Jsme pry solidni ridici...:)
Moderátoři: Farrael, Moderátoři
Re: Jsme pry solidni ridici...:)
Keď začnú pískať gumy, máš poslednú výstrahu.V drahých autách (odhlučnených) to asi nepočuť.
Accent 94 .... 1998-2003
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
i 30 COMFORT 1,4 continental silver 2007 (predaný)
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
Favorit 135 ,Favorit 136
Škoda 100, Škoda 100
i 30 COMFORT 1,4 continental silver 2007 (predaný)
Accent LC 2004
Suzuki Vitara 2WD
alarm.ba@gmail.com
- Reklama
- pepan
- Kontaktovat uživatele:
a unás na vesnici jel borec s golfem a praskla mu guma tak vyskočil a kopal si do auta....
já takhle koupu do tej mej mrtky 2x za den
když pískaj gumy uděláš skoro hofno a když je slyšíš,tak máš neodhlučněnýho krumpla ,kde slyšíš i ventil
samozřejmě - auto,který je odhlučněný je prostě vergl páč neslyšíš pískat gumy
já takhle koupu do tej mej mrtky 2x za den
když pískaj gumy uděláš skoro hofno a když je slyšíš,tak máš neodhlučněnýho krumpla ,kde slyšíš i ventil
samozřejmě - auto,který je odhlučněný je prostě vergl páč neslyšíš pískat gumy
UMĚLECKÉ KOVÁŘSTVÍ
http://www.hyundaiclub.net/viewtopic.php?f=53&t=16258
777669782
PRÁCE NENÍ PINĎOUR, POSTOJÍ V POHODĚ I DVA DNY
uplně bez hju
777669782
uplně bez hju
- Lukino
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
a já bych navrhoval z klubu vyloučit všechny pražáky, můžete začít třeba se mnou ...
jsou nebezpeční, jezdí v Audi a vůbec jsou to cajzli ...
To že nejvíce nehod zaviní pražané, je fakt. Nebo není? A není to náhodou tak, že nejvíce nehod se stane v Praze? Třeba jenom proto, že hustota provozu je v Praze nejvyšší. Třeba za to může teorie pravděpodobnosti. Pro mě je meritem věci fakt, že jen proto, že mám trvalé bydliště v Praze platím vyšší povinné ručení. Když to řeknu, někomu v Brně, může se z toho posrat štěstím. Divný je, že od doby co nemám Hyundai nebourám. Aha to bude tím, že jsem v době vlastnictví Sonaty jezdil služebním Audi S4. Nebo to je tím, že jsem zestárnul a jezdím obezřetněji. Neee jsem pražák a taky jsem jezdil na Audi, teď mám Forda a Porsche zasloužím zabít a pochcat. Co to tu na foru je za náladu nasírat se do lidí z Prahy? Nevíte někdo? Já su totiž z Prahy, tak nevím ...
jsou nebezpeční, jezdí v Audi a vůbec jsou to cajzli ...
To že nejvíce nehod zaviní pražané, je fakt. Nebo není? A není to náhodou tak, že nejvíce nehod se stane v Praze? Třeba jenom proto, že hustota provozu je v Praze nejvyšší. Třeba za to může teorie pravděpodobnosti. Pro mě je meritem věci fakt, že jen proto, že mám trvalé bydliště v Praze platím vyšší povinné ručení. Když to řeknu, někomu v Brně, může se z toho posrat štěstím. Divný je, že od doby co nemám Hyundai nebourám. Aha to bude tím, že jsem v době vlastnictví Sonaty jezdil služebním Audi S4. Nebo to je tím, že jsem zestárnul a jezdím obezřetněji. Neee jsem pražák a taky jsem jezdil na Audi, teď mám Forda a Porsche zasloužím zabít a pochcat. Co to tu na foru je za náladu nasírat se do lidí z Prahy? Nevíte někdo? Já su totiž z Prahy, tak nevím ...
Sonata 2.0 16V, 1993
Accent 1.3 12V, 1996
Accent 1.3 12V, 1996
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Už o tom píše i D-FENS: http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2009110401
V podobném duchu, možná více "nasraném", jako to tady probíráme my.
- pepan
- Kontaktovat uživatele:
tohle je ale neuvěritelnej pračů..k...četl sem od něj článek oofrouti...no prostě vymatlanej blbTringi píše:Už o tom píše i D-FENS: http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2009110401
lukino mámš můj
UMĚLECKÉ KOVÁŘSTVÍ
777669782
uplně bez hju
777669782
uplně bez hju
- Tringi
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Já mám na D-FENSe plus mínus přesně opačný názor.
Lukinovi jeho názor neberu, věřím že to může pěkně štvát, ale myslím si že na to nahlíží příliš kriticky, že to s tím navážením až tak zlé není. Já to beru spíš jako neškodné vtipkování, koneckonců když je dobrý vtip na ostraváky, taky se zasměju.
Za to ty pepane by sis už měl vážně dát pokoj s tím neustálým rýpáním, touhle verbální defekací, neopodstatněnými urážkami a s příspěvky zcela mimo téma.
Lukinovi jeho názor neberu, věřím že to může pěkně štvát, ale myslím si že na to nahlíží příliš kriticky, že to s tím navážením až tak zlé není. Já to beru spíš jako neškodné vtipkování, koneckonců když je dobrý vtip na ostraváky, taky se zasměju.
Za to ty pepane by sis už měl vážně dát pokoj s tím neustálým rýpáním, touhle verbální defekací, neopodstatněnými urážkami a s příspěvky zcela mimo téma.
Lukino: Já bych přihodil i Budějičáky. Zvlášť konfrontace s cizí SPZ aktivuje u Budějičáka podobné vzorce chování, jako ty, které kritizujeme u pražáků.
Tringi: DFens tam má zajímavej postřeh: Pojišťovna vychází z havarijního pojištění, a to uzavírají a hlavně uplatňují spíš řidiči dražších aut. Takže o to absurdnější je tvrzení v původním článku na novinky.cz. Takže dík za odkaz - už jen proto, že mám na DF taky pár článků
Tringi: DFens tam má zajímavej postřeh: Pojišťovna vychází z havarijního pojištění, a to uzavírají a hlavně uplatňují spíš řidiči dražších aut. Takže o to absurdnější je tvrzení v původním článku na novinky.cz. Takže dík za odkaz - už jen proto, že mám na DF taky pár článků
Kia Xceed GTline 1.5 T-GDI DCT
ex Opel Astra 1.4 110kW AT
ex i30 1.6 CVVT Tricolor Exclusive
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
- pepan
- Kontaktovat uživatele:
nikoho osobně neurážím nemůžeš mě nařídit co můžu a nesmím...pokud ano není to normální forum
pouze mám opačný názor po zkušenostech s .stejně jak vy ho vychvalujete ,tak já ho už chválit nemíním..a takhle by ste se zachovali asi stejně
jo sem si vzpoměl sem měl 3x nehodu s hjundajem ...asi budu muset koupit audinu
já s df nesouhlasím...
pouze mám opačný názor po zkušenostech s .stejně jak vy ho vychvalujete ,tak já ho už chválit nemíním..a takhle by ste se zachovali asi stejně
jo sem si vzpoměl sem měl 3x nehodu s hjundajem ...asi budu muset koupit audinu
já s df nesouhlasím...
UMĚLECKÉ KOVÁŘSTVÍ
777669782
uplně bez hju
777669782
uplně bez hju
@Lukino: Jestli ono to nebude taky tím,že podle pražáků je jejich město pupek světa a ostatní jsou jen hloupí křupani. Neříkám,že jsou tací všichni,ale znám jich dost. A nejhorší jsou náplavy. Ti odkojeni Vltavou jsou ještě docela v pohodě. Taky mám pár kolegů,kteří se ponížili a přistěhovali za prací. A dokonce mám pražáky i v rodině a někdy se jejich údivem a názory fakt bavím.
i30cw 1,6 CRDi VGT comfort,85kW,Vivid blue, 12/2008 bývávalo
Kia Cee´d SW 1,6 GDi,Exclusive,Sand Track,10/2014 bývávalo
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi 110 kW, Smart, SUNSET RED Pearl, 06/2021
Kia Cee´d SW 1,6 GDi,Exclusive,Sand Track,10/2014 bývávalo
Hyundai Tucson 1,6 T-GDi 110 kW, Smart, SUNSET RED Pearl, 06/2021
D-Fens je jako vzdy borec, ctu ho cca 5 let a jen zridka zklame. Ani se nedivim, ze ho pepan nema rad on totiz nepouziva nesrozumitelny vyrazy a to, co napise, se da na prvni pokus precist s hlavu i patou. Pepan si jednoho krasnyho rano rekl, ze zacne pouzit spojeni hyundai-mrtka a bude se tim snazit otravit kazdyho milovnika Hyundai v co nejvetsi intenzite.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI Style 7DCT 4x4
Škoda Scala 1.6 TDI Style 7DSG
Škoda Octavia IIIFL 1.6 TDI Style DSG
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hyundai i40CW 2.0 GDI Style 6AT
Hyundai i20 1.4 16V Premium Plus - Panorama, FullLeather, Bi-xenon, Android Auto
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Miro, s tvrzenim, ze havarijne si majitele pojistuji jen drazsi auta, se mylis. Pokud si vezmes leasing i na blbou Dacii, at chces nebo ne, mas to s i havarijkou.
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
- pepan
- Kontaktovat uživatele:
...Hardcam píše:D-Fens je jako vzdy borec, ctu ho cca 5 let a jen zridka zklame. Ani se nedivim, ze ho pepan nema rad on totiz nepouziva nesrozumitelny vyrazy a to, co napise, se da na prvni pokus precist s hlavu i patou. Pepan si jednoho krasnyho rano rekl, ze zacne pouzit spojeni hyundai-mrtka a bude se tim snazit otravit kazdyho milovnika Hyundai v co nejvetsi intenzite.
dfens je jako vždy vůl-jeho bezpáteřní názor naúpř článek ofrouti atd vypovídá o jeho inteligenci a snahu se zakaždou cenu zviditelnit...proto se s takovým volem ani nestotožnuju...
a spojení mrtka vzniko uplně tz něceho jiného,pouze tvoje fanatické slepé smýšelí si vyhodnotilo,že je to jen spojeno s
já sem zdravý-opačný názor splečnosti-tzn demokracie-když mám jiný názor,tak ho sdělím
UMĚLECKÉ KOVÁŘSTVÍ
777669782
uplně bez hju
777669782
uplně bez hju
Ale, ze by D-Fens nasral fanatickeho ofroutaka?
Nevim, zda ma D-fens potrebu se zviditelnit (ma jednu svoji stranku, ne ktere pusobi), ale u Tebe jsem videl, ze jak se tu objevil inzerat na Pajero, tak jsi zajasal a zaslepene obhajoval.
Ja prirozene na clubu obhajuju ....Tebe nasral importer a v momente vsechy Tvoje prispevky obsahujou zast vuci znacce a vychvalovani znacek uplne jinych. Tak Ti nevim, kdo potrebuje sve nazory vic zviditelnit. Dal uz komentovat netreba, on to v podstate vystihnul Tringi.
Nevim, zda ma D-fens potrebu se zviditelnit (ma jednu svoji stranku, ne ktere pusobi), ale u Tebe jsem videl, ze jak se tu objevil inzerat na Pajero, tak jsi zajasal a zaslepene obhajoval.
Ja prirozene na clubu obhajuju ....Tebe nasral importer a v momente vsechy Tvoje prispevky obsahujou zast vuci znacce a vychvalovani znacek uplne jinych. Tak Ti nevim, kdo potrebuje sve nazory vic zviditelnit. Dal uz komentovat netreba, on to v podstate vystihnul Tringi.
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Kia Cee´d SW 1.6 GDI TOP
Hardcam: To máš sice asi pravdu, ale za předpokladu, že si na leasing kupujou ve stejný míře lidi jak audi, tak dacii. Vím, že třeba starší lidi nejsou zvyklí na úvěry a pod. a radši si našetří, než by si brali leasing. Ale to je jen můj odhad, vůbec to tak být nemusí.
No a pak je tady ještě ta věc s cenou oprav - i já radši nějaký ten škrábanec zaplatím, než přijít o bonus a ještě zaplatit spoluúčast. Ale u A6 asi i odřený dveře budou dost mastný
Pepan: Něco jsem prošvih? Pamatuji si Tvůj bouřlivý vstup na fórum, okouzlen ojetým Galloperem.... a teď je něco jinak? Nebo co se děje? Fakt nechci rýpat, jenom jsem asi nestih vstřebat všechny Tvoje příspěvky...
No a pak je tady ještě ta věc s cenou oprav - i já radši nějaký ten škrábanec zaplatím, než přijít o bonus a ještě zaplatit spoluúčast. Ale u A6 asi i odřený dveře budou dost mastný
Pepan: Něco jsem prošvih? Pamatuji si Tvůj bouřlivý vstup na fórum, okouzlen ojetým Galloperem.... a teď je něco jinak? Nebo co se děje? Fakt nechci rýpat, jenom jsem asi nestih vstřebat všechny Tvoje příspěvky...
