2dinove radio
Moderátoři: miooo, Moderátoři
Re: 2dinove radio
caute a je po radosti z OrientalAutoparts!" (Pro Vaše auto r.v.2004 lze použít jenom Audio - instalační rámeček 1DIN + zásuvka,) "tak tam sa to uz neda.Neviete niekto poradit
Hyundai Santa Fe 2,0 VGT 4WD Executive CRDi r.v. 2004
- Reklama
Když budeš šikovný, tak se dá i ten původní rámecek upravit tak, aby byl 2DIN a nebyla tam vidět přepážka.Akorát k těm šikovným rukám potřebuješ pilníky, správkový tmel a chuť se do toho pustit. Tato úprava ale předpokládá dodatené lakování celého rámecku, nebo naflockování. TAk jsem to mel původně já. Prohledám krabice v dílně, nekdě se to válí, aby jsi viděl jak to vypadalo, jeste před brousením, ciste jen odpilování te prepázky a hrubé vyplnení. Potom jsem sehnal originál, tak jsem se na to vykaslal.
SRY za hacky a carky, pisu to na telefonu
SRY za hacky a carky, pisu to na telefonu
Getz 1.3i Dynamic r.v.2004, 04/09 výměna za
SantaFe 2.0 CRDi, r.v.2004 - silver - omlazení za
NEWSantaFe 2.2 CRDi, r.v.2015 - gray shadow
Znám dvě nekonečna - lidskou hloupost a Vesmír. Ale u toho Vesmíru si nejsem jist - A.Einstein
Znám dvě nekonečna - lidskou hloupost a Vesmír. Ale u toho Vesmíru si nejsem jist - A.Einstein
taky bych možná v garáži ještě našel mou původní úpravu ve stylu jak píše PhanTom, můžu ti ji klidně věnovat
Audi A8 4.2Q
Saab 9-5 3.0 V6 Turbo kombi
+ Hyundai SantaFe 2.4-T r.2006 (nyní brázdí silnice na Slovensku)
tlumiče Monroe CZ - http://www.tlumice-monroe.cz
tlumiče Kayava - http://www.kayaba-tlumice.cz
Saab 9-5 3.0 V6 Turbo kombi
+ Hyundai SantaFe 2.4-T r.2006 (nyní brázdí silnice na Slovensku)
tlumiče Monroe CZ - http://www.tlumice-monroe.cz
tlumiče Kayava - http://www.kayaba-tlumice.cz
- miooo
- Moderátor
phantome ako dopaol ten palubny PC co si robil pre samana
SANTA FE 2,7 V6 rv.2001+LPG GASTECH 600S
Zatím jsem to musel přerušit - debilní "hospodářská recese" mě donutila zvednout šunky od stolu a makat. Proto jsem tady tak dlouho nebyl. Víceméňe je to otestované "na stole v podobě vrabčího hnízda". Nejhorší je vždy mechanická cást ale k tomu se dostanu asi az na jare. Ale dodelat to chci, protože v tom mám i celkem dost mincí - Pokud jde o teploměr, nasel jsme malý grafický LCD, na kterém jsem zprovoznil hodiny s teploměrem jako náhradu za ty stávající hodiny. To bych asi dokoncil jako prvni. Ale jak ríkám, asi az na jaro, dříve to nebude .....miooo píše:phantome ako dopaol ten palubny PC co si robil pre samana
Getz 1.3i Dynamic r.v.2004, 04/09 výměna za
- miooo
- Moderátor
ked to budes mat dokoncene tak daj vediet...
vyzera to dost zaujimavo a taky palubny PC v aute by ma potesil
vyzera to dost zaujimavo a taky palubny PC v aute by ma potesil
SANTA FE 2,7 V6 rv.2001+LPG GASTECH 600S
V bazare by to zapadlo snad ma za to neukamenujete.
Kupil som nove 2dinove radio a tak moje stare podarujem alebo predam ( podla zaujmu ) za symbolicku cenu. Je to combo cd + kazeta + radio plne funkcne nic mu nie je. Je to ten original co sa daval do santa fe v amerike. Neviem ci aj v europe ale asi hej lebo v nejakych inzeratoch na auta som ho videl.
Kupil som nove 2dinove radio a tak moje stare podarujem alebo predam ( podla zaujmu ) za symbolicku cenu. Je to combo cd + kazeta + radio plne funkcne nic mu nie je. Je to ten original co sa daval do santa fe v amerike. Neviem ci aj v europe ale asi hej lebo v nejakych inzeratoch na auta som ho videl.
2.7 V6 4WD