetlenu a necitatelnu SPZ, mylim sa ??
(2) Iné svetelné zariadenia, ako sú predpísané a povolené pre daný druh a kategóriu vozidla, v
predpísanom počte a s predpísanou farbou vyžarovaného alebo odrážaného svetla, alebo ktoré sú povolené ďalej podľa odsekov 3 až 9, nesmú byť na vozidle umiestnené. Za svetelné zariadenia podľa tohto paragrafu sa nepovažujú zadná tabuľka s evidenčným číslom vyžarujúca svetlo pri zapnutom osvetlení vozidla) a systém osvetlenia vnútorného priestoru autobusov vozidiel kategórie M2 a M3 podľa osobitného predpisu alebo podľa predpisu EHK č. 107.
Takze na osvetlenie SPZ si mozem dat aj modru ziarovku, len pokial viem kopa ludi dostalo pokutu za zle osvetlenu a necitatelnu SPZ, mylim sa ??
Skôr si myslím, že nemáš pravdu.
(1) Na vozidlách sa smú počas prevádzky v cestnej premávke používať len svetelné zdroje a zariadenia, v predpísanom počte a s predpísanou farbou vyžarovaného alebo odrážaného svetla, ktoré sú pre daný druh a kategóriu vozidla predpísané.
Z bodu 2) to vyňali , aby asi nedochádzalo k omylu, pretože si myslím, že to patrí pod bod 1)
(1) Na vozidlách sa smú počas prevádzky v cestnej premávke používať len svetelné zdroje a zariadenia, v predpísanom počte a s predpísanou farbou vyžarovaného alebo odrážaného svetla, ktoré sú pre daný druh a kategóriu vozidla predpísané.
Z bodu 2) to vyňali , aby asi nedochádzalo k omylu, pretože si myslím, že to patrí pod bod 1)
Accent 94 .... 1998-2003
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
Spravili z toho len vacsiu frasku aka to uz bola...len ma matie ze to vynali z paragrafu celkom a nie len z odseku
Pozri sa idú Vianoce, ak chcú dostať prémie, musia vykazovať nejakú činnosť
Ale niekedy by som sa im bál zveriť do ruky aj krompáč
Ale niekedy by som sa im bál zveriť do ruky aj krompáč
Accent 94 .... 1998-2003
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
Tiez pravda, idem sa venovat nejakej duchaplnejsej cinnosti ako riesit uradnicke rebusy...
Ahojte,
chcel by som mojej i30 dopriat tu cervenu linku. Neviete kde by sa dala zohnat taka paska alebo co to je? Dik
chcel by som mojej i30 dopriat tu cervenu linku. Neviete kde by sa dala zohnat taka paska alebo co to je? Dik
- Přílohy
-
- pds_diy_2202_201001242325232691_4.jpg (192.97 KiB) Zobrazeno 791 x
- 89majlo96
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
http://tuning.autodoplnky.cz/autostyle/ ... y/smid-99/
aj mne sa to paci, len ja by som si chcel dat modru, nech uz ladim aj s ostatnymi nalepkami
aj mne sa to paci, len ja by som si chcel dat modru, nech uz ladim aj s ostatnymi nalepkami
1,4i CVVT občas nezaškodí pozdraviť obmedzovač...
Tak som to nasiel a je tam aj modra,
http://www.koreanautoimports.com/store/ ... fajgnwxqnh
ak by sa niekto chcel pridat tak to budem urcite objednavat
http://www.koreanautoimports.com/store/ ... fajgnwxqnh
ak by sa niekto chcel pridat tak to budem urcite objednavat
- 89majlo96
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no to je kapanek drahsie ako to co som nasiel ja
no cena ani mna nepotesila, ale pochybujem ze tu linku budes vediet vytvarovat.... ci?
no najradsej by som kupil nejaky cely grill.
no najradsej by som kupil nejaky cely grill.
- 89majlo96
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
no mala by sa dat vytvarovat, aspon myslim a po zahriati fenom by to malo ist urcite