Kia Xceed GTline 1.5 T-GDI DCT
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
ex Getz 1.4
ex Opel Vectra B 1.6
- pepan
- Kontaktovat uživatele:
prošvih,ale jelikož bych byl okamžitě zniova kritizován,že si dooluju kritizovat korejský mrtky,tak to už nebudu znova pitvat...galla mám 8 let a z toho -koukal sem se do učetnictví se v roce 2002 objevil problém s převodoufkou-práce korejců- a problémy nastávli víc a víc až do dnešja ,kdy mám dsnad všechny korejský věci vyměněný,nebo upadlý
kupoval sem ho v roce 2001 za neuvěřitelných 550000,- :shock:s 60000km a po kdybych si já vůl nechal poradit a přidal 100000 mohl sem mět l200 ,která jezdí už 11 let bez žádné dramatické vady v agropodniku,kde dostává strašně zabrat....a zplatil bych o rok později,ale to by se mě vrátilo,perotože jenom za tenhle rok mám bez uprav v mojí mrtce narvanejch 60000,- a z toho půlka zbytečná,protože semnou h.cz vychcali
k inzerátu pajero- ne zaslepeně,ale oprávněně fandínm,protože tyhle auta -ač jm hnije rám a ochraný plechy stejně jako mě- vydrří víc jak 300000km be z výměny spojky turba atd....a to je zkušeností známých atd...já jestli vůbec na galozmrdoj najedu 300000,tak bude nasráč
tak jak vy oslavujete ,můžu kritizovat taky a to i na tomhle foru,protože mince mám 2 strany
nikomu nechci zkazit počátečné nadšeníé z koupy vozy to vůbec,jen chci ukázat a dát najevo svůj nesouhlas a svěřit se,že s touhle značkou mám velké problémy a to nejen s vedením servisů,ale i s výhradním dovozcem dílů a vedením h.cz
to že sem na foru,neznamená,že budu slepě přehlížet závady a problémy s autem a budu si navoko plácat po zádech a psát si jak si rozumím s tím a tím.
jak potomhle můžu fanaticky opěvovat značku auta,který se mě rozpadá za jízdy???a to pravidelně servisovaná v háčko servisu
prošvih,ale jelikož bych byl okamžitě zniova kritizován,že si dooluju kritizovat korejský mrtky,tak to už nebudu znova pitvat...galla mám 8 let a z toho -koukal sem se do učetnictví se v roce 2002 objevil problém s převodoufkou-práce korejců- a problémy nastávli víc a víc až do dnešja ,kdy mám dsnad všechny korejský věci vyměněný,nebo upadlý
kupoval sem ho v roce 2001 za neuvěřitelných 550000,- :shock:s 60000km a po kdybych si já vůl nechal poradit a přidal 100000 mohl sem mět l200 ,která jezdí už 11 let bez žádné dramatické vady v agropodniku,kde dostává strašně zabrat....a zplatil bych o rok později,ale to by se mě vrátilo,perotože jenom za tenhle rok mám bez uprav v mojí mrtce narvanejch 60000,- a z toho půlka zbytečná,protože semnou h.cz vychcali
k inzerátu pajero- ne zaslepeně,ale oprávněně fandínm,protože tyhle auta -ač jm hnije rám a ochraný plechy stejně jako mě- vydrří víc jak 300000km be z výměny spojky turba atd....a to je zkušeností známých atd...já jestli vůbec na galozmrdoj najedu 300000,tak bude nasráč
tak jak vy oslavujete ,můžu kritizovat taky a to i na tomhle foru,protože mince mám 2 strany
nikomu nechci zkazit počátečné nadšeníé z koupy vozy to vůbec,jen chci ukázat a dát najevo svůj nesouhlas a svěřit se,že s touhle značkou mám velké problémy a to nejen s vedením servisů,ale i s výhradním dovozcem dílů a vedením h.cz
to že sem na foru,neznamená,že budu slepě přehlížet závady a problémy s autem a budu si navoko plácat po zádech a psát si jak si rozumím s tím a tím.
jak potomhle můžu fanaticky opěvovat značku auta,který se mě rozpadá za jízdy???a to pravidelně servisovaná v háčko servisu
UMĚLECKÉ KOVÁŘSTVÍ
777669782
uplně bez hju
777669782
uplně bez hju