tak poviem pravdu uz som pekne nedockavy a najradsej by som sa uz vyvazal v novom Accentiku, tak hadam uz ten sen bude coskoro realitou...

To Lukas: Fakt neviem kde je chyba, ked som si to objednal v dostatocnom predstihu a nakoniec na mna asi len zabudli. Ten link si mi inak zasielat nemal, lebo ma tu skoro prekotilo. Dam ruku do ohna za to, ze to su tie dve auta ktore tam mali a to znamena, ze mi to mohli dat lacnejsie, resp. aspon nieco k tomu prihodit zadarmo. Za ten rozdiel som mohol mat pomaly 4 zimne pneumatiky, takze parada. A inak mne zadara nic nedali, vsetko normalne podla cennika, dokonca ta pani za pocitacom co to vzdy vsetko vybavuje a je tak "velmi prijemna" mi chcela este nieco nadhodit, lebo sa jej ceny za doplnky uvedene v cenniku zdali prilis nizke, ze to musi byt chyba a to bol uplne novy cennik doplnkov. Prikladom su zadne 4 parkovacie senzory. Chcela uctovat cca 15 000 Sk aj ked v cenniku je cena za ne aj s montazou cca 9 500,- Sk.

To JoSp: Tu zelenu uz som samozrejme videl aj ja. Nieje to sice moja srdcova farba, ale nevyzera zle. Inak by som ju samozrejme nebral. Mame inak teda vymenene auticka, kedze ty mas True Blue ak sa nemylim (ktoru som chcel ja) a ja mam tu zelenu (ktoru si chcel aj ty). Zaujimave.

To prim: Poviem pravdu, ani ja som akosi nemal peniaze na to auto v case objednavky, ale v zmysle hesla peniaze boli, su a budu vzdy ked treba sa to nejako na poslednu chvilku dalo dohromady a bolo.

Tolko zatial, dufam, ze uz coskoro sem budem moct nahodit nejake tie fotecky mojho Accentika.