Mám dotaz na IX 55 a nebo IX 35 ?
Moderátor: Moderátoři
Re: Mám dotaz na IX 55 a nebo IX 35 ?
Ahoj , tak co se týče odstupu času tak bych to viděl pořád stejně, jen jsem si skoro až jistý , že 55-tka je spolehlivější. četl jsem o ní moc moc a nikdo neměl zatím s ničím problém (teda jako skutečný problém , pokud neřešíme vrzající sedačku, prasklou žárovku apod.)a to jsou kusy co mají najeté přes 200 tis. na mobile.de jsem nedávno dokonce viděl 55-ku s najetými 450-tis. a borec psal že všechno v cajku. takže to z mých poznatků asi...
- Reklama
Díky za rychlou reakci. Myslel jsem, že 55 je jenom větší 35, ale zřejměje v tom rozdíl.
Dovedl bys porovnat jetou 35, 55 a Santu? Po čem bych se měl dívat? Jde mi o bezpečné auto.
Další otázka je automat, u těch větších lepší volba, ale u ojetin?
Dovedl bys porovnat jetou 35, 55 a Santu? Po čem bych se měl dívat? Jde mi o bezpečné auto.
Další otázka je automat, u těch větších lepší volba, ale u ojetin?
35tka je nastupce tusconu a podle me je dost mala,pokud jezdite 4 osoby delsi trasy s plnym nalozenim.Santa fe,uz je stary model ale financne dostupny,motory dobre,ale automaty rekl bych nic moc co se spolehlivosti tyce.55tka je je hodne velke auto s uzasnym prostorem pro cestujici i s rakvi na strese auto proste jede a ma xenony,o proti santafe a moznost odvezt 7lidi kdyz na to prijde.byt tebou nejdriv si rozmyslim co vlastne chci,protoze srovnat 35 s 55 je uplne mimo.spotreby tech aut jsou rekl bych +/- 1-1,5l stejne ,coz bych neresil, jen pojistka u 55 je samozrejme vyssi.co se bezpwcnosti tyce tak ty auta jsou bezpecne vsechny,mam dojem ze maji vsechny **** ale je rozdil do nekoho napalit s 2,5t autem ix55 a s 1,5t autem ix35. Nevim rozhodovani je na tobe co od toho auta cekas.finacne jsou dostupne vsechny podle me.jen u santafe budou uz napadeny ceskymi opravari samodomo.u 55tky si na to malo kdo troufne ..
Ahoj,
tak jsem uplynulou dobu sledoval, porovnával atd. Bohužel jetých padesátpětek moc na prodej není. Nakonec vybírám mezi 35 a Nissanem Qashqai. V obou jsem seděl, každý má něco pro i proti. 55 se mně zdá robustnější, i trochu je větší. Bohužel nemá couvací kameru. Jinak výbavy podobné. Nevím, co vybrat...
tak jsem uplynulou dobu sledoval, porovnával atd. Bohužel jetých padesátpětek moc na prodej není. Nakonec vybírám mezi 35 a Nissanem Qashqai. V obou jsem seděl, každý má něco pro i proti. 55 se mně zdá robustnější, i trochu je větší. Bohužel nemá couvací kameru. Jinak výbavy podobné. Nevím, co vybrat...