Ale jinak pohoda,já to prostě musel okomentovat...je jasný že je to tvá volba...

Moderátoři: Farrael, Moderátoři
No tam já neřikám že se to vrzání nedá opravit ale nelíbí se mi že abych to 100% opravil, musim do toho vrazit hromadu peněz... a to sou jenom drobnůstky který nejsou nutný ale vyloženě mne deptaj.Piskotkiller píše:
Neměl sem tu možnost sledovat stav tvýho podvozku,ale jestliže něco vrže...tak kurva drát neříkej že se to nedá opravit...by si mě rozesmál...Dál sem ani nesledoval chod tvýho motoru,ale posledně si psal něco o tom že máš v prdeli vodní pumpu....nikde sem to tady nečetl že už je v cajku,takže jestli jo a já to neviděl sorry,v pořádku....ale tak to nějak pořeš a když už nevíš a nejsi si na 100% jistej,třeba poradit se s někým je složitý????Jako kdyby tu na fóru nebylo dost členů z Prahy s kterýma by si to mohl pořešit....
PS:Sry že ti zasírám topic,ale ty to moc vzdáváš,hlavu vzhůru a neser hlavně na to!Zas jen říkám názor...ne že se hned namíchneš...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |