ELANTRA 2011
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Reklama
Re: ELANTRA 2011
zdravim, nekdy v dubnu nebo v kvetnu budu kupovat Elantru, v ofiko konfiguratoru jsem si vsiml, ze je mozne ji koupit uz prebudovanou na plyn, otazka je, jak dlouho bude trvat, nez nam sjednoti cenu plynu a benzinu, jaka je aktualne spotrebni resp. DPH na plyn? Ma cenu ta investice cca 30000Kc? predpokladam, ze Kalouska nenecha chladnym prilis dlouho, ze by tu mohl nekdo usetrit a opali nam i LPG
i30 2012 1,6 MPI DOHC CVVT
http://moje.auto.cz/jeremiasz/hyundai-i30.html
predchozi
Fiat TIPO 2.0ie 8V - prenechano zene
Fiat TIPO 1.4 - Killed In Action
predchozi
- Farrael
- Kontaktovat uživatele:
No LPG Je alternativní Eko palivo. Pokud ho tedy Kalousek osolí, tak se nemusej v tom případě přidávat biosložky do benzínu a nafty a měly by zlevnit...
Hyundai Sonata NF r.v. 2005 2.4i LPG Dark Elegant Red
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
- Mexican
- Kontaktovat uživatele:
podla nariadenia EHS sa dan LPG, CNG zjednosti s dnou pre naftu a benzin v roku 2018. Od 2015 sa z praktocky nulovej dane posunie v 2015 na priblizne polovicu dani a skonci to v 2018 danou rovnakoujeremiasz píše:zdravim, nekdy v dubnu nebo v kvetnu budu kupovat Elantru, v ofiko konfiguratoru jsem si vsiml, ze je mozne ji koupit uz prebudovanou na plyn, otazka je, jak dlouho bude trvat, nez nam sjednoti cenu plynu a benzinu, jaka je aktualne spotrebni resp. DPH na plyn? Ma cenu ta investice cca 30000Kc? predpokladam, ze Kalouska nenecha chladnym prilis dlouho, ze by tu mohl nekdo usetrit a opali nam i LPG
2023 TUCSON NX4 HEV 2WD Style/Premium - hybridny mladoch od 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
2007 Accent 1,5 CRDi VGT, Nemesis in Elegance & True Blue - legenda s 404 000km, ktora vzdy bude mat miesto v mojom srdci - 08/2007 do 04/2023
Dnes som videl bielu... Pfuj, otrasnejšia farba už na to asi nejde... Absolutne sa tomu autu nehodí...
Momentaly: VW Polo 1,4TDi 55kW RV2002 100 000km
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
- Farrael
- Kontaktovat uživatele:
A bílou perleť? Jestli jo tak na tu mi nešahej Tu jsem viděl nedávno na parkovišti u Lídlu a málem jsem se z ní poslintal. Pravda bylo už celkem tma tak je možné, že hra stínů z ní udělala větší hogofogo, ale byla fakt jak ladnej tygr mezi smečkou odpadu okolo. Působí krásně mohutným dojmem, no prostě balada
-> engineer - vidis a me v te bile vubec neprijde spatna:) lide jsou ruzni
-> mexican - to je, jestli jsem dobre celt, porad ve stadiu navrhu, ale rekneme, ze se to opravdu stane, ergo sjednoceni dane udela +/- narust ceny o (vzhledem k aktualni cene) cca 8-9 Kc, tzn jen diky teto dani by se LPG dostalo na cca 68% ceny benzinu. pokud budeme odhadovat, ze cena LPG poroste jen o trosku rychleji nez cena nafty, jsme v r. 2018 let na pribilzne 73% ceny LPG vs benal.
+ spotreba LPG je obecne trosku vyssi nez benzinu
+ cena prestavby 30.000Kc
+ chybejici rezervni kolo (coz vubec neni malickost)
mam rocni najezd 12-15000Km (podle dovolene)
...zacinam mit pocit, ze investice a prestavba na LPG neni az tak dobry napad. Co myslite vy ostatni?
a jeste dotaz - mate predstavu o tom, jake jsou aktualni dodaci lhuty?
-> mexican - to je, jestli jsem dobre celt, porad ve stadiu navrhu, ale rekneme, ze se to opravdu stane, ergo sjednoceni dane udela +/- narust ceny o (vzhledem k aktualni cene) cca 8-9 Kc, tzn jen diky teto dani by se LPG dostalo na cca 68% ceny benzinu. pokud budeme odhadovat, ze cena LPG poroste jen o trosku rychleji nez cena nafty, jsme v r. 2018 let na pribilzne 73% ceny LPG vs benal.
...zacinam mit pocit, ze investice a prestavba na LPG neni az tak dobry napad. Co myslite vy ostatni?
a jeste dotaz - mate predstavu o tom, jake jsou aktualni dodaci lhuty?
i30 2012 1,6 MPI DOHC CVVT
predchozi
predchozi
Recenze na Lihových Novinách: http://www.lidovky.cz/elantra-parada-pr ... ln-auto_sk.
- Farrael
- Kontaktovat uživatele:
Ty nový Ely rostou v Praze jak houby po dešti. Už jsem jich tu viděl na šestce několik. Naposledy v takový vyblitý hnědý (nelíbila se mi ta barva moc) u nás u Kauflandu, když jsem včera šel z obchodu.
Benzín: 7,5 l x 35 Kč = 262,50jeremiasz píše:-> engineer - vidis a me v te bile vubec neprijde spatna:) lide jsou ruzni
LPG: 9 l x 17 Kč = 153,-
To je kačka na litru. Nevím, kolik teď stojí ty revize a jestli se dělají každý rok nebo jedenkrát za dva roky, ale odhadovaná úspora při tvém nájezdu bude okolo 10 - 12 tisíc. Předpokládaná návratnost investice 2,5 - 3 roky. LPGčkáři, případně mě opravte, pokud je někde kardinální lapsus. Desetinky spotřeby a desetníky v ceně PHM neřeším, to se stejně nedá předpovědět.
Rozhodnout si to ale musíš sám...
i30 combi PDe 1.5 DPi 110k
i30 kombi CRDi Weekend Design 109 k (17-20), Cee'd SW 1.6 GDI 135 k (15 -17 )
i30 cw 1.6 CVVT 126 k (11 - 15), C-MAX 1.6 TDCI 109k (06 - 11), Punto 1.2 16V 80k (02 - 06)
6 x Š 120/125 (95 - 02)
i30 kombi CRDi Weekend Design 109 k (17-20), Cee'd SW 1.6 GDI 135 k (15 -17 )
i30 cw 1.6 CVVT 126 k (11 - 15), C-MAX 1.6 TDCI 109k (06 - 11), Punto 1.2 16V 80k (02 - 06)
6 x Š 120/125 (95 - 02)
Pozor! Podle předpisů EU LPG není alternativní palivo. LPG se totiž vyrábí z ropy a z ropy nelze podle Brusele produkovat alternativní paliva. Na druhou stranu CNG (zemní plyn) alternativní palivo je i když jde taky o fosilní zdroj produkující škodlivý sifonový plyn...Farrael píše:No LPG Je alternativní Eko palivo. Pokud ho tedy Kalousek osolí, tak se nemusej v tom případě přidávat biosložky do benzínu a nafty a měly by zlevnit...
ctrlaltdel píše:neviete niekto poradit kde by sa dali zohnat autopotahy na novu elantru?
Potahy na novou elantru jsem našel zde: http://www.vopi.cz
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Chce někdo Elantru Coupe s 1,8l motorem?
http://autofun.blesk.cz/hyundai-elanta-coupe-9394/
Jsem milovníkem 2dvéř.aut,ale vytvoření Coupe JEN zavařením zadních dveří ,většinou vzhled prioritně vytvořené 5dvéř.verze jen poškodí.Ke kráse,ladnosti a sportovní karoserii jakou má auto označované jako Coupe mít(a v případě Coupe měly),má tohle řešení sakra daleko. :shock:Jasně,automobilku tohle "Coupe" stojí minimum nákladů,ale že bych si běžel koupit 2dvéř.auto,které vypadá úplně stejně jako 5dvéřové-PROČ????
Označení 2.dvéř.sedan,by bylo výstižné,ale COUPE si představuji sportovní karoserii,ne 2.dvéř.Civic,Golfa,Astru.....Trabant(i combi)měl také 2dveře-podle současných inženýrů,by mu také slušelo označení Coupe na kufru .
A tak musím napsat,že se mě 5dvéř.provedení líbí svou vyvážeností víc.
http://autofun.blesk.cz/hyundai-elanta-coupe-9394/
Jsem milovníkem 2dvéř.aut,ale vytvoření Coupe JEN zavařením zadních dveří ,většinou vzhled prioritně vytvořené 5dvéř.verze jen poškodí.Ke kráse,ladnosti a sportovní karoserii jakou má auto označované jako Coupe mít(a v případě Coupe měly),má tohle řešení sakra daleko. :shock:Jasně,automobilku tohle "Coupe" stojí minimum nákladů,ale že bych si běžel koupit 2dvéř.auto,které vypadá úplně stejně jako 5dvéřové-PROČ????
Označení 2.dvéř.sedan,by bylo výstižné,ale COUPE si představuji sportovní karoserii,ne 2.dvéř.Civic,Golfa,Astru.....Trabant(i combi)měl také 2dveře-podle současných inženýrů,by mu také slušelo označení Coupe na kufru .
A tak musím napsat,že se mě 5dvéř.provedení líbí svou vyvážeností víc.
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
ELANTRA 2011 lepší než Focus a Golf
Tak chlapi, tohle musíte vědět!
Elantra v USA porazila adorované bohy a je hodnocena lépe než Ford Focus a, světe div se!, VW Golf.
http://usnews.rankingsandreviews.com/ca ... mall-Cars/
Jen to neříkejte v hospodě. nebo se vám naši odborníci vychechtají do obličeje.
Elantra v USA porazila adorované bohy a je hodnocena lépe než Ford Focus a, světe div se!, VW Golf.
http://usnews.rankingsandreviews.com/ca ... mall-Cars/
Jen to neříkejte v hospodě. nebo se vám naši odborníci vychechtají do obličeje.
Ford Mondeo TDCi 96 kW, Euro 4
Elantra, model 2004, CRDi (zůstala v rodině)
Dříve: Accent, model 2003, CRDi (zůstal v rodině)
Elantra, model 2004, CRDi (zůstala v rodině)
Dříve: Accent, model 2003, CRDi (zůstal v rodině)
Z Lantry J2 udelali Coupe RD, z Elantry XD vzniklo Coupe GK. Stejny podvozkovy dily, stejny motory, tak proc neudelat i novou Elantru jako Coupe, vypada to hezky.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT