A jaký konkrétní vůz jsi dojednal ? Motorizace .... Pokud to tady už padlo, sorry, asi jsem slepý.
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
![Cool 8)](./images/smilies/icon_cool.gif)
![Pray [-o<](./images/smilies/eusa_pray.gif)
![Anxious 8-[](./images/smilies/eusa_shifty.gif)
Moderátor: Moderátoři
Tak nakonec maximum, tj. 2.0 CRDI, 136 kw v automatu, výbava Style Premium s panorama střechou, barva Ara Blue. Když jsem vybíral, měl jsem v hledáčku ještě Toyota RAV4, Mazda CX-5 a Kia Sportage a podobně, ale Tucson vyhrál jasnou volbou cena vs. výbava, která je naprosto bezkonkurenční a pak je tu vzhled. Kia Sportage pro mě zadek ok, asi bych si zvyknul i na ten předek, nejvyšší výbava která by byla na úrovni Tucsona mi vycházela ceníkově ještě o 100 víc a ve verzi GT-line ztrácí zase ono pohodlí (podvozek je naladěn tvrději a chybí tomu nějaká výbava). Současná RAV-4 by mi vzhledově byla asi nejblíže (nová verze 2019 ala krabice už nekongresman píše:sarin007
A jaký konkrétní vůz jsi dojednal ? Motorizace .... Pokud to tady už padlo, sorry, asi jsem slepý.![]()
![]()
![]()
V tom odkaze, viz. výše, jsou i odkazy na jiné čerstvé články z konce května, kdy se zase píše, že je další vlna dealerů, co odmítají podepsat smlouvu, prodloužení s Hyundai CZ. Mj. i Hyundai HB, který má zastoupení i v Karviné, kde se opravdu starají a prodávají. Plus přijemný personál. Když jsem tady bral i30 v 02/2014, bylo to pod jiným zastoupením (mj. Škoda, jsou vedle), to pak v té první nepodpisové vlně cuklo, vzali to z Havl. Brodu, vlastně to zákazník ani nepocítil a ejhle zase to zavřou ? Přitom kolem a kolem aut zn.sarin007 píše:Tak výroba už zdá se začala: https://www.autorevue.cz/hyundai-uz-vyr ... konkurenci
Osobně počítam, že červen bude ve znamení doprodávání zásob stávající verze, tvorba ceníku, možná už se nějaký kusy dostanou k prodejcům na salony (spíš ale počítam, že to půjde nejdřív všechno za hranice) a prodej jako takový začne naplno v červenci. No možná překvapí a budou k vidění ještě dřív.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |