Parkování některých umělců
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
Re: Parkování některých umělců
Třeba těch pruhů sem si nevšim ani na fotce Navíc to vypadá že to auto vpravo tam stálo už dýl a mezi tim než zaparkoval modrej tam mezi stálo ještě jedno auto
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
(/-/) můžeme se potkat v HCCZ.cz ;)
- Reklama
řešení parkovacích problémů by bylo prostě nalinkovat místa, u nás se parkuje jak kolmo na jedné straně, tak souběžně na straně druhé. tam kde se parkuje kolmo jsou nalinkovaná asi rok místa a od té doby co nalinkovali se problém dá se říct vyřešil.
Jediné co mě štve jsou asi 3 popelnice, co stojí celý rok na stejném místě a nikdo s nimi nejezdí, zřejmě si je sem odstavil a já pak nemůžu najít místo ani o 3 bloky dál
Jediné co mě štve jsou asi 3 popelnice, co stojí celý rok na stejném místě a nikdo s nimi nejezdí, zřejmě si je sem odstavil a já pak nemůžu najít místo ani o 3 bloky dál
Hyundai i30 BLUE DRIVE 1.4 CVVT 2010 80kW
Kto z Vás to je?
- Přílohy
-
- Secure_Parking_E2_80_A6_For_One.jpg (70.32 KiB) Zobrazeno 1420 x
Momentaly: VW Polo 1,4TDi 55kW RV2002 100 000km
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
Passed: WrAccent MC 1,4 71kw RV2007 60 000km
WrAccent LC 1,3 61kW RV2001 150 000km
Posledný príspevok sa necituje! používaj tlačidlo ODPOVEDAŤ.
- Yurii
- Moderátor
- Bydliště: Taková prdel jménem Praha kdesi ve střední Evropě :-D
- Kontaktovat uživatele:
To vypadá na elektrickej plot
Scoupe, Scoupe, Scoupe, Forester, Scoupe, Scoupe, E39, A4, Fabie, Forester, Scoupe!!!
............... toto sa nedá neposlať... no neni to kúzelné???
Kam sa všetci hrabeme na takýchto borcov.....
Kam sa všetci hrabeme na takýchto borcov.....
- Přílohy
-
- Fotografie-0107.jpg (92.09 KiB) Zobrazeno 1371 x
i20 1.4 CRDi, 55kW, Comfort, Ice blue - od 2.3.2011
Opel Corsa 1.3 CDTi, 51kW, od 6.11.2003
Opel Corsa 1.3 CDTi, 51kW, od 6.11.2003
To uz ako velmi musi mat clovek naponahlo, aby takto "krasne" zaparkoval.
Hyundai i20 1.4 Style
Pro úsměv fiátek v Itálii
- Přílohy
-
- fiat.jpg (66.55 KiB) Zobrazeno 1347 x
- Borek
- Kontaktovat uživatele:
Takové plýtvání místem -ještě by se tam jeden Fiátek vešel .
Hyundai Genesis Coupe (2.generace) 3,8V6 GDI - 260kW Raptor
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
Hyundai Tiburon GK(2.generace)-2,0l,samba red
Hyundai Veloster-1,6 GDI,zelená žabička
Kia Rio-1,6l CVVT stříbrný sršeň,v plné náloži
- Farrael
- Kontaktovat uživatele:
Tak včera se jeden z blbců zase předvedl u nás přímo před barákem na Petřinách u pošty. Bohužel taková vínovo červená i30 CW. V tu chvíli mi to ale bylo celkem dost jedno. Musel ji totiž blb postavit na konec řady - šikmě kolmo, kde už není prakticky místo. Kdyby to bylo menší auto tak řeknu ok, neboť bych projel. Ale takhle jsem byl v háji a já zrovna docela dost pospíchal... A to že měl blikačky to mne opravdu v tu chvíli nezajímalo, neboť beztak byl jen na tý poště určitě a v postraní ulici je hned místa tři prd...
Takže jsem musel nasranej s autem na chodník, a objet pár aut a zase na silnici. Bohužel díky vyššímu obrubníku v tom místě - jsem si toho nevšiml - jsem škrtl prahem o ten obrubník a trošku ho promačk - to za co se chytá hever. Takže mu tímto děkuji... Naštěstí je to jen kosmetická vada, ale rána to celkem byla a mě to maximálně vytočilo. Takže pokud si to náhodou přečte nauč se parkovat! Za tohle by tě policajti právem odtáhli...
Takže jsem musel nasranej s autem na chodník, a objet pár aut a zase na silnici. Bohužel díky vyššímu obrubníku v tom místě - jsem si toho nevšiml - jsem škrtl prahem o ten obrubník a trošku ho promačk - to za co se chytá hever. Takže mu tímto děkuji... Naštěstí je to jen kosmetická vada, ale rána to celkem byla a mě to maximálně vytočilo. Takže pokud si to náhodou přečte nauč se parkovat! Za tohle by tě policajti právem odtáhli...
Hyundai Sonata NF r.v. 2005 2.4i LPG Dark Elegant Red
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
Než založíte další téma, raději třikrát použijte tlačítko hledat (vpravo nahoře), než zmačknete nové téma. + Název nového tématu musí být výstižný. Děkujeme.
To rikam, ze kokoti jezdej v autech bez rozdilu znacky. Ale na Novinkach.cz zijou v domeni, ze takovy lidi jezdi jen v cernych Audi a stribrnych Octaviich a je jim do 25ti let. Vubec bych se ti nedivil, kdybys vytahnul klice a trochu mu to posolichal.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
- Farrael
- Kontaktovat uživatele:
No upřimně jsem měl docela tu tendenci. Jak jsem s tim křísnul o ten obrubník, tak to udělalo docela ránu, že se paní jdoucí okolo uplně zastavila a koukala co se stalo. Možná i protože jsem hned z auta vylítl se podívat co jsem díky tomu urval a nadával jak špaček...
Ale zase na druhou stranu nejsem takovej hajzl, abych mu to tím klíčem orval ač by si to zasloužil pako jedno... Fakt u nás je to s timhle hrozný. Prostě já potřebuju na poštu a vy se po... Takovejdle se tam najde spousta, ale většinou se daj s opatrností objet s pár mm okolo. Ale tohle se prostě nedalo.
To že si kvuli podobnejm a lidem co choděj okolo do práce a nechaj tam auto, nemůžu zaparkovat, to už jsem si zvykl, ale tohle to fakt ne...
Ale zase na druhou stranu nejsem takovej hajzl, abych mu to tím klíčem orval ač by si to zasloužil pako jedno... Fakt u nás je to s timhle hrozný. Prostě já potřebuju na poštu a vy se po... Takovejdle se tam najde spousta, ale většinou se daj s opatrností objet s pár mm okolo. Ale tohle se prostě nedalo.
To že si kvuli podobnejm a lidem co choděj okolo do práce a nechaj tam auto, nemůžu zaparkovat, to už jsem si zvykl, ale tohle to fakt ne...
Hyundai Sonata NF r.v. 2005 2.4i LPG Dark Elegant Red
často vídám hovada, co takhle taky někam potřebujou přizastavit na 10min a postaví to na blikačky na podél normálně před auta, co stojí kolmo a nemohou tak vyjet vůbec, jen aby to tam, kam jdou, neměli pěšky o 20kroků dál. Představa, že např. potřebuju odvézt manželku do porodnice a zablokuje mě takhle nějakej kretén...nepochopitelný. Je to arogance a ignorace.
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
Mně se občas stane, jedu ráno do práce, ulice zasekaná parkujícími auty, a v odbočce na moje parkoviště pro 8 aut stojí dement, takže musim ucpat výjezd z autobazaru hned naproti a čekat až se dement hrátí k autu a pak couvat pár metrů v jednosměrce.
