![Question :?:](./images/smilies/icon_question.gif)
.....................................................
New Accent 1.6i CVVT celadon blue
Moderátoři: Martun, Moderátoři
musis kupovat taku ktora je robena na radenie spiatocky s koleckom , potom ti to v pohode pasuje len skoda ze ich je menej na vyber ako tych obycajnychgeronimo_cz píše:DEXTER - hoj.. simteee.. jak si vyresil u ty hlavy radici paky kolecko na zpatecku? jaaa si chtel koupit uz nejakou, ale rikali, ze by tu hlavu museli nejak upravovat a taaak aa kvuli tomu se mi to nechce davat do servisu.. to je nejaka jakoze na renaulta bo jak? diiiky za odpoved..
ja som to kupil priamo v obchode cobra tuning http://www.tuning.sk/dokument-kontakt_sk mali tam ceny od 1500 sk do 3000sk ale nasiel som tam tuto za 600skgeronimo_cz píše:DEXTER - a tys ji kupoval pres eshop nekde?
10 letDavid C3 píše:taky myslím mám 6let záruku... ale je tam určitě rezerva a snad to hned po záruce komplet nezrezne
Při takhle malém nájezdu bych asi zvolil benzín. Dokonce i když najíždím podstatně více, moje současné úvahy o budoucím motoru jdou spíše benzínovým směrem.myŠka píše:Takže to snad taková pálka nebude.
Mám další dilema. Zda zvolit Benzín a nebo Diesel. Počítám, že za měsíc najezdím cca 600-800km.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |