Proč jste si pořídili hyundai?
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
- Mr. HYUNDAI
Re: Proč jste si pořídili hyundai?
Už můj nick napovídá, že ke značce mám velice blízko . Původním povoláním jsem prodejce nových vozů. byl moje třetí štace (po KIA Motors a Citroënu) a zatraceně rychle se mi dostal pod kůži. Vyzkoušel jsem spoustu aut jako jejich majitel a nespočet při zkušebních jízdách (prodejci si obvykle navzájem půjčují auta, aby měli přehled o nabídce na trhu) a vždycky mi v bylo nejlíp. Pro mě prostě jiná volba už není, u mě je to už na hranici fanatismu a tudíž neřeším jakou značku, ale jaký model momentálně potřebuji (nebo chci) a též na co mám prášule .
25. (OPEL 2.) Astra PHEV GS line
24. (OPEL 1.) Mokka-e Ultimate
24. (OPEL 1.) Mokka-e Ultimate
- Reklama
- pepan
- Kontaktovat uživatele:
mirpie píše:v 18ti letech, co jsem udělal papíry, jsem sedl do Renaulta 19 16V z roku 1991 a na něm se vlastně "naučil" (člověk se učí řídít celej život, ovládat auto vás naučí v autoškole). Měl 99kW a točil 7000ot/min, takže na rychlé přejížděni v kopci jsem si zvykl hodně rychle a rád. Kotouče na všech kolech, ABS (na ten rok bomba), anatomy, palubní počítač, vše v elektrice....Jezdil jsem na něm 6let, z toho dvě zimy na letních na Vysočině a to hned v 18ti a 19ti, takže školu smyku jsem se taky naučil rychle a zároven jsem odhalil nedostatky zadní nápravy s vlečnými podélnými rameny. Pak se auto prodalo. Krátký půlrok jsem jezdil s Vectrou 99 s motorem 2.0DTI 16V, ale s tou naftou to prostě není ono. Věděl jsem, že chci něco, co pojede minimálně stejně dobře jako ten renault, tedy minimálně 100kW benzinový atmosfericky plněný motor s dvěmi vačkovými hřídeli (8ventilové motory sice tak neberou olej, ale nad 4000ot/min to rychle umírá), hmotnost do 1400kg, všechny kotoučové brzdy, dělená potkávací světla (rencek ve verzi 16V měl navíc v serii H4+H1, v noci jsem viděl vše - opel má H7+H1 a už to není ono, podobně Coupé H1+H1, ale pořád lepší než jen H4) a navíc jsem chtěl víceprkovou zadní nápravu.
Takže v dané cenové relaci s danými kritérii zůstal Nissan Primera 2.0, Opel Vectra 2.0, Hyundai Lantra/Coupé 2.0. Primera navíc měla výhodu v rozvodovém řetězu. Nakonec padla volba na jedno hodně zanedbané Coupé (předchozí majitel byl beozhledný prase), který jsme s přítelkyní koupili a já ho dal postupně dohromady...
Příští auto určitě něco velkýho - bud obludně velké combi nebo spíše SUV/OFF Road v kůži. Jde mi spíše už o bezpečnost. Ty malý mrdky alá Fabie, Polo, Clio, Getz, micra, Fiesta,......ano, malé provozní náklady, super, ale když to do vás někdo napere, moc z vás nezbyde, i když to má třeba 10 pytlů. Ty malé rozměry a pidihmotnost tu kinetickou energii nepohltí tak, jako dvaapůl tunová obluda.
UMĚLECKÉ KOVÁŘSTVÍ
http://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=53&t=16258
777669782
PRÁCE NENÍ PINĎOUR, POSTOJÍ V POHODĚ I DVA DNY
uplně bez hju
http://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=53&t=16258
777669782
PRÁCE NENÍ PINĎOUR, POSTOJÍ V POHODĚ I DVA DNY
uplně bez hju
- David PLEVA
- Kontaktovat uživatele:
Ano, ano, svatá pravda. Už teď přemýšlím, kde vzít za 6 let na akontačku na ix55 (ojetá, premium, stáří tak max. 30 - 36 měsíců). Pokud nám vydrží elán (chceme 4 děti), tak mi stejně ani nic jiného nezbyde. Santa Franta je pro mně jaksi malý, už teď bych měnil Sonatu za Grandeura, protože letos bych ho koupil za to, co jsem loni dal právě za Sonatu. Ale holt pokud každý měsíc platíš bance 19 000,-, je to s penězma těžší a těžší, takže nám musí Sonata vydržet alespoň 5 - 6 let, než ji pošlu do světa. Ale potom každopádně opět .mirpie píše: ....Příští auto určitě něco velkýho - bud obludně velké combi nebo spíše SUV/OFF Road v kůži. Jde mi spíše už o bezpečnost. Ty malý mrdky alá Fabie, Polo, Clio, Getz, micra, Fiesta,......ano, malé provozní náklady, super, ale když to do vás někdo napere, moc z vás nezbyde, i když to má třeba 10 pytlů. Ty malé rozměry a pidihmotnost tu kinetickou energii nepohltí tak, jako dvaapůl tunová obluda.
