De&d píše:Borek píše:Tak si alespoň doplň do podpisu odkud jsi.A my už se dovtípíme,který servis to je.
Já ho chápu, že to v podpisu on ani třeba já nemáme.Když se místo dovtípíš ty tak případně ze servisu taky.
A to je to o co jde.
No to si snad děláš legraci
.Servisů a prodejen
je v republice spousta(o obrovských
rozdílech v přístupu,kvalitě oprav a slušnosti jednání KONRÉTNÍCH servisů a ceně za stejnou opravu/prohlídku,jsme tady třeba já i další napsali dost),tak mě neříkej,že kolem tebe je jeden a když tam nejsi spokojený,okradou tě a u vchodu tě po zaplacení neodvedené nebo špatně odvedené práce ještě kopnou do ř...i a ty se tam zase se skloněnou hlavou a po kolenou vrátíš
a BOJÍŠ se napsat,u jakých šmejdů jsi byl
Naopak-tady je potřeba napsat,kde byli členové fora spokojeni(kdo čte delší dobu zdejší stránky,tak potvrdí,že právě díky odkazům na dobré a špatné servisy/prodejny,mají dobré servisy více práce a špatné méně).Sám mám velice dobré zkušenosti s
v České Třebové a chválím je tady už po několikáté-na základě toho tam začal servisovat Hlobilp,teď tam nechal dělat rozvody na Tiburonu Dede a jsou spokojeni také......Naopak se nebojím napsat,že šmejdi a lemplové z Korecaru v Hradci Králové,by si žádnou práci nezasloužili
Tam mám jen špatné zkušenosti od přej.techniků až po servisáky(šmejdi ušmudlaný
).A naopak,vůbec mě nevadí,když si to někdo od nich přečte
Na základě osobních zkušeností členů,už se spousta lidí přesunuje se servisem,gar.prohlíd.....do doporučovaných,kde jsou spokojeni. Pokud by se všichni báli (nechápu
)jmenovitě napsat své zkušenosti se servisy,tak tady budou díky neinformovanosti nových členů fungovat i ty špatné.