tak snad je fakt problém vyřešen ,no nebudu se předčasně radovat uvidíme v zimě

Moderátoři: Martun, Moderátoři
Kde presne v BB? Lebo ja chodim do servisu na Zvolenskej ceste a dnes mi povedali, ze oni to s tym prehratim softveru nemaju potvrdene od importera, a ze ked to budu mat potvrdene tak ma zavolaju na prehratie softu. A preto by som chcel vediet ci si bol tam a oklamali ma, alebo si bol v inom, ak este daky hyundai servis v bb je. A ak si bol v tom (na Zv. ceste) ako si ich presvedcil aby ti ho prehrali, lebo mne ho proste nechceli prehrat.palčo píše:No a ja to vyskúšam asi zajtra. Dnes mi v BB prehrali nový soft, údajne by sa mala aj spotreba znížiť. Nuž uvidím. Jednoznačne napíšem moje postrehy s novým softom.
druhy servis je na opacnom konci mesta - na vypadovke na MT, RK.. nie som bystrican, ale myslim ze je to v Ulanke... ked ides z BB do MT (smer sturec) tak je to po lavej stranepexobb píše:Kde presne v BB? Lebo ja chodim do servisu na Zvolenskej ceste a dnes mi povedali, ze oni to s tym prehratim softveru nemaju potvrdene od importera, a ze ked to budu mat potvrdene tak ma zavolaju na prehratie softu. A preto by som chcel vediet ci si bol tam a oklamali ma, alebo si bol v inom, ak este daky hyundai servis v bb je. A ak si bol v tom (na Zv. ceste) ako si ich presvedcil aby ti ho prehrali, lebo mne ho proste nechceli prehrat.palčo píše:No a ja to vyskúšam asi zajtra. Dnes mi v BB prehrali nový soft, údajne by sa mala aj spotreba znížiť. Nuž uvidím. Jednoznačne napíšem moje postrehy s novým softom.![]()
diky
No to viem, ze je tam predajna. ale nevedel som, ze ci aj servis.Mexican píše:druhy servis je na opacnom konci mesta - na vypadovke na MT, RK.. niepexobb píše:Kde presne v BB? Lebo ja chodim do servisu na Zvolenskej ceste a dnes mi povedali, ze oni to s tym prehratim softveru nemaju potvrdene od importera, a ze ked to budu mat potvrdene tak ma zavolaju na prehratie softu. A preto by som chcel vediet ci si bol tam a oklamali ma, alebo si bol v inom, ak este daky hyundai servis v bb je. A ak si bol v tom (na Zv. ceste) ako si ich presvedcil aby ti ho prehrali, lebo mne ho proste nechceli prehrat.palčo píše:No a ja to vyskúšam asi zajtra. Dnes mi v BB prehrali nový soft, údajne by sa mala aj spotreba znížiť. Nuž uvidím. Jednoznačne napíšem moje postrehy s novým softom.![]()
diky
som bystrican, ale myslim ze je to v Ulanke... ked ides z BB do MT (smer sturec) tak je to po lavej strane
Ja ten zvuk počujem odvtedy, čo mi prehrali soft. Ale autíčko ide spoľahlivo, nie ako predtým, keď šklbalo,..atrex píše:Pri vsunuti a pootoceni kluca som este donedavna pocul "natiahnutie" benzinu, taky asi 3-4 sekundovy zvuk ..ked prestal, nastartoval som... teraz som si vsimol, ze ten zvuk tam uz nie je, ze to pri pootoceni kluca ten benzin netaha. Moze to suvisiet s s prehranim softu? Nie je to chyba?
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |