To se nedivimcert píše:Tak mi volal prodejce a zítra si pro Accentíka jdu - to bude bezesná noc...

Moderátoři: Martun, Moderátoři
To se nedivimcert píše:Tak mi volal prodejce a zítra si pro Accentíka jdu - to bude bezesná noc...
Vilda píše:Jé, tak to Ti docela závidim, klidně bych si to zvopáknula v kolik tam máš bejt ? Mě to ještě natáhli, až na poledne ( to se to vleklo
)Tak si to užij a hlavně foť, ať s toho taky mi něco máme
![]()
..............................................
New Accent 1.6i CVVT celadon blue
Ja se k CRDi hlasimZdeněkSvoboda píše:No to se nám to tu pěkně začíná zaplňovat novými uživateli![]()
Čím to asi bude???
Že by slevami a akcí???
Nebo, že by si už Accent našel svoje příznivce??
Zatím to jsou většinou 1,6 nebo 1,4.
CRDi nikdo???![]()
Ale to nevadí, hlavně, že přibývají spokojení kolegové... to bude aut na srazech![]()
No, to je proto Zdendo, že teďka frčeji 1.6ZdeněkSvoboda píše:No to se nám to tu pěkně začíná zaplňovat novými uživateli![]()
Čím to asi bude???
Že by slevami a akcí???
CRDi nikdo???![]()
Ale to nevadí, hlavně, že přibývají spokojení kolegové... to bude aut na srazech![]()
no tahnou, netahnou - do hannoveru tachometrovou 140 km/h stale, spotreba podla pp 5,8 litra, v reale bude mensia.. tu mas ty cmudikuVilda píše:No, to je proto Zdendo, že teďka frčeji 1.6ZdeněkSvoboda píše:No to se nám to tu pěkně začíná zaplňovat novými uživateli![]()
Čím to asi bude???
Že by slevami a akcí???
CRDi nikdo???![]()
Ropničky, už nějak netáhnou, vy čmoudíci
![]()
Jinak, dneska jsem po Tvém příkladu vyrobil znak na volant ( v chromu ) a natáhnul potah Mário Cavallo. Jezdim teď skoro pořád a spotřeba začíná klesat, dneska už to bylo 8.6
, to je skoro o litr nižší, než minulej týden !! Za pár měsíců budu jezdit, tak za 4 litříky
. A co týče srazu v Praze, tak příští týden sem hodím 2 termíny, samo na víkend. Tak budu zvědavej, kolik lidí se ještě připojí ............., abych tam nakonec nestál sám
![]()
......................................................
New Accent 1.6i CVVT celadon blue
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |