At zijou benzinky v CR

1996 - 2002

Moderátoři: Tringi, Moderátoři

Gandalf

Re: At zijou benzinky v CR

Příspěvek od Gandalf »

Já mám "lehce negativní" zkušenost se Slovnaftem, může to být jen subjektivní dojem, ale před pár lety jsem tam natankoval benzín (snad ještě s Felicií) a bylo to výkonově okamžitě cítit, protože v nádrži bylo jen minimu starší náplně. Tak jsem se Slovnaftům začal vyhýbat, ale letos jsem se tam po letech odvážil zajet (obec Česká, na okraji Brna) a zkušenost je úplně stejná. Pokles výkonu motoru a s tím spojená lehce zvýšená spotřeba. Člověk to krásně vidí na PP, protože trasy a styl jízdy se u mě příliš nemění. Naopak s brněnským Globusem nemám vůbec špatnou zkušenost :)
Accent 1.4i Active - Continental Silver (10/2008-4/2015) prodáno
Reklama

Amalfi

Příspěvek od Amalfi »

Gandalf me zkusenosti se Slovnaftem jsou kupodivu stejne jako tvoje :D Musim ale rict na obhajobu ze takhle spatne je Slovnaft na tom s kvalitou snad jen u nas, a jedna se o konkretni pumpy. Na slovensku jsem tankoval u Slovnaftu a spokojenost (tam ma Slovnaft uplne jinou povest nez u nas) - proste na slovensku to je takova zaruka kvality, jako treba nase benzina.
Kia Sportage 2016 aktualne
Uz uplne bez Hyundai, ale bylo to fajn.
i10 1.2 - byvavalo
i20 1.6 - byvavalo
Getz 1.6 - byvavalo
Dr Meduza
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dr Meduza »

Jackie píše::D Když to tak pročítám, tak si stále víc a víc stojím za zlatým LPG LPG LPG :-)
pravda pravdouci, vcera sem videl dokonce u LUKoilu LPG jenom za 9.30 :shock:
idkyz treba zase pravda, ze sem bral jednou u naky pochybny garazovy pumpy, vubec se to nechtelo cerpat, trvalo to asi 15 minut a asi sem tam vycuc nakej jejich kal z nadrze, na to to jelo pekne blbe :?
Coupe 2.0 LPG rv 96 barva Fialova -> rosekano -> uz je zase skoro opraveno
Opel Omega B 2.0 Combi LPG - luxusni kara, ma sedacky Recaro :D
marenkka
**

Příspěvek od marenkka »

no fuj, plyn patri na sporak a nafta ko kamen, auto ma jezdit uz od pocatku na benzin :D/ :D/ :D/
driv: accent '95 1,3 GLS
ted: coupe '98 1,6 G4GR
mayq
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mayq »

Amalfi píše:Gandalf Na slovensku jsem tankoval u Slovnaftu a spokojenost (tam ma Slovnaft uplne jinou povest nez u nas)
Trochu offtopic no mozem len suhlasit, pri ceste do Presova po dialnici, na otocku som natankoval benzin cca tak akurat na dojazd no pri spiatocnej ceste zacal rychlejsie dochadzat (bolo to v zime), jedina moznost na blizku bol Slovnaft. Par kilometrov po tankovani sa auto spravalo uplne inak, krajsie slo do otacok, auto ozilo na dialnici-dovtedy leniveeee. Nebol problem vytacat motor, kym s predtym to viac-menej neslo. Takze na Slovensku by som sa Slovnaftu nebal, hoci je najdrahsi. Zhodne skusenosti mam so Shellom no je tam znacny rozdiel v cene takze prednost ma Shell.
Hyundai Accent `96, 1.5i 12V, 5dv. hatchback Marlborough Red

Obrázek
Odpovědět

Zpět na „COUPE 1G“