Moderátoři: Martun, Moderátoři
tak to je smola, ja by som ich nahanal.kamasutra píše:4,5 mesiaca a stale nic. dnes volal a ani nechcite vediet co povedali, taky som na nich nasraty, ze az ! sama vyhovorka a uz ma to prestalo bavit.
po skusenostiach z "autosalonu" presov 2007 by som od toho predajcu/predajkyne nic nekupoval. absolutne nevedeli, ze co to predavaju...kamasutra píše:dnes som tam zavolal. no a ze co sa pytam, co s nasim 5 mesacnym ci 6 mesacnym cakanim. no a ona, ze dnes alebo zajtra cakaju velky pridel aut z BA. no tak to som zvedavy. neverim ale ...
suhlasim a suhlasne prikyvujem.JoKo píše:po skusenostiach z "autosalonu" presov 2007 by som od toho predajcu/predajkyne nic nekupoval. absolutne nevedeli, ze co to predavaju...kamasutra píše:dnes som tam zavolal. no a ze co sa pytam, co s nasim 5 mesacnym ci 6 mesacnym cakanim. no a ona, ze dnes alebo zajtra cakaju velky pridel aut z BA. no tak to som zvedavy. neverim ale ...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |