Fólie na okna
Moderátoři: Martun, Moderátoři
Re: Fólie na okna
Martun: to me taky napadlo ale co jsem videl jaky je tam pristup k tem oknum tak se mi moc nechtelo ale asi lepsi nez to strhavat, ty folie nebyly zrovna levne no...
Mexican: ja bych si ty folie klidne strhnul jenze za prve to byly drahe folie a mam k tomu i prakticke duvody si je nechat ne jen to ze se mi to libi
Mexican: ja bych si ty folie klidne strhnul jenze za prve to byly drahe folie a mam k tomu i prakticke duvody si je nechat ne jen to ze se mi to libi
- Reklama
Stanley: to je zbytecny odpurcum (kdyz nechapou, k cemu je to dobry, tak to okamzite odsoudi) vysvetlovat...ja si taky nedokazu predstavit, ze bych je sundal. A co to pujde, tak tam budou, prave proto, ze nejsem ovce. Ze se to skupine korytaru ve snemovne nelibi, neni muj problem, mne se nelibi, jak se chovaji oni.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Safra, krásná diskuse se rozběhla
Já měl kdysi na Favoritu "napařenou" zatmavovací vrstvu čehosi, dělali mi to krátce po revoluci v Praze, když jsem tam nějakou dobu pracoval. Osobně se mi auta s foliemi moc líbí a oceňuju i praktické výhody zatmavených skel. Ale od té doby jsem na všech autech měl jen to decentní tónování z výroby. Nikdy jsem do fólií neinvestoval, ať už kvůli možným problémům na STK nebo při kontrolách u nás a hlavně v zahraničí. Navíc si pamatuji a jsem schopen přiznat, že v zimě za snížené viditelnosti z auta opravdu nebylo moc vidět a to jsem měl zatmavená boční a zadní skla. A ne, že bych trpěl šeroslepostí
... takže jsem jen tupá OVCE, která se podřídila systému a navíc je mi to jedno
Já měl kdysi na Favoritu "napařenou" zatmavovací vrstvu čehosi, dělali mi to krátce po revoluci v Praze, když jsem tam nějakou dobu pracoval. Osobně se mi auta s foliemi moc líbí a oceňuju i praktické výhody zatmavených skel. Ale od té doby jsem na všech autech měl jen to decentní tónování z výroby. Nikdy jsem do fólií neinvestoval, ať už kvůli možným problémům na STK nebo při kontrolách u nás a hlavně v zahraničí. Navíc si pamatuji a jsem schopen přiznat, že v zimě za snížené viditelnosti z auta opravdu nebylo moc vidět a to jsem měl zatmavená boční a zadní skla. A ne, že bych trpěl šeroslepostí
... takže jsem jen tupá OVCE, která se podřídila systému a navíc je mi to jedno
Naposledy upravil(a) Gandalf dne 07 pro 2011, 16:47, celkem upraveno 1 x.
Accent 1.4i Active - Continental Silver (10/2008-4/2015) prodáno
Gandalf: vyraz ovce byl zapujcen od Mexicana, mne osobne je jedno, kdo co ma na oknech..
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
A ted něco k tématu, jakou značku fólií doporučujete nebo máte zkušenosti? BRUXASFOL, SUNTEK, ASWF nebo jiné?
ludia v bratislave kde davaju kvalitne autofolie, neviete??
a nevadi ak si ich dam teraz na zimu? ci nie je lepsie po zime?
a nevadi ak si ich dam teraz na zimu? ci nie je lepsie po zime?
i30 1,4 CVVT 80kw, 2011
Ja mam na aute od 3M a jsou super, i v noci vidim pres ne dobre i kdyz jsou dost tmave.
Tak já zase pomalu začínám uvažovat o tom, že je sloupnu z celého vozu přední boční jsem už oloupal ... potom, co si mě německý poldové podali a mít je jen zadku se mi moc nelíbí .... trochu to připomíná dodávku. Ty přední boční tam prostě chybí .....
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Fiat Tipo 1.4 T-Jet 2018 Red Amore - prodaný
Yamaha Midnight Star 1300 De luxe
New Accent 1.6i CVVT celadon blue - prodaný
preco by si ich daval dole, folie su pekne aj ked su len vzadu. robia dizajn. mozes nechat malickost na zadnych sedadlach ak ides do obchodu. mozes s kockou sa vzadu pohrat ma to rozne vyhody.
ja som mal vzdy folie a vzdy budem mat
ja som mal vzdy folie a vzdy budem mat
i30 1,4 CVVT 80kw, 2011
enjoy: existuji folie, ktere maji jednosmernou "viditelnost", to uz dneska neni nic novyho. Funguji podobne jako zrcadlovky, ale maji "pigment".
