Tak jsem byl dnes na zkusebni jizde..konecne jsem se dockal... A musim hned na zacatek znacce
udelit pochvalu !
Po usednuti za volant me potesily sedacky, ktere velmi dobre drzi telo, volant padne skvele do ruky a zpetna zrcatcatka take za 1. Byla to zakladni verze 1.2 najeto 123km... Byli jsme 3 v aute. Schvalne jsme jeli to klikate ceste, ktera by potrebovala opravit a polozit na ni novej "koberec"..pac po rovince a hezky ceste nic moc nezjistim... Zadny hluk od povozku, zadne poskakovani na silnici.. v prudkych zatackach se auto nenaklani a krasne drzi stopu... Predjizdeni je pohodicka...trochu jsem se obaval te 1.2, ale opak je praavdou... pruzne to zrychli (samozrejme to nema 200koni, ale pokud se clovek snazi a umi tomu dobre podradit, tak to jede velmi velmi dobre). Jsem velmi prekvapen z teto i20 a je to to nejspis kandidat na moje auto... misto vzadu je take dobre... vyhled z auta taktez.... jedine co mi vadilo, ze to nemelo klimu (bylo opravdu horko
), ale byl to zakladni model... zadne priplatky... co me trochu zarazilo, ze to nema vubec "zality" motor...kabely apod. jsou normalne venku..ale to u techto motorizaci asi byva...viz. Fiesta, Fabia...
Jinak prodejce se me ptal, kdy bych to auto chtel (ted je pry prodavaji jak na bezicim pase) a ja mu rekl ze nekdy zari - rijen...a on ze to uz bude v pohode...
Muj nazor na
se opravdu zmenil...ted si rikam kam se na i20 hrabe Fabia nebo Fiesta...
ted jeste se rozmyslet...zda-li tu 1.2 nebo 1.4
btw. zajimalo by me to, jak spravne zajet ten motor...stale zadna reakce....Hardcam OZVI SE
NB Fujitsu Siemens Amilo Xi 2428, OS Windows Vista Home premium, Intel Core 2 duo T7500 @ 2,2 GHz, DDR2 2O46 MB, NVIDIA GeForce 8600M GS (256 MB) ....... X-treme multimedia X-perience
Stav tresných bodů k 01.09.2008 (ověřeno)