NOW:
Hyundai Azera TG'07 3.8V6 LIMITED US
Hyundai Grandeur TG'09 3.3V6
HISTORY:
Hyundai Elantra XD'01 2.0GLS
Hyundai Sonata NF´05 2.4i ELEGANCE LPG
Hyundai Sonata Y-3B´96 2.0i 16V GLS
Hyundai Lantra J2 ´97 1.6 16V
Hyundai Azera TG'07 3.8V6 LIMITED US
Hyundai Grandeur TG'09 3.3V6
HISTORY:
Hyundai Elantra XD'01 2.0GLS
Hyundai Sonata NF´05 2.4i ELEGANCE LPG
Hyundai Sonata Y-3B´96 2.0i 16V GLS
Hyundai Lantra J2 ´97 1.6 16V
to je dobreDavid PLEVA píše:Ale potom každopádně opět .
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
ix55 by se mi líbil taky, parádní auto a konečně šestiválcové CRDI
Opel Omega 2.2 16V Caravan, 2001 Elegance
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
ex: Hyundai Coupe 2.0, 1997
Měl to být ceed ale na poslední chvíli jsem to změnil asi pro to ,že interier vypadá lépe a to je pro mě důležitější jak vnějšek, k mě přitáhly dobré reference na motory v dané třídě ať benzín či dýzl, auto má možná pár chyb ale v dané motorizaci a výbavě nebylo tak předražené(květen 09)jako ostatní značky, ať jsem hledal sebevíc, všude to vycházelo o desetitisíce více a auto na mě při jízdě udělalo přinejmenším stejný dojem, pokud ten dojem vydrží 5 let než ho prodám budu to považovat za dobrou koupi.
Ještě jednu věc musím napsat, na jedné straně mi lidé auto "schválili" jako dobrý výběr, na druhou stranu jsem to "schytal" od lidí co si nechaj vozit ojetiny z wehrmachtu, myslím, že lepší koupě není o tom zda nové či ojeté auto, těch faktorů je tak velké množství, že jen hlupák prosazuje jen to své jako nejlepší řešení, nakonec si to musí rozhodnout každý sám a nezbejvá než si popřát hodně štěstí.
Ještě jednu věc musím napsat, na jedné straně mi lidé auto "schválili" jako dobrý výběr, na druhou stranu jsem to "schytal" od lidí co si nechaj vozit ojetiny z wehrmachtu, myslím, že lepší koupě není o tom zda nové či ojeté auto, těch faktorů je tak velké množství, že jen hlupák prosazuje jen to své jako nejlepší řešení, nakonec si to musí rozhodnout každý sám a nezbejvá než si popřát hodně štěstí.
Tucson Euro 2016, 1.7 CRDi, 85kW, Sněhulák
i30, 1.6 CRDi, 94kW, Sněhulák
i30, 1.6 CRDi, 94kW, Sněhulák
po maturitě jsem si koupil Scoupe LS jako svoje první auto protože ho známý dovezl z německa od kamaráda. Po nějakém roce jsem zatoužil jsem po GT, tak jsem si koupil 4, z toho 2 šroty. Zásobu dílů mám těžce předimenzovanou a ani je vlastně nepotřebuju, protože na autě nic neodchází. S tím maximální spokojenost. Jen jsem se dostal do jiné životní fáze a vzhledem k tomu, že pracovně jezdím opravdu hodně, tak mě už Scoupe nebaví. Chci offroada.
Jiného Handeje bych si nekoupil. Ani starého, ani nového. Ty auta se mi prostě nelíbí.
Jiného Handeje bych si nekoupil. Ani starého, ani nového. Ty auta se mi prostě nelíbí.
upravené Scoupe GT 8/95 21.11.09 prodáno
Toyota 4Runner ´88 2,4 EFI
Toyota 4Runner ´88 2,4 EFI