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
ja mám rovnako fólie od 3M najtmavší odtieň, nakoľko mám svetlý interiér a pri svetlejších to dosť presvitalo...
viditeľnosť cez ne je ako doslova cez slnečné okuliare...
napr. v noci keď vodič za mnou zasvieti diaľkové svetlá vôbec to nevadí, v spätnom vidím len že viac svieti
čo sa týka cúvanie v noci, je možné len podľa spätných zrkadiel...
čo sa týka účinku, ten je zjavný hlavne v lete, nepáli slnko, rovnako je v aute oveľa väčší pocit súkromia (tým nemyslím na to čo bolo opisované vyššie ) ale nech je ako chce do predu by som ich nedal nalepiť...
viditeľnosť cez ne je ako doslova cez slnečné okuliare...
napr. v noci keď vodič za mnou zasvieti diaľkové svetlá vôbec to nevadí, v spätnom vidím len že viac svieti
čo sa týka cúvanie v noci, je možné len podľa spätných zrkadiel...
čo sa týka účinku, ten je zjavný hlavne v lete, nepáli slnko, rovnako je v aute oveľa väčší pocit súkromia (tým nemyslím na to čo bolo opisované vyššie ) ale nech je ako chce do predu by som ich nedal nalepiť...
HYUNDAI ACCENT 1.5 crdi Elegance
Farba: gold beige
Kúpený: 05/2008
Opel Astra 1.4, 16V, 66kW, r.v. 7/2007
Farba: gold beige
Kúpený: 05/2008
Opel Astra 1.4, 16V, 66kW, r.v. 7/2007
Stanley:Já ty fólie sundal,protože jsem večer měl špatný výhled z vozu.Ty můžeš zkusit štěstí a vysvětlit příslušníkům,že přes to vidíš úplně normálně,uvidíš jak to půjde...
Já chápu,že na ty tvoje sporťáky je skoro povinnost mít fólie,protože když někoho někde zprasíš(jezdil jsem ve 20V turbo,takže vím,že s tím se nedá jet normálně moc dlouho),tak pak nechceš aby někdo viděl,co je to za debila
Já chápu,že na ty tvoje sporťáky je skoro povinnost mít fólie,protože když někoho někde zprasíš(jezdil jsem ve 20V turbo,takže vím,že s tím se nedá jet normálně moc dlouho),tak pak nechceš aby někdo viděl,co je to za debila
Hyundai Matrix 1.5 CRDi VGT 81kw
Vildo, to je v pohodě. Na Fordovi jsem měl taky tříbarevný skla (předek téměř čirý, zadní dveře lehce tónované, zadní okýnka u kufru černá fólie (provedení N1) a zvenku to nevadilo. Zevnitř mě sralo, že při couvání blbě vidím kvůli těm zaslepeným okýnkům, ale ze zákona tam být musely...Vilda píše:Tak já zase pomalu začínám uvažovat o tom, že je sloupnu z celého vozu přední boční jsem už oloupal ... potom, co si mě německý poldové podali a mít je jen zadku se mi moc nelíbí .... trochu to připomíná dodávku. Ty přední boční tam prostě chybí .....
EDIT:
No zdá se ti, že bych měl stažený okýnka?...
Naposledy upravil(a) Chasnik dne 08 pro 2011, 22:23, celkem upraveno 1 x.
i30 combi PDe 1.5 DPi 110k
i30 kombi CRDi Weekend Design 109 k (17-20), Cee'd SW 1.6 GDI 135 k (15 -17 )
i30 cw 1.6 CVVT 126 k (11 - 15), C-MAX 1.6 TDCI 109k (06 - 11), Punto 1.2 16V 80k (02 - 06)
6 x Š 120/125 (95 - 02)
i30 kombi CRDi Weekend Design 109 k (17-20), Cee'd SW 1.6 GDI 135 k (15 -17 )
i30 cw 1.6 CVVT 126 k (11 - 15), C-MAX 1.6 TDCI 109k (06 - 11), Punto 1.2 16V 80k (02 - 06)
6 x Š 120/125 (95 - 02)
Chasnik : Mě se nelíbí, že na každý fotce kterou udělám, to vypadá, že mám stažený přední okna Jedinej důvod proč jsem je ještě nesloupal je ten, že by jezevčíkovi bylo v autě vedro ...... ale zase můžu pustit klimu je to dilema ....
Ssangyong Korando 1.5 GDI 2024
Kdyz vyfotis auto bez folii, bude to vypadat, ze stahul vsechny. V zime blby, ne?
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP