Věřím, že až budu někam hodně spěchat, tak při 140km/h si Santička vezme i přes osm litrů, ale já se snažím nejezdit stylem brzda plyn, a už se nehoním s každým GTIčkem, jako v dobách dávno minulých.1jaromir píše:Ta spotřeba je supr ja se pohybuji na starší Sante kolem 8 - 8,5 l .
Zajímalo by mě jaké má pokrytí navigace Garmin v ČR, jezdím po celé ČR více však Moravu Dík za zprávy.
Garmin má podle mě nejlepší mapové podklady. Které se navíc bezplatně (zatím) aktualizují na serveru Picodasu. Na mapě je každá "díra", včetně nakreslených ulic. U městeček nad 2000obyvatel jsou obvykle i názvy ulic, u větších měst to je samozřejmostí. Taky POI jsou docela slušný. A není problém do SDcka dohrát jakoukoli mapu. Třeba i TOPO, což se hodí právě u SUVcek.
Barvy se nebojte, moje přítelkyně má černé a když je pod mrakem, tak vypadají stejně, na sluníčku to moje zhnědosfialoví, často až do tmavě vínova. A špiní se stejně jako černá. Stříbrná se skoro nešpiní, ale Santička v ní vypadá menší a taková obyčejnější ( 40procent nových aut s metalízou má v ČR stříbrnou ).