Další věc: Večer jedu v 22:00 z práce, borci už parkujou všude možně...v křižovatce, na pangejtu, samozřejmě oktávky s dlouhou prdelí čouhaj a překážej kde se dá, často projedu těsně na centimetry a dojedu až na placený parkink, kterej je poloprázdnej, oni ale přece platit nebudou.
Další věc: Večer jedu v 22:00 z práce, borci už parkujou všude možně...v křižovatce, na pangejtu, samozřejmě oktávky s dlouhou prdelí čouhaj a překážej kde se dá, často projedu těsně na centimetry a dojedu až na placený parkink, kterej je poloprázdnej, oni ale přece platit nebudou.
Naposledy upravil(a) saldy dne 11 lis 2011, 20:55, celkem upraveno 1 x.
Tucson Euro 2016, 1.7 CRDi, 85kW, Sněhulák
i30, 1.6 CRDi, 94kW, Sněhulák
i30, 1.6 CRDi, 94kW, Sněhulák
Na Proseku to fungovalo (nebo možná i funguje doteď) tak, že ti, co byli podél okraje a blokovali ty kolmé, nechali stát auto na neutrál. Předpoklad je rovná ulice Když někdo potřeboval odjet s autem zaparkovaným nakolmo, tak jenom pošoupnul to auto, co mu vadilo.
Na sídlištích je nedostatek parkovacích míst velká bolest a tohle mi připadlo jako rozumné řešení v rámci možností. Nedá se to tak ale praktikovat třeba na jižňáku, protože tam jsou navíc ty cestičky ještě úzké
A propos - vínově červená i30cw - chlapi, přiznejte se, kdo to byl...
Na sídlištích je nedostatek parkovacích míst velká bolest a tohle mi připadlo jako rozumné řešení v rámci možností. Nedá se to tak ale praktikovat třeba na jižňáku, protože tam jsou navíc ty cestičky ještě úzké
A propos - vínově červená i30cw - chlapi, přiznejte se, kdo to byl...
i30 combi PDe 1.5 DPi 110k
i30 kombi CRDi Weekend Design 109 k (17-20), Cee'd SW 1.6 GDI 135 k (15 -17 )
i30 cw 1.6 CVVT 126 k (11 - 15), C-MAX 1.6 TDCI 109k (06 - 11), Punto 1.2 16V 80k (02 - 06)
6 x Š 120/125 (95 - 02)
i30 kombi CRDi Weekend Design 109 k (17-20), Cee'd SW 1.6 GDI 135 k (15 -17 )
i30 cw 1.6 CVVT 126 k (11 - 15), C-MAX 1.6 TDCI 109k (06 - 11), Punto 1.2 16V 80k (02 - 06)
6 x Š 120/125 (95 - 02)
jj v Jablonecký se tak parkuje pořád ale najdou se i dementi že ti auto schválně hodně roztlačej aby se nabouralo do druhého nebo zatáhnou ručku a ráno se dívěj že maj všechny gumy vypuštěný.
mě nejvíc serou ty dementi u Globusu nebo Teska že zastavěj napříč nebo přímo na čáře a pak se ze Santy nedá vystoput natož vyndat zezadu prcka s vajíčkem už se těšim na vánoce to zase budou nervy u parkování
mě nejvíc serou ty dementi u Globusu nebo Teska že zastavěj napříč nebo přímo na čáře a pak se ze Santy nedá vystoput natož vyndat zezadu prcka s vajíčkem už se těšim na vánoce to zase budou nervy u parkování
Hyundai Galloper II 2,5 TDI 4x4 rv.99 186.000 km spotř. 12L/100km prodáno
Hyundai Santa Fe 2,7 V6 4x4 rv. 06 automat 64.000 km spotř. 9,9-14,5L/100km dle nálady -- a je prodaná
Octavia II Combi 4x4 1,9TDI a další auta
Hyundai Santa Fe 2,7 V6 4x4 rv. 06 automat 64.000 km spotř. 9,9-14,5L/100km dle nálady -- a je prodaná
Octavia II Combi 4x4 1,9TDI a další auta