Presne ja je ted vysaval a musel jsem do nich triskat aby ten prach od tamtud vypadl
![Laughing :lol:](./images/smilies/icon_lol.gif)
ja som tie moje kupil v lidli v akcii za 249 SK
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Presne ja je ted vysaval a musel jsem do nich triskat aby ten prach od tamtud vypadlFulli píše:a najlepsie na tom je ze to len hodis do vane, ostriekas sprchou a je to ciste....nemusis nic vysavat
a pod tymi foliami na kazdom okne mas nejake cislo? mal by tom byt taky nejaky kodmario74 píše:Fulli píše:....ale aj tak ide stale o tie certifikaty
HA, a mne ich k oknam nedali
Ano su. Je ich tam kopa a navyse este aj % priepustnosti svetla.Fulli píše:a pod tymi foliami na kazdom okne mas nejake cislo? mal by tom byt taky nejaky kodmario74 píše:Fulli píše:....ale aj tak ide stale o tie certifikaty
HA, a mne ich k oknam nedali
ozvi sa mi, ja mam najtmavsie, mozes skusit. je to bomba, v noci je to vec zvyku...super.soso píše:Ako je to s tymi foliami v zime? Tiez nad tym uvazujem uz rok ale dako sa neviem k tomu dokopat. Urcite by som na zadne sklo nechcel najtmavsie. Rozmyslam som ze do zadu na boky by som dal 4 a na zadne sklo by som dal 3. Ako sa s tym jazdi v noci? By ma zaujimali + aj -. Tiez som student a investoval by som najradsej do dacoho co bude mat potom zmysel a nebudem z toho sklamany.
Engineer píše:ozvi sa mi, ja mam najtmavsie, mozes skusit. je to bomba, v noci je to vec zvyku...super.soso píše:Ako je to s tymi foliami v zime? Tiez nad tym uvazujem uz rok ale dako sa neviem k tomu dokopat. Urcite by som na zadne sklo nechcel najtmavsie. Rozmyslam som ze do zadu na boky by som dal 4 a na zadne sklo by som dal 3. Ako sa s tym jazdi v noci? By ma zaujimali + aj -. Tiez som student a investoval by som najradsej do dacoho co bude mat potom zmysel a nebudem z toho sklamany.
Viem pripadne aj s certifikatom za 100 euro. myslim ze aj Adam221 ma tiez tu cenu.
Sklamany z toho urcite nebudes, ak neplanujes predat auto v dohladnej dobe
Bratislava/ Podunajske Biskupice, ale pohybujem sa po celom mestesuper.soso píše:Engineer píše:ozvi sa mi, ja mam najtmavsie, mozes skusit. je to bomba, v noci je to vec zvyku...super.soso píše:Ako je to s tymi foliami v zime? Tiez nad tym uvazujem uz rok ale dako sa neviem k tomu dokopat. Urcite by som na zadne sklo nechcel najtmavsie. Rozmyslam som ze do zadu na boky by som dal 4 a na zadne sklo by som dal 3. Ako sa s tym jazdi v noci? By ma zaujimali + aj -. Tiez som student a investoval by som najradsej do dacoho co bude mat potom zmysel a nebudem z toho sklamany.
Viem pripadne aj s certifikatom za 100 euro. myslim ze aj Adam221 ma tiez tu cenu.
Sklamany z toho urcite nebudes, ak neplanujes predat auto v dohladnej dobe
To by bolo super sa stretnut, najblizsie dva tyzdne budem mat v skole praxove obdobie, z ktorej cati mesta si?
Aj moja sesternica byva v P.B. hned oproti bileEngineer píše:Bratislava/ Podunajske Biskupice, ale pohybujem sa po celom meste
Mozno ze ju aj poznamMarek_PD píše:Aj moja sesternica byva v P.B. hned oproti bileEngineer píše:Bratislava/ Podunajske Biskupice, ale pohybujem sa po celom mestekeby som tam zase niekedy bol dobehol by som aj ja omrknut kolegu
ak poznas nejaku Wandu tak by to mohla byt onaEngineer píše:Mozno ze ju aj poznam![]()
Ja som tiez kusok od billy tak to daleko nebudes mat
přidávám ještě jednoho ze srazu v Nošovicích 16.5. 09mayq píše:Hyundai zraz, Nošovice 16.5.2009
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |