amaize píše:co je malé to je milé
jasne na zivo je to urcite ine. a potom mozme hodnotit. ale na videach,fotkach sa mi paci kus sa mi podoba aj na SF do ktoreho som zalubeny.
Moderátor: Moderátoři
amaize píše:co je malé to je milé
překvapivě ne, ty SUV strašně narostly, takže X-1 (ač by člověk s ohledem na existenci X-3 a X5 čekal malé SUV) je na tom rozměrově zhruba stejně jako Tucson, na délku je X-1 dokonce o kousek delší, je naopak o něco užší a pochopitelně BMW drží linii crossoveru, takže je X-1 výrazně nižší. V rozvoru má X-1 jasně navrch (o 12 cm), což je dáno platformou i30 na níž je Tucson postaven. Vevnitř by tedy papírově měl být BMW prostornější. BMW bude mít jistě navrch v jízdních vlastnostech, v normálním režimu je 4x4 rozděleno 40:60, takže to bude krásně čitelný do zatáček podobně jako všechny RWD. Diesel motory budou vyrovnané, pokud nebereme v potaz biturbo 23d a benzinový šestivál BMW. Takže bude hodně záležet na ceně, i když osobně si myslím, že X-1 a Tucson si kupují rozdílní zákazníci a nebudou si vozy až tak konkurovat. Proti Tucsonu spíše půjde Yetti, Kuga či Qash.Peter_TO píše:A nie je nahodou X1 o triedu mensia??
Tucsonem myslím samo ix35, tady na ty pitomý číselný názvy si nemůžu zvyknout, všude to bude normálně Tucson jen v Evropě ix35, to nechápu. Veracruz pro mě bude taky furt Veracruz a ne ix... teď si ani nevzpomenu kolik. Za mě je to škoda, takhle s čísly jsou ty auta úplně odosobněný.Hardcam píše:Quashqai je stale ve vyberu pristiho priblizovadla. Jizdni vlastnosti 4x4 me nezajimaji, spis mi jde o to, ze nema zadnej normalni motor, bud dcicko Renault a nebo benzin...to si clovek nevybere.
zdenek: jssi si jisty, ze Tucson postavenej na podvozku i30? Tucson je 7 let starej model, i30 3 roky. Poud teda Tucsonem nenazyvas ix35.
ale potom ty suv který sou jen jakoby suv 4x2´sou auta uplně napitchu..k ničemu..zbytečně velký auto...Hardcam píše:Quashqai je stale ve vyberu pristiho priblizovadla. Jizdni vlastnosti 4x4 me nezajimaji, spis mi jde o to, ze nema zadnej normalni motor, bud dcicko Renault a nebo benzin...to si clovek nevybere.
zdenek: jssi si jisty, ze Tucson postavenej na podvozku i30? Tucson je 7 let starej model, i30 3 roky. Poud teda Tucsonem nenazyvas ix35.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | chevroletclub.cz | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |
Partner: | Hyundaiklub.pl |